>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Żyję z bukmacherki :)

mialczek 0

mialczek

Użytkownik
Witam wszystkich ???? . Tytuł tematu kontrowersyjny, zakłady traktuje jako hobby jednak chciałbym Państwu pokazać, że można połączyć przyjemne z pożytecznym.
Interesuje się siatkówką, piłką nożna oraz tenisem. Głównie z tych dyscyplin będę zamieszczał swoje kupony. Gram dość odważnie, moim celem jest zarobić dobrą dniówkę, a w miarę możliwości zaoszczędzić parę groszy...
Na start przeznaczam ▶ 2000 PLN.
Zachęcam do korzystania z typów, jednak proszę pamiętać - gracie na Własną odpowiedzialność. Ja ze swojej strony postaram się podawać typy, dzięki którym każdy będzie mógł podreperować swój budżet. Mam nadzieję, że temat przyjmie się pozytywnie.
Pozdrawiam! ;)

mialczek 0

mialczek

Użytkownik
;) KUPON [ 1 ] - 06.09.2017 ;)
Rozgrywki : EuroBasket 2017
Spotkanie : Grecja - Polska
Typ : Polska
Kurs : 2,75
Stawka : 220 PLN
Ewg : 532,40 PLN
Pewność : 7 / 10
▶ Dziś o godzinie 16:30 na parkiecie w Helsinkach spotkają się koszykarze Grecji oraz Polski. Dla jednej z ekip będzie to dzień szczęśliwy, ponieważ przy zwycięstwie zapewni sobie udział w dalszej fazie turnieju, natomiast przegrany może się pakować i wracać do kraju - a więc stawka spotkania bardzo wysoka.
Jeżeli sugerowalibyśmy się kursami to faworytem tego spotkania są zawodnicy ze stolicy Aten. Kursy na poziomie 1,40 - 2,80 wyraźnie pokazują, że Grecy powinni sobie spokojnie poradzić z drużyną Mika Taylor&#39;a.
Ja natomiast uważam inaczej, Polacy mimo 2 porażek ( tak jak Grecja ) pokazują dobry basket. Gdyby spotkanie z Francją oraz Finlandią się inaczej potoczyło moglibyśmy być liderem grupy z zapewnionym awansem. Jednak koszykówka jest przewrotna i wszystko dzieje się bardzo szybko, dlatego dziś musimy bić się z Grekami, aby na EuroBaskecie jeszcze zagrać.
Spotkanie oczywiście będzie wyrównane, jednak przy zachowaniu koncentracji przez pełne 40 minut to Polacy powinni odnieść końcowy triumf. Liczę na skuteczność na obwodzie A. Waczyńskiego oraz A. Cella. Pod koszem mamy Przemka Karnowskiego, który w przyszłości może zostać jednym z lepszych zawodników na swojej pozycji, więc powinien się do tego spotkania przyłożyć, aby pokazać na co go stać.
Myślę, że wygramy to spotkanie, a wynik powinien być wysoki w granicach 160 pkt.
Budżet : 1.780 PLN

⛔ 220 PLN

mialczek 0

mialczek

Użytkownik
;) KUPON [ 2 ] - 06.09.2017 ;)
Rozgrywki : US Open
Spotkanie : R. Nadal - A. Rublev
Typ : A. Rublev
Kurs : 9,00
Stawka : 80 PLN
Ewg : 633,60 PLN
Pewność : 1 / 10

▶ Drugi i ostatni typ na dzień dzisiejszy. Po porażce Polaków w Eurobaskecie przerzucamy się na korty w USA, gdzie swoje spotkanie w ćwierćfinale US Open rozegrają R. Nadal vs A. Rublev. Oczywiście faworyt może być tylko jeden, ale ja mimo wszystko spróbuje zagrać na niespodziankę i zwycięstwo młodego Rosjanina. W tegorocznej edycji turnieju sporo niespodzianek, więc może uda się tym razem. Typ bardzo 4fun, ale przy odrobinie szczęścia może się fajnie potoczyć. Dobrym zakładem na to spotkanie wydaję się handicap +2.5s na Rubleva po kursie ok 2.00
Budżet : 1.700 PLN
⛔ 80 PLN​

Do góry Bottom