>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Żużel u bukmacherów (zasady rozliczania, gdzie grać itd.)

G 6,5K

grubaryba

Użytkownik
superbet :

W przypadku, gdy zawodnik pojawił się na starcie jakiegokolwiek biegu w zawodach, to zakłady z jego udziałem są ważne niezależnie od późniejszego przebiegu zdarzeń. Sytuacje takie jak wykluczenia (np. czerwona kartka), czy kontuzje nie powodują anulowania zakładu. Wyjątkiem jest sytuacja, gdy zawodnik w pierwszym swoim starcie w zawodach zanotuje upadek z winy innego zawodnika i będzie niezdolny do dalszej jazdy, a następnie w powtórce wyścigu zostanie zastosowana za niego zmiana. Taki start uznaje się za nieważny i wszystkie zakłady na tego zawodnika zostają zwrócone.

para Pieszczek - Paluch typ na Pieszczka... ---> zwrot u tego buka

interpretację zostawiam do własnej oceny.....

tedddy2060 12,1K

tedddy2060

Użytkownik
Wszystkie pary z udziałem Pieszczka Bectlic uznał jako przegrane,chociaż w regulaminie pisze co innego a M.in "Aby zakłady pozostały ważne obaj żużlowcy muszą ukończyc przynajmniej jeden bieg" i z tego co mi wiadomo Pieszczek w 1 biegu zaraz po starcie miał kolizję z Gałą i tego biegu nie ukończył i już nie startował w tym turnieju co według mojego rozumowania powinien być zwrot,ale ta firma jest znana z tego że lubi wszystko robić pod siebie nie pierwszy i nie ostatni raz.

Ostatnia edycja:
High_Roller 533,8K

High_Roller

Użytkownik
Witam ekspertów speedwaya

Mam pytanie odnosnie zakładów na krajową lige żużlową

Bazując na poprzednich sezonach jaki bukmacher/bukmacherzy mają dobra oferte na KLŻ ?

Chodzi mi np o punty zawodnika tak żeby można było też obstawiać punty juniorów

I drugie pytanie : jak widzicie zespół Speedway Kraków w nadchodzącym sezonie ?

A 466,2K

adams235

Znawca - Żużel
Zapewne największą szansa na szeroką ofertę będzie na STS plus juniorzy,kiedyś Forbet ale chyba ostatnio słabo,Fortuna średnia oferta ale u nich ten plus że kursy długo trzymają ,bo w sts po 5 min zjazd albo kurs albo linia punktowa
Co do zespołu z Krakowa to powiem szczerze....sezon na przejechanie na ten moment ,pytanie o dalsze transfery bo takowe raczej będą
Jeppesen,Ivacic,czy nawet chyba Lawson to całkiem fajni zawodnicy na 2 ligę,ale pozycja u-24 ,junior Duda czy Mroczka jako Polak powiem łagodnie nie powalają....kwestia 2 juniora ,ale inne ekipy naprawdę mocne więc 2-3 wygrane w sezonie to chyba max ...no chyba że trafia się jakieś konkretne wzmocnienia i ewentualne kontuzje ..ale na ten moment szału nie ma,ale fajnie że jadą napewno będę im kibicować😉

Otrzymane punkty reputacji: +1790
Do góry Bottom