>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Żółte kartki i zabawa :)

K 23,9K

Ko1899sa

Użytkownik
Witam. Tutaj będę podawał propozycje gry żółtych kartek dla zabawy, właściwie to ilości gigantycznych w sensie 12 plus gram to zawsze z reguły w BetX lub Superbecie. Szanse są adekwatne co do kursów, ale jak już wejdzie uczucie bardzo miłe :)
Post automatycznie złączony:

Na dzisiaj mecz #1 to starcie Juventusu z Monza stawiamy typ dokładna ilość kartek 12+ po kursie 70 oraz #2 mecz to Villareal z Realem Madryt stawiamy również opcje dokładna ilość kartek 12+ po kursie 60. Ja zagrałem oba zdarzenia w singlu po 10j i zobaczymy co z tego będzie. Jeśli ktoś chciałby się pobawić w takie olbrzymie liczby kartek to polecam również obserwacje na LIVE, ponieważ często kursy sięgają 100, a wiadome jest to, że wiele lubi się dziać pod koniec spotkań. Pozdrawiam i życzę pozytywnych emocji pod koniec dnia :)

Ostatnia edycja:
K 23,9K

Ko1899sa

Użytkownik
Niestety wczorajsze typy obydwa na minus, więc jestem aktualnie -20j. Dzisiaj niestety nie miałem, gdzie zagrać meczu Palermo-Bari, które opisałem w dziale Typ Dnia i tam linia +6.5 weszła, aczkolwiek z tego co widziałem to do 12+ kartek zabrakło... Jednej żółtej no, ale nie obstawilen sam, więc nie wliczam. W dodatku w Turcji mieliśmy 13 kartek był kurs 50 przed meczem, ale tylko się temu przyglądałem, bo co ruszę Turcję to nie wchodzi, a można było dać za te 10 j, ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.To jest zabawa. Na jutro jako mój typ #3 Rayo Vallecano-Real Sociedad powyżej 12+ ilość kartek, kurs 30.Sedziuje Pan Lahoz, który zależy jak wstanie tak daje, bądź nie daje kartek. Spróbujemy standardowo za 10j. Zapewne jakieś spotkanie jeszcze wezmę pod lupę to je tu wstawię. Ale ponownie przypominam jeśli chce ktoś zagrać takie zdarzenia to przed mecze się rzadko kiedy opłaca. Z reguły najlepiej wyczekac nawet do połowy jeżeli są jakieś 2,3 kartki to kurs często wynosi 100 bynajmniej tu gdzie ja gram, czyli w BetX. Dzisiaj w wyżej wspomnianym meczu w Turcji do przerwy były... 2 żółte kartki, a zabawa zaczęła się po 75 minucie :) Pozdro, miłego wieczoru i do "usłyszenia".

Do góry Bottom