>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

źle rozliczony zakład

P 65

peterkurten

Użytkownik
witam
obstawiłem w nocy zakład:
Miami Heat - Sacramento Kings
Zawodnik zdobędzie więcej niż 20 punktów : Dwayne Wade - Tak (Kurs: 1,65)
Wade rzucił 20 pkt
w regulaminie jest napisane:
Powyżej/poniżej - jeżeli łączna liczba goli/punktów itd. jest dokładnie równa określonej linii i nie ma wygrywającej linii, wszystkie zakłady zostaną anulowane.

napisałem do nich o to, po chwili rozliczyli mi zakład jako anulowany(tak jak powinno być zgodnie z regulaminem) lecz teraz znowu uznali zakład jako przegrany i zabrali mi wygraną z konta

miał ktoś z nimi podobny problem? czy to ja źle interpretuje ich zapis i dobrze rozliczyli mi ten zakład jako przegrany

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Tak na chłopski rozum, to nie rzucił więcej niż 20 pkt, ale skoro regulamin tak stanowi, to powinien być zwrot.

P 65

peterkurten

Użytkownik
odpisali mi, że u nich 0-20 to poniżej 20, a 21+ to więcej mimo iż nie ma tego nigdzie podanego w regulamienie, jest sens dalej walczyć z nimi o swoje pieniądze?

napoleon 583

napoleon

Użytkownik
odpisali mi, że u nich 0-20 to poniżej 20, a 21+ to więcej mimo iż nie ma tego nigdzie podanego w regulamienie, jest sens dalej walczyć z nimi o swoje pieniądze?
Moim zdaniem powinien być zwrot, ale z bukiem nie wygrasz i zawsze będzie podejmował decyzje korzystne dla niego :razz:

Do góry Bottom