>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Źle rozliczony ahc Ukraina-Malta (postawiony na live -0,25 i caly zaklad przegrany)

B 0

bareja77

Użytkownik
W czasie meczu przy wyniku 0:1 postawilem -0,25 na Ukraine. Mecz się zakończył wynikiem 0:1. Buchmacher twierdzi,ze caly zakład mam przegrany!!! Pół przegrany pół zwrot, ale buchmacher się upiera, że cały. Cyrk nie z tej ziemi!!!

B 0

bareja77

Użytkownik
Nie, bo wyśle linka do korespondencji. Na live wynik 0:1 dla Malty stawiam ahc -0,25 na Ukraine (czyli -0;0,5), a oni rozliczają jako caly zakład przegrany i brną w to. Na czacie i w korespondencj,że caly przegrany!!!

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
bareja77&gt;&gt; a co ma wspólnego Twój problem z działem forum o nazwie Systemy Bukmacherskie???
Są przecież na forum wątki poszczególnych firm bukmacherskich i mogłeś to zamieścić w takim gdzie zagrałeś, a nie robić tu spamu.
Ponadto jest też na to ew. Dział dla Początkujących - ale nie tu!
...............
EDIT:
dziękuję moderacji za przeniesienie tego wątku do właściwszego mu działu forum..
Pozdrawiam

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Zająłeś sobie tyle czasu, żeby zgłosić że temat jest w złym dziale (????) a na pytanie nie odpisałeś...
Porządek ponad wszystko :-|

Do autora: prawdopodobnie masz rację, powinieneś dostać 1/2 zwrotu a połowa jest przegrana.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
zksstal&gt;&gt; skoro informuje on o wszczętej u buka procedurze reklamacji tego źle rozliczonego zakładu, to żaden mój komentarz czy odniesienie się do tego nie jest tu z mojej strony potrzebne, bo nie będzie przecież stanowiło to ew. argumentu dla wyniku tej reklamacji.
Co innego gdyby zapytał o to, co taki zakład oznacza - ale w tym przypadku on to przecież wie!
Stąd jego wpis jest tylko informacją o tym co go spotkało, a nie prośbą o pomoc w objaśnieniu mu czegoś.
Akurat mnie o niechęć do udzielania tu wszelkiej* pomocy innym to chyba trudno podejrzewać, bo robiłem to setki razy.
* w tym także materialnej, jako sponsor nagród w kwocie 300zł w ostatniej edycji konkursu Kupon Dnia:
https://forum.bukmacherskie.com/f584/pytania-propozycje-niezgodnosci-w-konkursie-145328.html#post6406268

B 0

bareja77

Użytkownik
Tak jak napisałem wyżej. Chcę wysłać link do korespondencji, że są w błędzie i należy mi się zwrot połowe sumy postawionej. Nie wiem kto tam pracuje, koleś na czacie zapiera się, że zakład przegrany. W korespondencji podobnie, przecież każdy kto trochę gra wie, że należy mi się zwrot połowy postawionego zakładu

B 0

bareja77

Użytkownik
Witam
Proszę Pana, Pana zakład został rozliczony poprawnie. Pan ma zakład (&quot;azjatski handicap&quot; 1 - 0,25) tzn. ma Pan 2 zakłady Handicap 1 0 i Handicap 1 -0,5. Wynik meczu jest 0:1, Pan ma ujemny handicap, przy dowolnym odliczeniu, Pana zakład nie może wygrać, bo ujemna liczba nie może być większa od dodatniego.
Handicap 1 (0) = 0:1 - przegrane
Handicap 1 (-0,5) = -0,5:1- przegrane

O ludzie. Nie -0,25 to jest -0;0,5 (gdyby postawil przed meczem to się zgadza), ale ja w trakcie postawiłem przy stanie 0:1 dla Malty (nie gdy było 0:0) wynik się nie zmienił, czyli 0 (zwrot), 0,5 przegrana. Przed meczem czy przy stanie 0:0 na żywo zgadza się,ale nie przy wyniku 0:1 i mecz tak się kończy!!! To tak samo przed meczem -0,25 na NiemcyArgentyna mecz konczy się 0:0, 1:1 czy 2:2 i co caly zakład mam przegrany!!!!!!

Do góry Bottom