>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Źle podany wynik

krajzicinek 0

krajzicinek

Użytkownik
nie przekonasz... mnie zrobili w konia w sumie na 300zł...dla mnie to oszuści...tylko czekają na jakieś błędy...a pułapki robią 2-3 razy dziennie...więc powodzenia w odzyskiwaniu kasy...mi się nie udało :/

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Napisz do Supportu zamiast wyzywać na prawo i lewo. W tym samym czasie co zakładałeś ten temat, równie dobrze napisałbyś do Supportu i wyjaśnił całą sprawę.

gusto 695

gusto

Forum VIP
Witam jest szansa odzykac forse, jak bwin podał zły wynik na live?
Przekonam ich jakos że źle podali?
Mam dowody
Na live zdarzają sie im pomyłki, nie wiem czy celowe, nie wnikam gdyż nie gram live, no czasem zagram, ale sporadycznie i za małą kasę.

Kasy nie odzyskasz, nie przekonasz ich do swojej racji. Na swoim live to oni ustalają zasady i albo je przyjmujemy albo nie.

krajzicinek 0

krajzicinek

Użytkownik
no dlatego bWina odradzam...a do supportu nie ma co pisać...bo albo nie odpiszą albo napiszą, że zakład został zawarty zgodnie z zasadami regulaminowymi i co im zrobisz...nic pan nie zrobisz :/

shaker 2

shaker

Użytkownik
no racja bwin ogladam dlugo i ostro mozna sie przejechac na tym ich livie..
jest fajny bo jest duzo spotkan i sa roznorodne zaklady ale kursy sa do bani
no i te bledy z wynikami tez kicha

shaker 2

shaker

Użytkownik
bet365 ma sredni live tak naprawde..
jezeli chodzi o kursy sa w miare porzadne.. ale oferta ich zakladow lice jest nieco ubozsza..
czasami nie mozna postawic zwyklego 1/2
bo dostepny jest jedynie 1/2 ale z handicapem

misiek0210 0

misiek0210

Użytkownik
Cały czas narzekacie na ten bwin. Ale czy ktos wam kaze tam grac. Bet365 rowniez ma dobry live i nie robi takich walkow jak bwin
Gram w Bet365 i jestem bardzo zadowolony(zaznacze ze Bwin bylo przed Bet365 i podziekowalem im) a teraz wróce do tematu, otoz przed kilkoma minutami spotkalem sie z błednym wynikiem na LIVE tylko teraz nie wiadomo kto uczynil bład(jeszcze nie sprawdzałem na innych stronach) ale dokładnie chodzi o mecz
moze bym tego wałka nie wychaczył ale ze postawilem na zakład 4gol(strzał)po kursie3.0 oczywiscie w Bet365 z czego jestem zadowolony bo wygralem(bramka padła na sam koniec meczu). Natomist chciałbym ruszyc ten motyw bo to jest nie wporzadku -teraz własnie pytanie z której strony? Gdy bym postawil taki zakład w Bwin to jak piotrek2222 bym musial sie teraz z nimi uzerac i szarpac sobie nerwy. Widze nie nie jednego zrobili w bambulko na LIVE, no coz chłopaki-musicie walczyc o to co Wasze choc z Bwin bedzie ciezko dzieki wspanialemu regulaminowi gdzie zablokuja konto i basta.Dzieki za uwage ????

B 0

browar112

Użytkownik
Piotrek ja tez mialem takie cos podali zly wynik na livie a moj byl prawidlowy i kasa przepadla:/ na szczescie ten zaklad zagralem za 2 zl bo byl kurs 9.00 zl to 2 zl to nie majatek ale jakbym postawil np. za 100??;/

bodi 70

bodi

Użytkownik
Niestety BWIN bardzo często oszukuje na LIVE szczególnie co do ilości rogów.często na Bet365 jest np 7 rzutów rożnych , a na BWIN 5 lub nawet 4.Z takim przypadkiem spotkałem sie osobiście już 3 razy---BWIN oszukuje strasznie.

cerber 2

cerber

Użytkownik
A ja miałem taki przypadek, że był rozgrywany mecz PLS i postawiłem, że 15 punkt w X secie wygra bodajże Resovia.A jeszcze wczesniej postawiłem, że 10 zdobędą przeciwnicy i weszło.Jak zbliżał sie 15 pkt nagle mieli zwieche systemu.Potem podali, że 15 pkt zdobyła Resovia,a mój kupon był przegrany.Zacząłem im pisac, że źle mi kupon rozliczyli, ale nie zrobiłem screena i niestety nie miałem dowodów.Może bym gdzieś tam znalazł jak padały punkty w meczu, ale dla 15 zł nie było sie co szarpac. Szkoda zdrowia.

W 0

wojtekelblag

Użytkownik
mialem tak samo..... gralem rownoczesnie na bwin i na bahu . Na bahu byl poprawny wynik 0;1 a na bwin byl bledny 1;0. coraz czesciej zastanawiam sie nad wyplata kasy z bwin i zakonczeniu wspolpracy z nimi;/

Do góry Bottom