>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Świetna praca dla młodych ludzi w Poznaniu.

_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
Witam.
Studia rzuciłem albo one rzuciły mnie. Krótko mówiąc nie spodobaliśmy się sobie ;)
Praca polega na obsłudze telefonicznej klientów pewnych znanych firm telefonicznych albo telewizyjnych. Grafik ustalamy sobie sami! Trzeba przejść na początek kilkudniowe szkolenie (niestety płacą za szkolenie tylko 3,75 za h) i zdać test, który nie jest trudny. Normalnie godzinówka wynosi 7,50 + premie, z których naprawdę można nieźle dorobić. Premie nie są uznaniowe! ;) Jestem w tej firmie krótko, ale jak na razie widzę same plusy. Kuchnie do dyspozycji dla pracowników, &quot;chillout room&quot; z Playstation i kilkoma gierkami ???? Wszyscy są do siebie serdeczni, do przełożonych mówisz na &quot;Ty&quot; ????
Jeśli kogoś to interesuje, to proszę o wiadomość prywatną.
Wspomniałem już o tym, że grafik ustalamy sobie sami, ale są pewne zasady: w miesiącu powinno się przepracować przynajmniej 80 godzin i wziąć chociaż kilka godzin w trzy dni weekendowe. Nie będę tutaj wymieniał firm, które są obsługiwane przez firmę w której jestem przyjęty, ale są to znane marki cyfrowe, itd., więc można wielu rzeczy się dowiedzieć. Mi się to bardzo spodobało i przynajmniej na dość dobrą wypłatę (jak na polskie warunki) nie trzeba zapieprzać fizycznie. Ja traktuję to pracę przejściowo, możliwe, że w wakacje znów do Niemiec pojadę, ale po wakacjach zacznę nowe studia i może tam wrócę. Na razie jednak nie myślę o rezygnacji! ???? Zapraszam chętne osoby do pisania wiadomości.

_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
Obsługa telefoniczna firm... tzn namawiacie na ich produkty czy jesteście tzw infolinią?
Ja jestem tam zwykłym pracownikiem ;)

Można na rozmowie powiedzieć co się preferuje.
Ja dostałem opcję połączeń wychodzących (sprzedaż) i przychodzących (infolinia).

Wybrałem tę drugą. I nie chodzi tutaj o jakieś kursy, garnki, czy coś ;)
Te firmy (chodzi o udostępniające internet, telewizję, itd.) każdy zna, ale nie będe pisał z nazw tutaj, bo nie powinienem tego robić ;)

_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
Byłem na szkoleniu w Holi__nie ;) Rozumiem że pracujesz na Cyfrowym?
Ooooo! ???? Pracujesz tam czy zrezygnowałeś albo coś? Miałbym z kim o obstawianiu pogadać :p

Aktualnie jestem na szkoleniu w firmie, która ma obecnie najlepsze reklamy, a to wszystko dzięki temu, że stworzyli je ludzie, którzy brali udział w konkursie. &quot;Jest złotówka, jest też tata, testujemy jak to lata&quot; ???? Więcej nie napiszę ????

_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
Ja słyszałem wszystko co najgorsze o tej firmie :razz:. Nawet wrogowi nie życzyłbym żeby tam pracował :razz:
Hahaha ???? Napisz co dokładnie, bo jestem bardzo ciekawy jakie bajki Ci naopowiadali : ) Poważnie! ????

edit: W Cyfrowym mój kolega robi już rok i mu się podoba ; ) A ja akurat będe pracował w firmie, którą wymieniłem prawie z nazwy 2 posty wyżej ;)

kamil1989 963

kamil1989

Użytkownik
Hahaha ???? Napisz co dokładnie, bo jestem bardzo ciekawy jakie bajki Ci naopowiadali : ) Poważnie! ????
Wystarczy wpisać nazwę tej firmy w google i wszystkiego można się dowiedzieć. ???? Poza tym miałem tą wątpliwą przyjemność być tam na szkoleniu. Dobrze, że sam zrezygnowałem ;)
Edit: Choć trzeba przyznać, że nie każdy jest stworzony do tego rodzaju pracy ;)

_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
Wystarczy wpisać nazwę tej firmy w google i wszystkiego można się dowiedzieć. ???? Poza tym miałem tą wątpliwą przyjemność być tam na szkoleniu. Dobrze, że sam zrezygnowałem ;)

Edit: Choć trzeba przyznać, że nie każdy jest stworzony do tego rodzaju pracy ;)
Opinie czytałem, ja widziałe przeważnie dobre. Masz rację co do jednego: trzeba się interesować tą pracą. U mnie trzy osoby zrezygnowały po pierwszym dniu. Mnie jednak klimaty infolinii technicznej z odpowiedzią na pytania o net, internet i telewizję bardzo się podobają. Zależy co kto lubi ;)

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Ja sam zrezygnowałem po drugim dniu szkolenia. Po prostu nie nadaje się do tego typu pracy. Choć wiadomo - kasa by się przydała :/ Powodzenia radekkk14 ????

_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
7,50 za godzinę to chyba nie jest rewelacyjna stawka, więc chyba opłacalność zależna od tych premii ;)
masz rację, ale tak czy siak warto załapać pracę chociaż na jakiś czas ;)

nie mogę jeszcze powiedzieć nic o premiach, bo dopiero zacząłem pracę ;)

S 0

shrek33333

Użytkownik
Macie jeszcze jakieś inne ciekawe propozycje pracy w Poznaniu ? Nawet by mogła być fizyczna, byle ten grafik był taki giętki i gibki ;)

Do góry Bottom