>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Świeboda stawia za wszystko! ALL-IN OD 4 do 20 TYŚ

S 0

swieboda

Użytkownik
Witam serdecznie,
Na początek może krótko o mnie, w bukmacherce siedzę od około sześciu lat. Grałem różnymi metodami, ale zawsze byłem zachłanny i z dużych wygranych zwykle niewiele zostawało. Jestem studentem i wydatków sporo, ale konsekwentnie realizowałem swój plan i co miesiąc odkładałem po 100zł na zakłady. Udało mi się uzbierać 1000zł na euro 2012. Postanowiłem, że albo z tej kasy zarobię na założenie firmy, albo dam sobie spokój i zajmę się innymi rzeczami. Postawiłem tą kasę na zakłady na awans w eliminacjach do ligi mistrzów i europy i udało mi się wygrać prawie 4 tyś złotych. A było cholernie blisko, bo Salzburga z Dudelange wykreśliłem w ostatniej chwili, bo kurs był 1,01.
Długo myślałem, jak grać za tą kasę. Przeszukałem chyba całe forum z tematami typu &quot;od zera do milionera&quot;. Co widzę ? Nikomu nie udało się wygrać! Nikt nie doszedł do założonego celu! Nawet w typach ekspertów ci którzy początkowo typowali za kasę przeszli na jednostki bo przegrywali! Długo jednak myślałem, czy zdołam grać za 100zł i w przypadku porażki nie próbować odrabiać. Stwierdziłem, że nie... Dlatego też podjąłem decyzję by grać ciągle ALL-IN za te 4 tyś złotych. Mam nadzieję, że będę pierwszy. A typy będą starannie wyselokcjonowane, czasami moje, a czasami od różnych typerów (zawsze podam źródło). Moim celem jest dojść do 20 tyś złotych. Później napewno gra będzie wyglądała inaczej (np. po tysiaku na zakład), bo to jednak zbyt duże ryzyko, będę się zastanawiał wtedy jak zdobyć resztę kasy na założenie firmy, ale w chwili obecnej można o tym pomarzyć. Teraz liczy się tylko zdobycie 20 kafli.
Także mam nadzieję, że grając ALL-IN uda mi się dojść od czterech tysięcy do 20. Długo zastanawiałem się nad tym do jakiego buka wpłacić tą kasę, rozważałem dwie opcje - pinnacle lub betfair. Po długich narad zdecydowałem się jednak na tą drugą opcję i wpłaciłem tam kasę. Myślałem że będzie równy tysiak euro ale nic z tego, trochę brakło. Ogony przegrałem na pokerze i mam w chwili obecnej 950 euro, także jesli dobiję do pięciu tysi euro to będę cholernie zadowolony.
Czytałem tematów dziesiątki tego typu. Wiele ludzi z niewiadomych dla mnie powodów pisali, że grają za kasę a nie grali (bo np. grali duble w pinnacle). Zawsze chciałem spróbować tak naprawdę na poważnie. Mam nadzieję, że mi się uda.
Proszę przed napisaniem komentarza zastanowić się dwa razy, jeśli ktoś chce napisać &quot;nie graj tak bo przegrasz, i sam o tym wiesz&quot; albo, że nie wygram - niech sobie daruje. Mam świadomość tego, że ryzyko jest duże ale podjąłem już decyzję że muszę zaryzykować. Dla mnie jest to spora kasa i każdy typ będzie cholernie dokładnie przeanalizowany a jak mi się uda osiągnąć cel to coś odpalę ludziom, od których będę pobierał typki.
Raz jeszcze spiszę w skrócie zasady:
- gram zawsze all-in
- mam na koncie 950 euro i kończę grę jak dobije do 5 tyś
- gram typy swoje i innych, zawsze podam swoje
- jeśli przegram, to zabieram zabawki z piaskownicy i zmieniam branże
- zawsze będę dawał obecny stan konta
- omijam ten syf, jakim są typy live
Życzcie mi powodzenia ????

deloo 7

deloo

Użytkownik
zycze powodzenia, (jedna aluzja ode mnie, nie polecam stawiania na kobiety, w jakiejkolwiek dyscyplinie).

S 0

swieboda

Użytkownik
???? Typ nr 1 ????
USA - Nigeria
USA @ 1,01
950 → 959,03
Wynik: 156-73

Typ oparty na własnej wiedzy. Amerykanie są po prostu drużyną w tej dziedzinie będącą o krok milowy nad innymi, a co dopiero Nigeryjczykami. Nie widzę żadnych szans na niespodziankę.​

S 0

swieboda

Użytkownik
???? Typ nr 2 ????
Azarenka - S. Williams
S. Williams @ 1,28
959,03 → [1227,56]
Wynik: ?

Typ zapożyczony od użytkownika shearer2006. Spędziłem sporo czasu, prześledziłem wiele statystyk, sprawdziłem na różnych portalach jak typują eksperci. Oglądałem też troszke Azarenke ostatnio i szału nie było. Spore obawy mam co do tego typu bo to jednak kobiety, ale naprawdę byłaby to olbrzymia niespodzianka gdyby Serena przegrała.​

S 0

swieboda

Użytkownik
Cześć mardok123, również mnie irytuje fakt, że nagle pojawiły się dziesiątki tematów w stylu &quot;mam dużą kasę i na niskich kursach zarobie miliony&quot;. Za prawdziwe w dziale &quot;kupony&quot; gra tylko shearer2006. Życzę mu naprawdę dobrze, ale na dłuższą metę niestety małe ma szanse na odnoszenie zysków, jeśli niczego nie zmieni (IMO przy takich kursach musi mieć zabezpieczenie na 3 typy, i skupić się tylko na siatkówce i tenisie oraz ominąć grę live). Udało mu się dobrze wystartować i nie trafić na niespodziankę, a nowi użytkownicy zaczęli określać go &quot;najlepszym typerem na forum&quot; i tak rośnie mu oglądalność. Oczywiście gratuluję skuteczności i życzę mu jak najlepiej, bo z typków jak widać sam korzystam. ????
Sukces jednego powoduje zazdrość drugiego, oczywiście tylko tych którzy ciągle przegrywają i próbują podnieść sobie ego na wirtualnych kuponach, jednakże próba dowartościowania skończy się na minusie, bo wszyscy ludzie tacy jak
marcinj1910 czy FuriaUK prędzej czy później przegrają, o czym publiczność się przekona. Moim zdaniem nie trzeba nic robić z tymi bo wszyscy prędzej, czy później jak mówiłem przegrają i wyświetleń tematów nie nabiją dużo. Jak to określiłeś, dzieciarnia będzie wchodziła, ale wkrótce jak zobaczy minus na koncie to przestanie i tak się wszystko zakończy. Jeśli jednak miałbym proponować jakieś rozwiązania, to napewno nie screen bo to jest 5 minut roboty. Wystarczy pobrać program fraps, nakręcić krótki filmik z ekranu u bukmachera (da się wszystkie dane zamazać, bardzo łatwa obsługa). Ewentualnie można z telefonu, albo kamery nagrać ekran monitora. Taki filmik wrzucić z frapsa lub kamery na youtube i wszystko jasne - tego podrobić się nie da. Ja tak zrobię jako pierwszy, tylko najpierw muszę napisać 10 postów bo nie mogę nic wrzucać. Teraz jak tak patrzę na swoje szanse, to po prostu mam nadzieję że ominę te niespodzianki. Już czekam na meczyk Sereny, najlepiej gdzieś wyjść i wrócić później bo jak będę oglądał i nie będzie jej szło najlepiej, to nerwów tyle że kilka lat krócej.

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
???? Typ nr 2 ????
Azarenka - S. Williams
S. Williams @ 1,28
959,03 → [1227,56]
Wynik: ?

Typ zapożyczony od użytkownika shearer2006. Spędziłem sporo czasu, prześledziłem wiele statystyk, sprawdziłem na różnych portalach jak typują eksperci. Oglądałem też troszke Azarenke ostatnio i szału nie było. Spore obawy mam co do tego typu bo to jednak kobiety, ale naprawdę byłaby to olbrzymia niespodzianka gdyby Serena przegrała.​
To może kopsniesz mi flaszkę jakiegoś krupnika kurierem do Katowic ??

Do góry Bottom