>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Świat widziany okiem Snice :3

Status
Zamknięty.
snice 457

snice

Użytkownik
Tutaj będą podawał single w przedziale kursowym od około 1.70-1.80 , bez stawek podaje , yield będzie liczony płaską stawką na końcu każdego tygodnia

snice 457

snice

Użytkownik
MECZ NR.1

✅ 2:0 ✅
CORITIBA FBC - FLAMENGO
Typ:1
Kurs: 2.00 Bet365
Godzina: 20:00

Spotkanie 9 z 4 zespołem Ligi Brazylijskiej.Większość osób pewnie widzi lekkiego faworyta w Flamengo ale ja ten mecz postrzegam nieco inaczej.Coritiba u siebie gra wyśmienicie , punktów prawie nie traci , bilans spotkań u siebie to 10/4/2 a więc na wysokim poziomie a grali z takimi drużynami jak Botafogo(5:0),Corinthians(1:0),Fluminense(3:1),Figueirense(3:0),Vasco da Gama(5:1) . Mecze na wyjazdach to kompletnie inna bajka , zespół ten gra katastrofalnie i grając u siebie np z Fluminense potrafią wygrać 3:1 a na wyjeździe przegrać 1:3 , przegrane zaliczyli ostatnio niecałe 4 miesiące temu 3:4 z Sao Paulo oraz na początku sezonu 0:1 z Atletico Goianese, w skrucie jest to drużyna prawie najlepiej grająca u siebie w lidze. Co do Flamengo...Na wyjazdach najczęściej tracą punkty przez błędy obrony , atak mają najlepszy według mnie w lidze ale obrona im nieco kaleczy , bilans wyjazdowy mają 6/7/3 a więc średni według mnie jak na taką drużyne , na wyjeździe jak zagrają dobry mecz potrafią wygrać z najlepszymi a jak mają zły dzień (na taki dzisiaj liczę ???? ) potrafią przegrać nawet z dołem tabeli... Powodzonka ????​

snice 457

snice

Użytkownik
MECZ NR.2
✅ 2:3 ✅
FLORIDA PANTHERS - PHILADELPHIA FLYERS Typ:2
Kurs:2.40 Expert
Godzina: 23:00
Spotkanie 12 z 9 drużyną NHL.Zacznijmy od Panter... punkty praktycznie zdobywają tylko na wyjazdach.. tak wyjazdach :p i trzeba im przyznać że grają w miare na poziomie , jeżeli już przyjdzie im grać przed własną publicznością stają się innym zespołem i wynika z tego mała katastrofa ;) , bilans u siebie maja 1/4/1 a więc tragedia , 1 z 4 dogrywek tylko wygrali.Co do zawodników z Philadelphi.. na wyjazdach bardzo dobrze sobie poczynają , bilans 4/1/1 a więc według mnie bardzo dobry wynik jak na tez zespół , na wyjazdach starają się grać bardzo defensywnie i to im wychodzi , atak coś wrzuci i lecą punkciki na takiej grze .. oby tak dalej ???? widzę coś tutaj w okolicy 1:3-2:4 ???? ewentualnie można spróbować Under 5.5 ???? ale pod tym względem dla mnie no-bet meczyk ???? Powodzenia!​

snice 457

snice

Użytkownik
MECZ NR.3
✅ 1:0 ✅
AC PISA 1909 - PAVIA CALCIO
TYP:1
Kurs:1.75 Expert
Godzina: 20:45

A więc tak ???? Spotkanie 9 z 15 drużyną Włoskiej Serie C1.Faworytami według mnie są tutaj zawodnicy Pisy.U siebie grają wybornie , w obronie nie mają sobie lepszych , atak nieco gorszy ale minimalnie , jeżeli taką gre przekładali by na wyjazdy myślę że by walczyli o awans. Pisa tylko raz przegrała u siebie w tym sezonie z wyżej notowanym Tritium Calcio.Co do gry Pavi.. ligowy przeciętniak , skończą zapewne w środkowej części tabeli a ich aktualna forma nie zachwyca. Na wyjeździe nie potrafią wygrać , remisują z zespołami na swoim poziomi a nawet ze słabszymi , jeżeli grają z kimś mocniejszym wracają z zerowym dorobkiem punktu.. Widzę w tym meczu Under oraz wynik coś w okolicach 2:0 dla Pisy.. Powodzenia!​

snice 457

snice

Użytkownik
MECZ NR.4
✅ 0:4 ✅
San Antonio Rampage - Abottsford Heat
Typ:2
Kurs:2.20 Expert
Godzina: 17:30

Spotkanie 4 z 30 drużyną AHL , przewaga między nimi aż taka duża nie jest jak na to tabela wskazuje lecz jednak skusiłem się na ten mecz.Zawodnicy z San Antionio słabo sobie radzą na własnej tafli , bilans 2/1/6 nie zachwyca , bilans bramek 18:29 a więc tragedia... drużyna całkowicie bez formy.Ostatnio wygrali niby z Texas Rangers 3:2 ale to był 1-razowy wyczyn i dzisiaj tego na pewno nie powtórzą.Co do zawodników Heat.. Hmm ???? Większą część dotychczasowych meczy grali na wyjazdach bo aż 9/15 a i tak zajmują bardzo wysokie 4 miejsce a na wyjeździe przegrali tylko raz z Toronto Marlies. Jest to drużyna bardzo dobrze grająca w defensywie , na wyjeździe mają bilans 6/2/1 z dorobkiem bramkowym 28:17 a więc atak też nieco ogarnia ;) , przy słabej grze zawodników z San Antonio liczę tutaj na 2 punktową wygraną Abottsford Heat ????​

snice 457

snice

Użytkownik
MECZ NR.5
✅ 2:3 ✅
Lions Zurich - Bern
Kurs:2.40 Tobet
Godzina:19:45
Spotkanie 5 z 7 zespołem Szwajcarskiej National Ligi.Gospodarze przyzwoite miejsce zawdzięczają w miarę równej grze ,na wyjazdach grają nieco lepiej w ataku ale to nie daje im dużego plusu. Jeżeli grają u siebie są nieobliczalni , potrafią wygrać z najlepszymi albo przegrać z outsiderami ligi.Co do przyjezdnych , wysokie miejsce zawdzięczają bardzo dobrej grze na wyjazdach , z bilansem 7/2/3 i bramkami w stosunku 37:30 zgromadzili pokaźną ilość punktów w sumie 24/42. Jeżeli taką gre przekładali by na mecze u siebie myślę że stać by ich było na górną strefę tabeli a tak tułają się po środku , co zdobędą na wyjazdach to zaliczkę stracą u siebie.. dzisiaj grają na wyjeździe i myślę że nie zawiodą , Powodzenia !​

snice 457

snice

Użytkownik
MECZ NR.6 &lt;-- No i mamy pierwszą wpadkę ;)
⛔ 5:4 ⛔ - po dogrywce
Dinamo Riga - SKA St.Petersburg
Kurs:1.95 WilliamHill
Godzina: 18:30
Zacznijmy od tego że jak dla mnie jest to prezent od buków ;) , kurs według mnie powinien być w okolicy 1.60 a tu ba ponad 1.90 ???? dlatego radzę się spieszyć bo może polecieć, teraz do rzeczy. Jest to spotkanie lidera z dopiero 19 drużyną KHL(na 23).Zawodnicy z Rygi grają według mnie słabo , bilans u siebie mają 4/2/6 z bilansem 20:31 a więc średnio to wygląda , z formą też bardzo słabo stoją , o niebo lepiej grają na wyjazdach , gdyby ustabilizowali formę byłby środek tabeli ale nic się na to nie zanosi.Co do zawodników z Petersburga, na wyjazdach bilans w miarę znośny(5/1/2 z bilansem 26:14) choć mógłby być nieco lepszy .Według mnie dysponują najlepszą ofensywą w lidze , obrona nie zgorsza i i bronić dobrze potrafi. Są na lekkim wzroście formy i chęć powiększenia dorobku punktowego jest duża a to dlatego że są na 1 miejscu z 4 punktami przewagi i 2 meczami zaległymi ! Powodzenia!!​

snice 457

snice

Użytkownik
MECZ NR.7
✅ 3:4 ✅
BK Mlada Boleslav - HC Pardubice
Kurs:2.10 Expert
Godzina:17:30
Sporkanie 14 z 4 drużyną Czeskiej Extraligi . Bez apelacyjnymi faworytami dla mnie są zawodnicy Pardubic.Zacznijmy od tego że gospodarze w tym sezonie grają koszmarnie , ostatnio miejsce w tabeli, duży spadek formy dają nieciekawe efekty.U siebie jak i na wyjeździe grają katastrofalnie , żadnych plusów z ich strony .U siebie mają bilans 3/1/6 ze stosunkiem bramek 22:33 a więc nie za wesoło. Co do przyjezdnych , widoczny lekki wzrost formy , przyzwoita i stabilna gra u siebie jak i na wyjeździe. W meczach wyjazdowych mają bilans 4/2/4 ze stosunkiem bramkowym 28:26 a więc średni , tym nieco mniej pewny od innych ale myślę że dadzą rade ;) Powodzenia !​

Otrzymane punkty reputacji: +1
snice 457

snice

Użytkownik
MECZ NR.8 ✅ 0:2
Kaiserslautern - Leverkusen Typ:2 Kurs:2.44 Pinnacle Godzina: 20:30
MECZ NR.9 ⛔ 1:1 ⛔
Mersin - Trabsonzspor Typ:2 Kurs:2.40 Betclic Godzina: 19:00
MECZ NR.10 ⛔ 2:3 ⛔
Dordrecht - Helmond Typ:2 Kurs:2.70 Betsafe Godzina: 20:00

MECZ NR.11 ✅ 1:3 :plus
Unterhaching - Erfurt Typ:2 Kurs:3.05 Pinnacle Godzina: 18:30
MECZ NR.12 ✅ 1:8 ✅
Spartak - SKA Petersburg Typ:2 Kurs:1.85 Tobet Godzina: 16:30
MECZ NR.13 ✅ 1:3 ✅
Ilves - Assat Typ:2 Kurs: 1.75 WilliamHill Godzina: 17:30
MECZ NR.14 ⛔ 2:2 ⛔
Straubing - Sinupret Typ:1 Kurs:1.90 Tobet Godzina: 19:30
MECZ NR.15 ✅ 0:2 ✅
Rappersvill - Zurich Typ:2 Kurs:1.95 Tobet Godzina:19:45
MECZ NR.16 ⛔ 1:4 ⛔
Rosenheim - Kaufbeauren Typ:1 Kurs:1.75 Unibet Godzina: 19:30

snice 457

snice

Użytkownik
Po małej przerwie ???? za chwile rozliczenie poprzednich zrobię
MECZ NR.17
⛔ 2:2 ⛔ .. Le Fuu
FSV Frankfurt - Padeborn
Kurs:2.40 Betsson
Godzina: 18:00

Na dzisiaj wybrałem takowy meczyk i zacznę od tego że nie mam zielonego pojęcia dlaczego takie kursy na ten mecz są , jak dla mnie mocne value. Dzisiejsze spotkanie to pojedynek 5 z 14 zespołem ligi.Gospodarze zaczeli sezon katastrofalnie , niby 15 miejsce ale od ostatniego dzielą ich ledwie 3 punkty a 1 od strefy spadkowej , są w bardzo dużym dołku formy i nic nie zapowiada aby miało się to zmienić w najbliższym czasie .Bilans u siebie mają 0/5/3 z bilansem bramkowym 5:13 a więc katastrofa.W żadnym aspekcie gry nie mogą dzisiaj zagrozić przyjezdnym z wyjątkiem statystyki h2h ale to było przy całkiem innej grze FSV.Przyjezdni w tym sezonie bardzo dobrze , widać stopniowy coraz większy wzrost formy , na wyjazdach forme mają wyśmienitą 5/2/1 z bilansem 12:6 jest wyśmienity , muszę przyznać że według mojej skromnej osoby na ten czas dysponuje najlepszą Defensywą w lidze. Widać w tym zespole potencjał aby powalczyć o Bundeslige , widzę ich w Barażach ???? a aby to osiągnąć nie mogą tracić pkt z &quot;czymś takim&quot; ????​

snice 457

snice

Użytkownik
Podliczenie typów 1-16 , tak jak pisałem liczę płaską stawka 1J na mecz

Suma Stawek:17J
Suma Zwrotów:23.89J
Yield:40.52%✅

snice 457

snice

Użytkownik
MECZ NR.18 &lt;-- taki troszkę mniej &quot;pewny&quot;
✅3:0✅ gładziutko tak jak przewidywałem ;)
FC Nantes Atlantique - AS Monaco
Kurs:2.00 Tobet
Godzina: 20:00
Spotkanie 9 z ostatnią 20 drużyną Francuskiej Ligue 2. Kanarki jak do tej pory grają w kratkę , na wyjazdach im to raczej przeciętnie wychodzi lecz grając u siebie jest to całkiem inna drużyna.Aktualny ich bilans to 4/1/1 ze stosunkiem bramkowym 10:4 a więc bardzo dobrze , starają się tutaj grać bardzo defensywnie i tracą bardzo mało bramek , jak widać także na ofensywę przy takim stylu nie można narzekać ???? Warto dodać że ta 1 przegrana miała miejsce w 2 kolejce (mamy 15) z 4 Bastią a wiec przegrana 0:2 o której bardzo dawno zapomnieli , ostatnio niby przegrali ale tak jak mówię były to 2 mecze na wyjazdach , u siebie między nimi pokonali 14 Lens 1:0 , dzisiaj przychodzi myślę czas na podbudowanie morali , jak nie z ostatnim w tabeli to z kim?.Co do przyjezdnych , to co oni grają to jedna wielka katastrofa , nikt chyba nie spodziewał tak słabej formy zawodników Czerwono-Białych.Każdy ich aspekt gry zawodzi i nie może się równać z gospodarzami , bilans na wyjazdach mają 0/3/3 ze stosunkiem bramek 5:11 a więc katastrofa , jedyną wygraną jaką zaliczyli miała miejsce 19 września u siebie 1:0 z 19!!(19/20) Arles.Myślę że typ ten jest troszkę ryzykowny z racji że Monaco lubi remisować (8/14) , ich wygrana tutaj nie wchodzi w grę a liczę tutaj na zwycięstwo gospodarzy 2 golami ???? Powodzenia ;)

snice 457

snice

Użytkownik
MECZ NR.19
⛔2:0⛔
Bristol City - Southampton
Kurs:2.00 Pinnacle
Godzina: 16:00
Spotkanie Lidera z 22 drużyną zaplecza Premier League. Zacznijmy od tego że dla mnie jest to prezent od buka spowodowany ostatnimi meczeami Bristolu , 3 wygrane i 1 remis tylko że .. te 3 wygrane miały miejsce z 15 Barnsley , 20 Millwall oraz 21 Burnley a więc przeciwnicy nie wymagający.. jedynie wyszedł im mecz na remis z 2 West Hamem ale trzeba przynać że West Ham zignorował rywala i się skończyło jak się skończyło.Forma gospodarzy patrząc na cały sezon jest bardz zła. Jest to najgorzej grający zespół w lidze na swoim stadionie , bilans 1/2/5 ze stosunkiem bramek 7:13 jest żałosny , u siebie zdobyli ledwo 5 pkt na 24 możliwe , na wyjazdach nieco lepiej grają ale nie mają czym zachwycić.Southampton to drużyna z odległego biegunu.. Lider tabeli jak narazie bez przegranej !! u siebie tylko wygrywają , na wyjazdach nieco gorzej ale też dają radę ,bilans mają 3/3/2 z bramkami 16:12 , mogło by być lepiej ale to i tak w miare przyzwoity poziom jest.Chcąc utrzymać fotel lidera muszą zdobywać punkty aby spokojnie awansować do Premier League a stać ich na to i nie mogą sobie pozwolić na stratę punktów z outsiderem ligi... powodzenia​

Otrzymane punkty reputacji: +1
snice 457

snice

Użytkownik
MECZ NR 20.
⛔4:0⛔.. patologia
FK Novi Pazar - FK Sloboda Sevojno
Kurs:2.45 Sportingbet
Godzina: 13:00

Typ Nieco ryzykowany ale myślę że warto spróbować z racji że kurs zachęca do tego.Jest to spotkanie 4 z 15 drużyną niby przepaść jest ale nie taka jak wygląda na 1 rzut oka.Gospodarze teraz w lekkim dołku formy a jest to drużyna nieobliczalna , u siebie bilans 1/2/2 ze stosunkiem bramek 1:5 a więc ... sami sobie dokończcie.W tym sezonie wygrali tylko raz i miało to miejsce 24 Września u siebie 1:0 z 13 Smednerevem a więc nie za ciekawie to u nich wygląda.Co do przyjezdnych widać lekki wzrost formy , bilans na wyjazdach mają przeciętny jak na nich bo 3/2/1 z bilansem bramek 8:6 , klub na wyjazdach wygląda w miare stabilnie , krótka analiza bo za niecałych 5 minut mecz a zapomniałem o tym meczyku :3 widzę tutaj Under w meczu i wygraną 0:1 lub 0:2 przyjezdnych , bardziej stawiam na 0:1​

snice 457

snice

Użytkownik
MECZ NR 21.
✅2:1✅ &lt;-- straty z czarnej soboty odrobione
Roger Federer - J.W Tsonga
Typ: Dokładny Wynik 2:1
Kurs:3.75 Bet365
Godzina: 18:30
Zacznijmy od tego że Bet365 jest praktycznie jednym z ostatnich buków z tak wysokimi kursami na ten mecz , widać że buki się troszkę przeliczyłem. Tsonga jest moim ulubionym zawodnikiem i szczerze miałem nadzieje że będzie taki finał i kisiłem ten typ w głowie ???? . Widziałem wszystkie mecze w finałach i Tsongi i Federera aby się lekko upewnić co do typu . Faworytem tego meczu na pewno jest Federer i tutaj nic mu nie powinno bardzo zagrozić jednak Tsonga jest klasowym zawodnikiem który bardzo dużo potrafi i według mnie powinien być na 2-4 miejscu w rankingu ATP a nie na 6.Jest to zawodnik którego na pewno stać na urwanie seta a kurs do tego BARDZO zachęca.. w sumie tutaj każdy wynik może paść jednak to 7.50 na wynik 2:1 dla Tsongi to jednak za duże ryzyko ???? polecam zawsze za grosze warto spróbować. Analiza myślę że nie bardzo przekonująca ale osobiście tak widzę ten mecz , powodzenia!​

snice 457

snice

Użytkownik
MECZ NR 22.
✅2:1✅ &lt;-- &quot;posrałem&quot; się troszeczkę oglądając ten mecz.. Ozkan wymiata ???? 2 bramy w 2 min ????
Elazigspor - Kasimpasa Istambul
Kurs:2.35 Expert
Godzina: 19:00

Spotkanie 4 z 6 drużyną Tureckiej 2 ligi. Obydwa zespoły zajmują wysokie miejsca i na 1 rzut oko mecz jest trudny do typowania ale ja jednak się skusiłem... u obydwóch drużyn widać wzrost formy , jednak u gospodarzy jest on wyższy.Kasimpasa jest to drużyna w dużej części zdobywająca punkty u siebie , na wyjazdach już nie jest aż tak kolorowo , bilans mają 1/4/1 z bramkami 7:6 , starają się zdobywać jakiekolwiek punkty na wyjazdach i jakoś im to wychodzi lecz warto dodać że są do drużyny niżej plasowane a wygrać nie potrafią , wyjątkiem jest 1 remis 2:2 z 3 Akhisar , według mnie najlepszy mecz przyjezdnych na wyjeździe i takiej gry tutaj nie widzę a to dlaczego.Gospodarze według mnie są najlepiej grająca drużyną u siebie jak dotychczas bilans 5/0/1 z bilansem bramek 10:2 pokazuje jak wyśmienicie ta drużyna gra przed swoją publicznością , Kasimpasa która ma problemy na wyjazdach powinna tutaj ulec coś w okolicach 2:1 .Według mnie jest tutaj lekkie value , widział bym tutaj kurs coś w okolicach 1.80-1.90 na gospodarzy.. powodzenia!​

snice 457

snice

Użytkownik
MECZ NR 23.
✅4:0✅
Burnley FC - Ipswich Town
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.72 Pinnacle
Godzina: 20:45
Zacznijmy od tego że dla mnie jest to pewniaczek dnia.Oby dwie drużyny jak na razie mocno pod kreską , zwłaszcza Ipswich które jest w wielkim dołku formy , niedużo lepiej jest u gospodarzy lecz i tak są w złej formie. Pod względem mecz dla mnie całkowicie No-Bet , jeżeli bym musiał skłonił bym się bardziej w stronę Ipswich. W grze tych drużyn można zauważyć że są bardzo ofensywnie nastawione , obydwie mają overy w granicach 55-65% u siebie jak i na wyjazdach, atak jakoś u nich jeszcze jakoś wygląda ale obrona to już inna bajka.. według mnie najgorzej grające defensywy na wyjazdach widzę tutaj coś w okolicach 2:2 lub 1:2 na korzyść gości.. powodzenia!​

snice 457

snice

Użytkownik
MECZ NR.24
✅4:3✅
New York Rangers - Pittsburgh Penguins
Kurs: 2.60 Tobet
Godzina: 1:30
Typ dla dużej większości wydaje się śmieszny i przyznam się że w NHL siedzę niedługo.Typ jest oddany czysto statystycznie ;) , z tego co zaobserwowalem Rangersi dosyć dobrze poczynają sobie u siebie , bilans 5/2/1 i bramki 28:16 wyglądają całkiem przyzwoicie , przyjezdni to lider tabeli i pewnie też faworyt spotkania , ofensywie nie można nic zarzucić za to z tego co widzę defensywa troszeczkę na wyjazdach kuleje , bilans mają bowiem 3/5/5 , 37:37 a więc raczej przeciętnie.. typ nieco ryzykowny ale myślę że warto być &quot;innym&quot; i spróbować ????​

snice 457

snice

Użytkownik
MECZ NR 25.
✅4:1✅
Vancouver Canucks - Columbus Blue Jackets
Typ: 1
Kurs: 1.75 Expert
Godzina: 4:00
Spotkanie 14 z ostatnią 30 drużyną NHL. Niepodważalnym faworytem są tutaj gospodarze i uważam że kurs leciutko za duże są.Kaczuchy przeciętnie grają u siebie ale dobry mecz również potrafią zagrać , wystarczy popatrzyć na wyjazdy.. o niebo lepsze chodziarz było ich więcej od meczy u siebie. Bilans u siebie mają 3/3/3 25:25 a więc raczej przeciętnie , co do niebieskich.. katastrofa jednym słowem , najgorsza drużyna na wyjazdach , bilans 0/3/7 21:42 i 4 zdobyte punkty jest katastrofalny , typ wydaje się w miarę pewny ale niespodzianki lubią się zdarzać ;)

snice 457

snice

Użytkownik
MECZ NR 26.
✅4:2✅
Detroit Red Wings - Tampa Bay Lightning
Kurs: 1.95 Tobet
Godzina: 1:30
Spotkanie 8 z 23 drużyną NHL. Zawodnicy z Detroit są w wyśmienitej formie , ostatnie 5 meczy to wygrane w tym 1 po dogrywce . Według mnie są jedną z najlepiej grającą drużyną na własnym lodowisku , bilans u siebie mają 9/1/2 a bramki w stosunku 43:23 z dorobkiem 19 pkt co jest wyśmienitym osiągiem . Przyjezdni aktualnie bardzo przeciętnie , forma im nie sprzyja tym bardziej mecz wyjazdowy na tak trudnym terenie. Bilans mają 2/4/7 32:46 a więc nie za ciekawie to wygląda... jak dla mnie okazja dnia​

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom