>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Świąteczna prośba od AKA SHAKALA

Status
Zamknięty.
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Za kasę miałem skończyć i już skończyłem. Teraz będę podawał typy za &quot;domniemane&quot; pieniądze.
Same analizy aka stawki z kosmosu.
Liczę na pozytywne rozpatrzenie sprawy. W końcu od czerwca nie miałem drugiego tematu.
Tak właśnie jest w tym momencie bo modzi skleili moje tematy w jeden wielki ???? i bardzo dobrze.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Nie możesz, oddziel sobie wirtualną kreską stary temat i graj za wirtualne pieniądze prawdziwie przeanalizowane typy ????
Po co zakładać kolejny temat...napisz ładne wyjaśnienie dla osób które do Ciebie wchodzą, żeby wiedziały co i jak i po sprawie.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Inni zakładają nowy temat co 2-4 miesiące ,a ja nie mogę po pół roku :| . To nie jest sprawiedliwe.
Nie chcę ludzi wprowadzać niepotrzebnie w błąd. Niepotrzebny bajzel tylko w temacie się zrobi.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Nie możesz, założyłeś już 7 tematów wcześniej i starczy. Ciesz się, że nie dostawałeś bana za każdy temat ponad normę.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Ale teraz jest tylko 1 jeden ,a nie 7.
Olo ty mnie nie lubisz to wiem ,ale to nie znaczy ,że po tylu miesiącach nie zasłużyłem na temat który będę prowadził elegancko.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Ale teraz jest tylko 1 jeden ,a nie 7.
Olo ty mnie nie lubisz to wiem ,ale to nie znaczy ,że po tylu miesiącach nie zasłużyłem na temat który będę prowadził elegancko.
Nie powiedziałem nigdy, że nie lubię, wręcz przeciwnie, jesteś jednym z moich ulubieńców na forum :jezora:

O tym na co zasłużyłeś to lepiej nie mów, bo jeszcze ktoś Cię zbanuje.

Tak jak napisał Prasa, możesz oddzielić krechą to co było i zacząć od nowa. Możesz też napisać do kogoś z modów działu i poprosić o zmianę nazwy tematu.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
To nie lepiej tamten temat usunąć ? I na jego miejsce dać nowy ?
Tam jest około 15 stron postów. Jakbyście usunęli to hoho :) ile kb byście mieli wolnego na serwerze ,same plusy ja w tym widzę. Forum by szybciej chodziło :p.
Czemu nie chcecie mi dać jeszcze jeden szansy ? Taki świąteczny prezent ?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Mając na uwadze Twoje poprzednie tematy z kuponami, poprzednie durne zakładane tematy (usunięte), które zakładałeś oraz Twoje multikonto i kolejne tematy koledzy powiedzieli Tobie słusznie.
Temat zamykam.
P.S. Tematów nie usuwamy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom