>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Śmieszna sprawa...

wesyasz 0

wesyasz

Użytkownik
Mieliscie jakies smieszne sytuacje zwiazane z bukmacherka? ???? Jesli tak, to jakie?

Ja pewnego razu mialem umowiona wizyte u okulisty. Po wizycie wiadomo, standard - oczy zakropione i nie za wyraznie sie widzi.. a postanowilem jeszcze odwiedzic STS. Rozejrzalem sie co ciekawego na dany dzien bylo i postawilem.. z tym ze to bylo obstawianie troche na slepo, bo naprawde nie bardzo idzie czytac z zakropionymi oczami.. tak czy owak dalem jakos sobie rade, postawilem 4 typy na 1 kuponie, z malym wyjatkiem.. w jednym zamiast &quot;1&quot; zaznaczylem &quot;2&quot; (jakis mecz futbolowy to byl) zamiast kursu jakos 1.50, postawilem cos kolo 3.50.. zupelnie przez przypadek. Co sie pozniej okazalo &quot;2&quot; bylo typem prawidlowym i wygralem :spokodfhgfh:

D 0

daro13

Użytkownik
Ja np. obstawilem kupon w Profesjonalu i przy jednym kuponie wlascicielka zamiast &quot;1&quot; wyslala mia na &quot;2&quot; i jak doszedlem do domu to dopiero sie zorientowalem i sie wkurzylem ale jak sie pozniej okazalo kupon byl trafiony!!!

babilon 0

babilon

Użytkownik
Ja np. obstawilem kupon w Profesjonalu i przy jednym kuponie wlascicielka zamiast &quot;1&quot; wyslala mia na &quot;2&quot; i jak doszedlem do domu to dopiero sie zorientowalem i sie wkurzylem ale jak sie pozniej okazalo kupon byl trafiony!!!
a to bardzo smieszna ???? ????

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
ja tez kiedys mialem podobna sytuacje ale w sumie przykra sytuacje!!

poscilem sobie jakiegos tam tasiemca za 2 zl i mialem miec do wyciagniecia cos ok moze dychy, jednak facet przy wpisywaniu kuponu sie pomylil i tez wlasnie zamiast 1 dal 2. Byl to chyba mecz Celtiku z kims tam innym i kurs na 2 byl ponad 11. No i to oczywiscie podnioslo tak AKO ze do wygrania bylo cos kolo stowki. Jak sie zorientowalem ze jest zle to juz nie chcialo mi sie wracac i pomyslalem a co tam to tylko 2zl, ale po drodze spotkalem kumpli ktorzy akurat szli do toto-mixa no wiec mnie namowili i poszedlem znow z nimi zeby przy okazji wymienic kupon! facet zmienil mi go.
Jak sie okazalo pozniej tylko ten mecz mi nie wszedl bo Celtik przegral! bylem wkurzony na maxa wtedy i od tego czasu jak ktos sie pomyli i zle mi posci kupon to juz go nie zmieniam ????

komarr 4

komarr

Forum VIP
Smieszne sytuacje ? Jeszcze na poczatku swojej gry w internecie objalem strategie ze bede sobie gral na kurs 3-4. Wszystko ok, troche wchdozi troc he nie i przyszedl czas na 6-7 kupon postawiony w BAH, a jak kazdy kto tam gr awie ze po zaznaczeniu spotkan i na wirutalnym kuponie trzeba wybrac zakladke &#39;kombinacyjne&#39; to tez zapomnialem tam przelaczyc i zamiast wyslac kupon za 5zl ktory byl na 8 zdarzen puscilem 8 kuponow po 5zl i nie wiedzialem co sie stalo ze zamiast z konta zniknac mi powinno 5 zl zniknelo 40zl (a wtedy mialem z 50zl i 10zl reszty mialem). Ale naszczescie na 8 zdarzen 7 weszlo inawet mi sie zwrocilo z nawiazka a tak bylbym 5zl w plecy :jezora:

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Ja byłem świadkiem arcyśmiesznej sytuacji w STS.

Do lokalu wszedł kompletnie zalany facet i puszczał mecz Dinamo TIbilisi-Wisła Kraków (Wisła przegrała wtedy)

I mówi do babki tak:
To jest mecz Wisły (bo ledwo na oczy patrzył) :?:
-tak :!:
No to jedyneczkę na Wisłę proszę ona ich stuknie ładnie i będzie ok -powiedział
Zatoczył się....

Babka sie zapytała czy aby na pewno ma tak wytypować na kuponie :?:
A gość no a jakże czy myśli panie że ja jestem pijany czy co?
No to puściła mu Dinamo Tibilisi z kursem 5,00 facet wyjął chyba 300 lub 400 zł i puścił to oraz coś jeszcze (kurs coś koło 1,5 było tego 2 meczu)

Jak odebrał kupon każdy się śmiał i mówił .... no to gość sobie wygra... jak wytrzeźwieje i zobaczy co się stało to będzie ładnie włosy z głowy sobie darł.

Nazajutrz byłem w sts jakoś ponad 2 h. Wchodzi ten facet już trzeźwy i mówi .

Wiecie kur.... co się stało :?: Ja pier... normalnie jak przyszedłem do domu i wytrzeźwiałem zobaczyłem że mam nie ten typ zaznaczony i że przegram bo nie można było zmienić kuponu. Ale po meczu płakałem ze szczęścia.

Ucałował tą kobitę co mu puszczała kupon i kupił jej extra duży bukiet kwiatów.
I mówił że od tej pory będzie stawiał mecze tylko po pijaku ???? :grin:

Do góry Bottom