>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Ścigany przez skarbówkę - sezon 13/14 - Anderson Silva

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Miałem już swój temat, który prowadziłem od końcówki października do końcówki kwietnia, jednak z biegiem czasu chęć opisywania moich kuponów malała. Jako, że miałem trochę przerwy z powodu okresu wakacyjnego, to dzisiaj oficjalnie mogę rozpocząć nowy sezon, sezon 13/14 w wykonaniu Andersona Silvy. No i cóż, nowy sezon = nowy temat, także lecimy z tym koksem ???? .
Kupon 1#
Pogoń Szczecin - Legia Warszawa; over 1,5 Legia @ 1,9 ✅
Stawka: 31 zł
Wygrana: 58,90 zł ✅
Miało być czysto na Legię, jednak kursiwo trochę spadło, zobaczymy co z tego wyjdzie ???? .

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Kupon 2#
Lech Poznań - Cracovia Kraków; Lech -1 @ 2,33 1:1 ⛔
Stawka: 28,90 zł
Ciśniemy dalej z Ekstraklasą. Na Legii - jak to na Mistrza Polski przystało - można polegać, zobaczymy co zaprezentuje sobą Lech. Gra obronna Cracovii nie stoi na najwyższym poziomie, szczególnie stałe fragmenty są minusem beniaminka. Lech musi wygrać dzisiejsze spotkanie, gdyż strata punktowa do Mistrza Polski w postaci 4. punktów na starcie rozgrywek nie będzie budziła optymizmu. Myślę, że Kolejorz będzie chciał strzelić dwie bramki i kontrolować mecz, aby nie powtórzyła się sytuacja z Chorzowa, gdy bronili jednobramkowego prowadzenia.
Lech jest beznadziejny. Pierwszy celny strzał w bramkę w 82. minucie. Chociaż i tak mogło wejść, gdyby Gergo wykorzystał jedną z dwóch sytuacji.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Kupon 3#
Korona Kielce - Wisła Kraków; under 2,5 @ 1,6 2:3 ⛔
Hiszpania U19 - Francja U19 1 @ 1,9 1:1 (1:2)
⛔
AKO: 3,04
Stawka: 15 zł
Dzisiaj leciutko po wczorajszym niepowodzeniu na Lechu. Cytując Piotrka Ćwielonga: &quot;Jest niedziela, godzina 17, pogoda jest jaka jest&quot;, znając mentalność polskich kopaczy nie sądzę, aby na stadionie w Kielcach padły trzy bramki - lub więcej. Korona gra typowo siłowy futbol, są dobrze zorganizowani w defensywie, z kolei Wisła gra - można powiedzieć - bez prawdziwego napastnika.
W meczu ME U19 uważam, iż zwyciężą Hiszpanie. Francja absolutnie mnie nie przekonuje pomimo tego, że mają całkiem utalentowaną generację piłkarzy. Hiszpania gra miły dla oka futbol, awansowała do półfinału bez szwanku, mają wpojony ten sam styl, co dorosła reprezentacja - usypiają przeciwnika, gdy w ułamku sekundy podkręcają tempo.
Spotkanie w Kielcach obfitowało w dużo okazji podbramkowych, głównie ze względu na słabą postawę defensorów obu drużyn. Do 30. minutach wszystko wyglądało dobrze, lecz w przeciągu dwóch minut padły dwie bramki i nie było mowy, aby under był ciągle realny. Drugiego spotkania nie widziałem.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Kupon 4#
FC Basel - Maccabi Tel-Aviv 1 @ 1,5 1:0 ✅
Nomme Kalju - Viktoria Plzen 2 @ 1,36
0:4 ✅
AKO: 2,04
Stawka: 15 zł
Wygrana: 30,60 zł ✅
Na razie tyle jeśli chodzi o dzisiejszą Ligę Mistrzów. Jeśli wszystko będzie w porządku to będę zastanawiał się nad Metallistem X2, PSV, Lyonem oraz Dinamem Zagrzeb.
Moim zdaniem Bazylea to drużyna zdecydowanie lepsza od Maccabi. Przede wszystkim - są bardziej doświadczeni jeśli chodzi o grę w europejskich pucharach, gdyż w ostatnim czasie rokrocznie w nich występują. Nazwiska nie grają, jednak w ekipie z Izraela nie ma zawodników na poziomie Stockera, Freia, Bobadilli czy Strellera. Myślę, że drużyna ze Szwajcarii postara się o przekonujące zwycięstwo u siebie - tak, aby nie martwić się o wynik na trudnym terenie w Izraelu.
Viktoria Pilzno to uznana już drużyna na arenie międzynarodowej. Wybierają się do Estonii, gdzie pomimo tego, iż piłka rokrocznie notuje progres, to ciągle jednak najwyższe klasy rozgrywkowe stoją na pół-amatorskim poziomie. Jak przeczytałem w dziale - HJK Helsinki stworzyło aż 16 dogodnych sytuacji na zdobycie bramki w meczu z Nomme i przy dużej dozie szczęścia awansowali do 3. rundy. Niewątpliwie jest to dla nich duży sukces, lecz nic dwa razy się nie zdarza - sądzę, że odpadną z bardziej doświadczoną drużyną.
Wszystko zgodnie z planem, tak jak być powinno. Ogólnie dzisiaj faworyci na plus, jestem zadowolony. Stawki na razie niezbyt duże ze względu na budowanie kapitału, co chyba zrozumiałe ???? .

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Kupon 5#
Cleveland Indians - Chicago White Sox 1 @ 1,5 7:4 ✅
Baltimore Orioles - Houston Astros; Baltimore -1,5 @ 1,77
4:3 ⛔
AKO: 2,66
Stawka: 19,33 zł ⛔
Typy podebrane od użytkowników maximus oraz maroon. Lubię obstawiać MLB za rekomendacją dobrych typerów, także jedziemy, zobaczymy co z tego wyjdzie ???? .
Nie udało się, zabrakło 1 runu w Baltimore, szkoda trochę - tym bardziej, że miałem zaplanowany tenis jako pierwszą opcję...

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Kupon 6#
Molde - Legia Warszawa; BTS @ 1,98 1:1 ✅
Stawka: 30 zł
Wygrana: 59,40 zł ✅✅✅
Początkowo miało być X2, lecz kurs sukcesywnie spadał, obecnie jest 1,48 i moim zdaniem nie warto pobierać. Po przeanalizowaniu sądzę, że obie drużyny mają problemy defensywne, obie drużyny mają duży potencjał ofensywny. Moim zdaniem najbardziej prawdopodobny jest wynik 1:1, wilk syty i owca cała - z takiego rezultatu byłbym jak najbardziej usatysfakcjonowany, chociaż jeśli Legia wygra 1:0 to nie będę płakał... ;).
Na Legii można było polegać.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Kupon 7#
Julien Benneteau - Mardy Fish 1 @ 2 0:2 ⛔
Stawka: 19,40 zł ⛔
Lubię Benka, dodatkowo posiłkuję się typem Lutka z działu, jedziemy ???? .

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Kupon 8#
Dinamo Minsk - Trabzonspor X2 @ 1,3 0:1 ✅
Zalgiris Wilno - Lech Poznań X2 @ 1,2
1:0
⛔
FC Randers - Rubin Kazań X2 @ 1,12 1:2 ✅
Czernomorec Odessa - Crvena Zvezda 1X @ 1,16 3:1 ✅
AKO: 2,03
Stawka: 25 zł ⛔
Dzisiaj zachowawczo. Niestety nie mam czasu na zbytnie uzasadniane podanych typów. Pozostałe dwa kupony zaktualizuję później.
Lech tragedia...

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Kupon 9#
Motherwell - Kubań Krasnodar 2 @ 1,65 0:2 ✅
Swansea - Malmo FF 1 @ 1,48
4:0 ✅
Śląsk Wrocław - Club Brugge; over 2,5 @ 1,75
1:0 ⛔
AKO: 4,27
Stawka: 15 zł ⛔
Niestety, znów polska drużyna zawaliła mi kupon... w zasadzie może nie tak &quot;polska drużyna&quot;, gdyż Śląsk wypełnił swoje zadanie, zrobili to, czego od nich oczekiwałem - strzelili bramkę. To raczej Brugia zawiodła.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Postanowiłem zrobić tygodniową przerwę, zresztą, nie zauważyłem kompletnie nic, co mogłoby mnie zainteresować, wczoraj miałem atakować Paryż, lecz - całe szczęście odpuściłem sobie. Wczoraj wystartowała także Bundesliga i bez większych ceregieli ruszam z jedną z moich ulubionych drużyn do obstawiania - Borussia Dortmund.
Kupon 10#
FC Augsburg - Borussia Dortmund; BVB HO -1 @ 2,35 0:4 ✅
Stawka: 50 zł
Wygrana: 117,50 zł ✅
Początki sezonu są zwykle dość zdradliwe i nie warto szarżować, dlatego na ten moment odpuszczam granie różnorakich overów, Bayerów Leverkusen czy innych BTSów, postanowiłem zaufać - tak jak napisałem - jednej z mojej ulubionych drużyn do obstawiania. Cóż, Borussia przeprowadziła fajny pre-sezon, na koniec przygotowań zlali Bayern 4:2, widać było w ich grze polot i fantazję, ich gra naprawdę może się podobać. Borussia - jeśli chce odzyskać utracone mistrzostwo - musi zacząć punktować od początku, szczególnie, że FCB wczoraj pokonało M&#39;Gladbach 3:1. Myślę, że będą chcieli zapewnić sobie szybkie, bezproblemowe zwycięstwo, nie dając przeciwnikowi żadnych szans na zdobycie jakiegokolwiek punktu. Augsburg to jeden z kandydatów do spadku - przyznam szczerze - moim zdaniem najpoważniejszy. W poprzednim sezonie cudem uniknęli degradacji, tym razem może im się to nie udać. Kurs na handicap jest przyzwoity, bardzo przyzwoity, więc myślę, iż warto zaatakować. Ofensywny kwartet w postaci Reusa, Aubameyanga, Gundogana i Lewandowskiego powinien załatwić sprawę.
PEA mistrz, izzi, tak jak być powinno ???? . Leverkusen też wygrało, ale nie jestem pazerny. Koło 20 zapewne zaatakuję Legię, jednak czekam na oficjalne składy ???? .

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Kupon #11
Ruch Chorzów - Legia Warszawa 2 @ 1,7 2:1 ⛔
Stawka: 67,50 zł ⛔
Legia: Kuciak - Broź, D. Junior, Cichocki, Brzyski - Furman, Jodłowiec - Kucharczyk, Pinto, Kosecki - Saganowski
Skład optymalny. Boki obrony mocno ofensywne w tym Broź, który z czasem zapewne wygryzie Bereszyńskiego, tak myślę. W środku pola trio: dobry w rozegraniu Furman, świetnie spisujący się na def midzie Jodłowiec, który skutecznie gra w odbiorze oraz wyżej ustawiony Pinto, który bardzo dobrze zaprezentował się z Podbeskidziem na tej pozycji. Martwię się jedynie o skrzydło, na którym gra Kucharczyk - owszem, przed kontuzją prezentował się dobrze, bardzo dobrze, jednak mecze po kontuzji nie zawsze wychodzą tak, jak powinny. Dalej Kosecki i Saganowski, czyli optymalnie. Ogólnie różnice kadrowe między oboma zespołami są widoczne, w Ruchu ostatnimi czasy się nie przelewa a całość w ryzach trzyma dobry, jak na polskie warunki, trener Jacek Zieliński. Ogólnie trochę mi ten mecz śmierdzi, przyznam, iż remis wcale mnie nie zaskoczy. Jednak Legia nie musi się oszczędzać, w tygodniu są mecze reprezentacji, więc taki kurs pobieram.
Wiedziałem, że będzie ciężko, dlatego nie jestem zbytnio rozczarowany. Gdyby Legia miała tą samą skuteczność, co Ruch, to wynik mógłby być zupełnie odmienny.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Kupon #12
Joe Perry - Robbie Williams 1 @ 1,36 5:3 ✅
Mark Williams - David Gilbert 1 @ 1,4
4:5 ⛔
AKO: 1,9
Stawka: 50 zł ⛔
Od Sobera oraz kolegów z działu. Zobaczymy co z tego wyjdzie ???? .
Kolejna porażka, kolejna lekcja ???? . Comunicado oficial: nie gram snookera.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Kupon #14
Bayern Monachium - Chelsea Londyn; 2 DNB @ 3,5 1:1
Stawka: 20,94 zł
Wracam po dwutygodniowej przerwie. Na dzień dobry proponuję zakład na Chelsea w meczu o Superpuchar Europy. Prawda jest taka, iż szanse pomiędzy oboma zespołami wynoszą 50 na 50, tak więc value stoi po stronie londyńczyków. Dla Mourinho, jako genialnego motywatora, sprawa pierwszego trofeum po powrocie do klubu swoich marzeń jest sprawą priorytetową. Bayern po przyjściu Guardioli gra przeciętnie, są minimalistami i za to zostali ukarani w ostatniej kolejce ligowej z Freiburgiem. Oprócz tego nie zagra Schweinsteiger, Javi Martinez wciąż narzeka na uraz przywodziciela, Thiago wypadł na dwa miesiące, więc Pep ma ogromny kłopot z obsadzeniem pozycji &quot;6&quot; i najprawdopodobniej wystąpi tam Toni Kroos, który nie jest typowym pomocnikiem Box 2 Box, dlatego Bayern będzie narażony na sporą ilość strat. W tym przypadku Chelsea ma dużą przewagę w środku pola.
Bayern pierwszy swój test pod wodzą nowego szkoleniowca oblał - porażka 2:4 z Borussią Dortmund w Superpucharze Niemiec. Z kolei Chelsea - mimo, że nie zachwyca - zdała, co prawda tylko na 3, ale zdała, remisując na Old Trafford z Manchesterem United. Myślę, że Chelsea zdominuje środek pola i zgarnie trofeum, jednak jak napisałem na wstępie - szanse są 50 na 50, więc wolę zabezpieczyć się DNB.
Dobrze, że wybrałem DNB, gdyż trofeum - jak widzimy - nie zdobyła Chelsea ???? . Szkoda, iż nie utrzymali prowadzenia no ale cóż ???? . Tak jak pisałem - szanse były 50 na 50 i warto było spróbować.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Kupon #15
Schalke 04 - Bayer Leverkusen; over 2,5 @ 1,57 2:0 ⛔
Manchester City - Hull City; 1 HO -1 @ 1,48
2:0 ✅
PSG - Guingamp; 1 @ 1,18 2:0 ✅
AKO: 2,74
Stawka: 30,94 zł ⛔
Schalke - Leverkusen to ostatni sobotni mecz w Bundeslidze, mecz kolejki w Niemczech. Spotkanie dwóch ofensywnie usposobionych drużyn i myślę, że over bramkowy ma bardzo duże szanse powodzenia. Schalke musi zacząć wygrywać, gdyż w lidze zanotowali mały falstart i jeśli utrzymają taką tendencję to o Ligę Mistrzów w końcowym rozrachunku może być bardzo ciężko. Oprócz tego mają problemy w defensywie, które zaprezentował m.in PAOK czy Wolfsburg. Leverkusen z dużą siłą w ofensywie nawet nie myśli o pogorszeniu statystyk z poprzedniego sezonu. Komplet punktów na starcie rozgrywek, 8 bramek zdobytych. Bundesliga to liga, w której można zaobserwować dobry, ofensywny futbol i tego się spodziewam po dzisiejszym hicie.
City po małej wpadce w Walii musi się zrehabilitować u siebie i myślę, że - podobnie jak w meczu z Newcastle - nie będą minimalistami i odniosą przekonujące zwycięstwo nad beniaminkiem. Uważam, iż City nie będzie chciało powtórzyć wyczynu Bayernu, który za minimalizm został ukarany.
PSG musi zacząć wygrywać, start ligi to falstart - dwa remisy i wymęczone zwycięstwo z Nantes. Myślę, że powoli Mistrz Francji będzie się rozpędzał i uważam, iż możemy dzisiaj zobaczyć nawet handicap, jednak ja nie ryzykuję, kurs łączny jak najbardziej mnie zadowala i biorę czyste zwycięstwo.
Clemens nie wykorzystał stuprocentowej sytuacji, wystarczyło dołożyć nogę i byłoby 3:0 no i cóż... wtopa :/.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Kupon #16
Cracovia Kraków - Legia Warszawa 2 @ 1,67 0:1 ✅
PSV Eindhoven - Cambuur 1 @ 1,13
0:0 ⛔
Wozniacki - Giorgi 1 @ 1,2 1:2 ⛔
Federer - Mannarino; DW 3:0 @ 1,28
Jedyny możliwy ✅
Robredo - Evans; Evans +2,5 @ 1,5
3:1 ✅
Isner - Kohlschreiber 1 @ 1,35
1:3 ⛔
Juventus - Lazio 1 @ 1,38
4:1 ✅
AKO: 8,1
Stawka: 20 zł ⛔
Jadę z taśmą, a co! Zobaczymy, może mi się poszczęści. Umysł off i włączam Grę o Tron ???? .
Zupełnie niepotrzebny kupon, który puściłem pod wpływem emocji. Kolejna nauczka ???? .

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Kupon #17
Real Madryt - Athletic Bilbao; 1 HO -1 @ 1,45 3:1 ✅
Stawka: 32,44 zł
Wygrana: 47,04 zł ✅
Ufam mojej drużynie i myślę, że z meczu na mecz gra będzie wyglądać coraz lepiej. Athletic bardzo długo nie wygrał na Bernabeu, w zasadzie to rokrocznie przyjmuje tutaj gładkie lańsko. Mimo, że zaczęli w tym sezonie bardzo dobrze - od dwóch zwycięstw, to jednak na Bernabeu nie mają szans nawet na remis. Myślę, że Cristiano się dzisiaj obudzi, co roku na pełne obroty wchodzi w okolicach 3-4 kolejki, a Baskowie to jeden z jego ulubionych rywali.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Kupon #18
Liverpool - Manchester United; over 2,5 @ 1,92 1:0 ⛔
Standard Liege - Kortrijk 1 @ 1,35
2:0 ✅
AKO: 2,59
Stawka: 17,04 ⛔
Na szybko, bo forum coś muli. Pierwotnie miał być czysty Liverpool, ale jednak spróbuję overa, liczę na jakieś 2:1 dla The Reds. Standard na dokładkę.
Po obiecującym początku skończyło się strzelanie na Anfield. Mogę tylko pluć sobie w brodę, gdyż, jak napisałem, miał być czysty Liverpool.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Kupon #19
Arsenal Londyn - Tottenham Hotspur; over 2,5 @ 1,67 1:0 ⛔
Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund; 2 @ 1,5
1:2 ✅
AKO: 2,5
Stawka: 20 zł ⛔
Derby Londynu, w których zazwyczaj pada wiele bramek, myślę, że tym razem także można się tego spodziewać. Osobiście przewiduję zwycięstwo Tottenhamu, gdyż w obrona Kanonierów mocno kuleje. Oprócz tego obie drużyny mają duży potencjał ofensywny, także spodziewam się dobrego spotkania.
Eintracht zanotował falstart w Bundeslidze i w 4. kolejce będzie podejmował Borussię Dortmund, która chce wykorzystać fakt, iż w meczu rozgrywanym awansem ze względu na Superpuchar Europy Bayern potknął się z przeciętnym Freiburgiem. BVB, jeśli chce odzyskać mistrzostwo, musi takie szanse wykorzystywać, tak więc nie widzę innej opcji, jak zwycięstwo Schwarze-Gelbe.
Kupon #20
Wawrinka - Baghdatis; +4,5 Baghdatis @ 1,82 25:18 ⛔
Dinamo Minsk - Tatran Presov 1 @ 1,95
29:27 ✅
Motor Zaporoze - Vojvodina 1 @ 1,35

AKO: 4,79
Stawka: 10 zł ⛔
Kupon złożony na podstawie analiz użytkownika Adqs z działu &quot;Piłka Ręczna&quot; oraz Lutka z działu &quot;Tenis&quot;.
Nie idzie mi nic, szczęście nie sprzyja + bardzo złe wybory. Definitywnie - robię przerwę, minimum dwa tygodnie - comunicado oficial.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Otrzymane punkty reputacji: +5
Do góry Bottom