eli.cohen
Użytkownik
Witam wszystkich odwiedzających mój temat.
Kilka lat należałem do stref zamniętych, w których osiągałem wyoskie noty, ale z których też sporo się nauczyłem i wyciągnąłem.
Dzisiaj, chciałbym pokazać polskiej społeczności jak można ogrywać bukmachera i stać te półkroku przed nim.
Typy będę opierał na informacjach ze swoich źródeł, własnej wiedzy i doświadczeniu, a także będą to przednie insidery i fixedy. Te ostatnie uprzednio monitoruję, analizuję, czasami i kilka tygodni do przodu. Typy nie będą tylko z lig należących do tych "Trzeciego Świata" - nazwa jak każda inna. Byłą pod ręką, więc użyłem. Wiele typów będzie pewnie także z lig włoskich, hiszpańskich czy angielskich. Przewiduję praktycznie sam futbol, z lekką pikaterią jeszcze jednej dyscypliny.
Stawkować będę od 1-100j.
Pierwotnie przyjmuję 1j = 100 zł.
Większość typów będzie stawiane za więcej aniżeli 10j, także tutaj będę pisał adnotację do stawek maksymalnych i konretnie za ile gram dany typ.
Poniżej wstawiam dzisiejsze typy, które podałem w otwartych tematach dot. Iranu i Izraela.
W całym meczu 1-1
Hosseini puszczony sam na sam z bramkarzem.
Relacji z tych spotkań jest relatywnie mało, a płkarze dopuszczają się dość często tego typu rozwiązań.
Kilka lat należałem do stref zamniętych, w których osiągałem wyoskie noty, ale z których też sporo się nauczyłem i wyciągnąłem.
Dzisiaj, chciałbym pokazać polskiej społeczności jak można ogrywać bukmachera i stać te półkroku przed nim.
Typy będę opierał na informacjach ze swoich źródeł, własnej wiedzy i doświadczeniu, a także będą to przednie insidery i fixedy. Te ostatnie uprzednio monitoruję, analizuję, czasami i kilka tygodni do przodu. Typy nie będą tylko z lig należących do tych "Trzeciego Świata" - nazwa jak każda inna. Byłą pod ręką, więc użyłem. Wiele typów będzie pewnie także z lig włoskich, hiszpańskich czy angielskich. Przewiduję praktycznie sam futbol, z lekką pikaterią jeszcze jednej dyscypliny.
Stawkować będę od 1-100j.
Pierwotnie przyjmuję 1j = 100 zł.
Większość typów będzie stawiane za więcej aniżeli 10j, także tutaj będę pisał adnotację do stawek maksymalnych i konretnie za ile gram dany typ.
Poniżej wstawiam dzisiejsze typy, które podałem w otwartych tematach dot. Iranu i Izraela.
Do przerwy 1-0.Iran: Dywizja 1
Aluminium Arak - Gol Reyhan
X-X (remis do przerwy lub w całym meczu) @1.80
10j
Ze swoich źródeł wiem, że obie drużyny prawdopodobnie chcą zagrać dzisiejszy mecz na remis.
Obie drużyny niejednokrotnie umawiały się na wyniki spotkań. Teraz myślę jest tak samo.
Jest to nieoficjalna informacja, natomiast warto to grać.
Gram asekuracyjnie.
Remis to przerwy gwarantuje już wygrany typ. Jeżeli do przerwy remisu nie będzie, ale w meczu tak to również jest wygrana.
W momencie dobicia do 5. postów otwieram swój temat.
Zachęcam do śledzenia mojej osoby!
W całym meczu 1-1
Hosseini puszczony sam na sam z bramkarzem.
Relacji z tych spotkań jest relatywnie mało, a płkarze dopuszczają się dość często tego typu rozwiązań.
Katamon 2-0Izrael: 2 Liga
Hapoel Katamon - Beitar Shimshon
Hapoel Katamon (draw no bet, remis = zwrot) @1.75
10j
Gospodarze na dzisiejsze spotkanie zmotywowani i jak zapowiadają "meczu nie oddadzą".
Hapoel ostatnimi czasy ma dość mocne problemy ze strzelaniem i punktowaniem.
Myślę, że właśnie taki mecz jest idealnym momentem na zwrot obecnej sytuacji.
Przegrać podejrzewam nie przegrają, ale typ asekuracyjny nigdy nie zaszkodzi.