cytat z dnia 1 listopada 2019 16:29 przez ibis
21:00 Real Madryt - Betis
powyżej 10.5 rzutów rożnych @ 1.89
gospodarze powyżej 6.5 rzutów rożnych @ 1.65
Fortuna
Po raz kolejny idę w stronę rzutów rożnych w spotkaniu Realu Madryt. Gospodarze wrzucili drugi bieg o czym świadczy ich gra oraz wyniki w ostatnich dniach. Czyżby Zidane znalazł właściwą jedenastkę?. Wydaje się, że tak. Z dobrej strony pokazali się min. Rodrygo czy Valverde, którzy być może staną się ważnymi ogniwami w zespole Realu. Jestem dalej pod wrażeniem formy Benzemy, który pomimo wielu krytyki jest dalej liderem w Realu. Przejdźmy do samego typu. Tak jak wspominałem wiele razy, Real jest maszyną do nabijania rzutów rożnych w szczególności gdy trzeba gonić wynik lub po prostu wygrać mecz. Stwarza sobie sporo sytuacji i stałych fragmentów gry, a jednymi z nich są właśnie rzuty rożne. W poprzedniej kolejce losy meczu rozstrzygnęli po 25 minutach, a mimo tego zdołali nabić osiem rzutów rożnych. Betis był jedną z najsłabszych drużyn w
La Liga, ale dzięki wygranej 2:1 wydostali się z strefy spadkowej. Terminarz nie jest dla nich korzystny bowiem teraz przydało by się zmierzyć z kolejnym średniakiem, a nie ekipą, która wjeżdża na właściwe tory. Betis udowadniał jednak nie raz, że jest zespołem nie wygodnym i potrafi się przeciwstawić najlepszym. Na ostatnich pięć wyjazdowych spotkań nabili zaledwie 15 rzutów rożnych, co nie daje nam najlepszej średniej. Jednak wierzę w to, że jutro będą mieli swoje sytuacje, które po prostu te rożne dadzą. Myślę, że o gospodarzy martwić się nie musimy, bo to oni będą kontrolować ten mecz..
Panowie gdzie znajdę łączony Typ, że Benzema zaliczy asystę oraz strzeli gola?.