pamiętam, że w zeszłym roku też niektórzy mieli problem, jest to prawdopodobnie jakiś błąd na platformie, osoby, które nie będą mogły się zarejestrować proszone są o wysłanie do mnie pw w treści podając mail na jaki ma być założone konto (login będzie taki sam jak na forum).cytat z dnia 25 września 2019 11:07 przez samuel24Hej,
Mam problem z logowaniem na stronie konkursowej.
Jest napisane, że rejestracja niedozwolona.
Nie możecie typować, ponieważ muszę Was zapisać "ręcznie" do ligi, musiałem tak zrobić dlatego, że na platformie są również konta osób, które brały udział we wcześniejszych edycjach, a nie koniecznie zapiszą się do obecnej, w temacie zapisów będę edytował każdy wpis i informował, że użytkownik został dodany do ligi.cytat z dnia 25 września 2019 12:37 przez zwyciestwo1960A ja się loguje i dostaje komunikat
You have to be a registered user and logged in to play in this pool.
cytat z dnia 25 września 2019 13:11 przez arass1Niby udało mi się zalogować na istniejące konto, ale po przejściu do zakładki TYPUJ dostaję komunikat:
"You have to be a registered user and logged in to play in this pool."
każdy kto nie będzie mógł się zalogować niech skontaktuje się poprze pw ze mną to wygeneruję mu nowe hasło.cytat z dnia 25 września 2019 23:16 przez rjastrzabProśba o przysłanie linku do przypomnienia hasła również nie przychodzi.
ogólnie powinna być w czasie trwania konkursu, ale szczegóły podam niebawem, czekam jeszcze na info od bukmacheracytat z dnia 26 września 2019 00:28 przez intelowiecMałe pytanko - czy wpłata do STS musi być kiedykolwiek od założenia konta czy po zapisaniu się do konkursu?
7. Obok każdego meczu mamy ikonkę piłkicytat z dnia 26 września 2019 09:48 przez chamberlainJak wygląda sytuacja z jokerem, jeden na cały konkurs, czy jeden na kolejkę?
już ok.wiem .Doczytałem.cytat z dnia 30 września 2019 11:44 przez kokosek1960jak tam sie zarejstrowac na tej podstronie nie widze linku do rejestracji.
wysłałem dane na mailacytat z dnia 1 października 2019 11:55 przez lucaxx95@waldi1979 wygeneruj dla mnie nowe hasło, login rozumiem, że ten sam
Może być to samo co na forum,buk lub wymyśl mi coś ładnego
poszło na pw.cytat z dnia 1 października 2019 17:02 przez katherinnaCześć,
mam problemu z zalogowaniem, @waldi1979 również poproszę o wygenerowanie hasła.