cytat z dnia 7 października 2019 09:02 przez vernoMHL 17:30
Riga vs SKA 1946
Riga +2.5
@1.99
Dzisiaj 3 fajne mecze być może coś jeszcze wynajdę ale na ten moment to wygląda najlepiej, nie będę jakoś specjalnie mocno się rozpisywał ale dodam swoje 3 grosze. Na pierwsze spotkanie wybrałem Riga vs SKA niewątpliwie gospodarze w tym sezonie mocno zaskakują aktualnie 2 pozycja gdzie w poprzednim trzymali dół tabeli a ich gra wygląda naprawdę ok jak na ich możliwości, z drugiej strony mamy topową drużynę w każdym aspekcie natomiast goście grają solidnie ale nie są jakimiś egzekutorami, swoje spotkania mają pod kontrolą i w każdym grają solidnie aczkolwiek bez "mordobicia". Wczorajszy mecz tych drużyn zakończył się 1:4 ale nie sądzę że dzisiaj tak spokojnie będzie i gospodarze mimo wszystko powalczą i może nawet dojdzie do dogrywki, SKA jest mocno faworyzowana nie bez powodu ale @1.20 w takim meczu to jest jakiś żart szczególnie patrząc że to dalej młodziki i naprawdę potrafią wyczyniać dziwne rzeczy. Moim typem jest +2.5 na gospodarzy po bardzo ładnym kursie.
MHL 11:00
Amurskie Tigry vs Tajfun
Tajfun over 2.5 @1.83
Tajfun over 3.5 @3.10 1-4 na początku 2 tercji gdzie w 1 tercji mogli już zrobić z 0:6 a potem masakryczny zjazd, ostatecznie 3:4
Mamy kolejne spotkanie i znowu buki trochę przesadzają z kursami Tygrysy w zeszłym sezonie jak i w tym są przeciętniakiem w stronę słabiaka natomiast Tajfun zrobił progres gdzie w zeszłym sezonie byli dziećmi do bicia tak w tym grają naprawdę dobrze patrząc właśnie na poprzedni sezon. Oglądałem wczorajszy mecz tych drużyn (tak o 5 rano w niedziele ) i muszę powiedzieć że gospodarze nie mają "podjazdu" do gości ale jak to w MHL- bywa różnie, myślałem nad typem Tajfun win +over 5.5 ale jednak znalazłem coś lepszego. Gra gości może nie jest najlepsza dla drużyny bo jest tam trochę chaosu i brakuje takiej mądrej gry, mało mają spotkań gdzie potrafią strzelić a potem zagrać solidnie w obronie, ich styl niczym ostatnie sekundy walki bokserskiej "garda w dół i się walimy" tak właśnie wygląda ich gra cały czas wymiana ognia na co wskazują nawet statystyki 13 spotkań, bramki 47:42 także myślę że over 3.5 gości po @3.10 to value mocne a over 2.5 @1.83 to już jakiś żart ale różnie bywa, ja wybieram opcję 3.5 a wy zrobicie co uważacie
MHL 18:00
Org Junior vs MHK Dynamo Moscow
Org under 1.5
@1.90
Tutaj na pewno nie będę się długo rozpisywał bo nie ma zbytnio nad czym, Org Juniors v Dyn. Mos. wiadomo że gospodarze to dzieci do bicia natomiast nie będę grał tutaj overa w meczu lub na gości bo oglądałem wczorajsze spotkanie i nie wyglądało to za dobrze, oczywiście goście nie mieli problemu z wygraną (1:5) natomiast mieli problemy aby wbić tych goli dużo i widać było że nie mieli takiego parcia na to a w obronie też nie odpuszczali dlatego tutaj pójdę w under 1.5 gospodarzy, co prawda mimo mocnych przegranych to stwarzają sobie jakieś sytuację i potrafią coś ustrzelić ale moim zdaniem tylko dlatego że większość drużyn i zawodników grając na Org chcę sobie postrzelać i już nie skupiają się aż tak na obronie za to we wczorajszym spotkaniu nie widziałem wielkiej pogoni za bramkami tylko spokojną grę i bramki przy okazji także nie sądzę aby gospodarze byli w stanie zdobyć 2 bramki. No i to tyle ode mnie na ten moment, mam jeszcze w planie 1 mecz ale pomyślę nad nim takżę GL GL co złego to nie ja
U jakiego buka masz takie zakłady ?