Kosowo vs Czarnogóra - tak samo jak Albania z Serbią, nienawidzą się jak psy! Wykład z historii pozwolę sobie pominąć. Będzie gorąco jak amen w pacierzu...cytat z dnia 4 czerwca 2019 22:11 przez ranczo0123
I teraz tak. Mam jedno pytanie. Czy jest tu jakis spec na forum od sytuacji polityczno - historycznej miedzy panstwami Czarnogory i Kosowa? Wydaje mi sie, ze oba panstwa nie darza siebie nawzajem zbyt wielka sympatia lekko to ujmujac. We wszystkich tych meczach, ktore wymienilem trzeba sie pochylic nad zakladami na kartki ale Czarnogora - Kosowa wyglada tutaj na ten w ktorym moze byc najbardziej goraco. Czekam na jakies info zeby sie upewnic czy dobrze kombinuje.
Jeśli chodzi o sugestie do tych spotkań to moje są takie: Dania-Irlandia za niski ten kurs na Duńczyków. Śmierdzi mi to remisem albo jakims x2.cytat z dnia 7 czerwca 2019 10:34 przez kris_plDzis nareszcie sporo meczow o stawkę, do tego reprezentacje sa o wiele bardziej dochodowe niz kluby. Chcialbym zagrać zarówno system jak i AKO.
Oto typy z el. ME na dziś, ktore wstępnie wybrałem, odrzucając wszystko, czego nie czuję zupełnie:
Dania
Czechy
Austria
Litwa vs Luksemburg (min. 2 gole)
Polska
Ukraina vs Serbia (min. 2 gole)
Czarnogora DNB
Prosilbym o opinie - co jest z tego grona dosyc niebezpieczne?
Jeszcze rozmyslam nad tą Austrią i Polską. Austria pozostawila po sobie duzy niesmak po poczatku eliminacji, moze znowu cos odstawia. Zaś Polska bezsprzecznie mocniejsza od Macedonii, tylko ten teren powoduje u mnie jeszcze lekką niepewność
Do AKO to pewnie z tego grona mecze z podporkami zagram.