Atalanta- Bologna
Over 2.5 1.65 @melbet
Over 2.5 + bts 2.10 @melbet
BTS 1.79 @melbet
Over 10.5 rożnych 1.85 @melbet
Powyżej 2 goli, pow 3 kartek, pow 10 rożnych 3.60 @iforbet
Dla mnie perełki na jutro. Obie drużyny cały czas o coś walczą, Bologna w strefie spadkowej ponownie po dzisiejszej wygranej Empoli, a Atalanta cały czas w walce o
LM, tym bardziej, że Roma, Fiorentina i Milan pogubiły punkty w tej kolejce. Bologna po zmienie trenera na Mihajlovica gra bardzo fajną dla oka piłkę, zresztą ten trener jest z tego znany, chociażby jeden z lepszych sezonów ostatnich lat Torino z Glikiem na czele to głownie jego sprawka. Bologna gra do przodu, stwarza sobie bardzo dużo okazji pod bramką rywala, nie ma męczenia z tyłu, jest szybka piłka do przodu, a tam mają przyzwoitego Palacio i Sansone, co za tym idzie to oczywiście masa rożnych nabijanych w każdym meczu. Atalanta z kolei mega overowa drużyna, u siebie często zapomina o tyłach, otwierając się na kontry, które taka drużyna jak Bologna powinna bezlitosnie wykorzystać. O sile ofensywnej piłkarzy z Bergamo nie trzeba pisać, jest bramkostrzelny Zapata, szybki Gomez czy też Ilicic. Atalata gra bardzo wysoko i ofensywnie, co sprzyja nabijaniu rożnym. Zresztą obie drużyny to maszynki do nabijania rożnych, średnia w ich na mecz to 7-8 na drużynę, co daję nam 14-16 korków sumując.
Co do kartek to sędzią będzie Pan Rocchi ze średnią ponad 5 kartoników na mecz, który jest chyba najbardziej skrupulatnych arbitrem w Seria a. Nie ma żadnej dystkusji, faul taktyczny - odrazu kartnikz Biorąc do tego rangę tego spotkania, czyli walkę o utrzymanie i Ligę Mistrzów, szybkich skrzydłowych, kontry, spodziewam się bardzo otwartego meczu, a co za tym idzie mase taktycznycy fauli. Dla mnie te 5-6 kartoników to minimum w takim spotkaniu.
Podsumowując typy na overy, rożne, kartki, wszystko jest jak najbardziej do gry, tym bardziej po takich kursach...
Sassuolo - Chievo under 12.5 rożnych 1.56 @melbet
Atalanta- Bologna over 4.5 kartek 1.56 @melbet
ako: 2.34
Ja również jutro gram takie przyjemne ako. Po pierwsze linia na rożne w meczu Sassuolo wzięta z kosmosu. Sassuolo to nie jest Bayern, Roma, Juventus czy też Inter żeby nabijać tyle korków ne mecz. Linia mega zawyżona, ja z tego korzystam. Dodatkowo dokładam kartki w meczu Atalanty i Bologny, obie drużyny walczą o coś, jutro szybki mecz będzie, sporo taktycznycy fauli no i najważniejsze- najbardziej overowy sędzia w Seria a.
Swoją drogą forum po zmienie dla mnie na minus, przynajmniej dla użytkowników piszących z telefonu.