Ja też akurat na bet365 nie gram ale z tego co się orientuję to przy kreczu bet365 zawsze robi zwrot. Ja ten typ zagrałem na unibecie i tam mam rozliczony na plus. W temacie zawsze podaję najwyższy możliwy typ do zagrania. Ponieważ nie jestem pewny jak bet365 rozliczy taki zakład dlatego przyjąłem, że był zwrot. Jeżeli ktoś zagrał ten typ na bet365 to proszę o informację jak został rozliczony.cytat z dnia 18 października 2019 11:33 przez krawolGrasz swoje typy czy tylko temat prowadzisz i wynik sprawdzasz, zamiast stanu konta? W meczu lottner 1. set się zakończył, więc nie ma zwrotu tylko plus. Nie mam co prawda konta na bet365 ale nie wierzę, że zwrot by zrobili, a jeśli zrobili to niesłusznie.
Wybacz ale nie ogarniam. Skoro na plus, to po co grasz nadal "krok 2" skoro powinieneś zacząć grać od pierwszego poziomu?cytat z dnia 18 października 2019 12:27 przez apil64
...Ja ten typ zagrałem na unibecie i tam mam rozliczony na plus.
Temat prowdzę po to aby pokazć, że grając moją strategią można być na plusie. Tak jak napisałem w porzednim wpisie w temacie podaję zawsze najkorzystniejszy kurs jaki można zagrać. Nie oznacza to, że ja zawsze gram u tych bukmacherów, których podaję w temacie(praktycznie z różnych powodów byłoby to nawet niemożliwe). W temacie podany jest najlepszy dostępny w danej chwili kurs a każdy gra tam gdzie ma otwarte konto i wpłaconą kasę. W temacie rozliczyłem zwrot więc chyba jest oczywiste, że jeżeli przyjąłem, że krok 2 zakończył się zwrotem to następny typ powinien być zagrany za tą samą stawkę (praktycznie tak jakby poprzedniego typu nie było). Jeszcze raz powtórzę, że temat prowadzę po to aby pokazać, jak można grać a nie po to aby się chwalić ile to kasy wygrywam. Każdy gra tam gdzie może i chce i za ile chce.cytat z dnia 18 października 2019 13:34 przez kamilcia21
Wybacz ale nie ogarniam. Skoro na plus, to po co grasz nadal "krok 2" skoro powinieneś zacząć grać od pierwszego poziomu?
I jeśli nie grasz na Bet365, a rozliczasz swoją grę według bukmachera u którego nie grasz to kompletnie nie rozumiem.
Chyba, że grasz "na kartce", wtedy wszystko okej ale jeśli grasz za gotówkę to te rozliczenia są (przynajmniej dla mnie) niezrozumiałe.
Okej, ja tę kwestię rozumiem, po prostu chcesz pokazać jak można grać.cytat z dnia 18 października 2019 14:04 przez apil64
Jeszcze raz powtórzę, że temat prowadzę po to aby pokazać, jak można grać a nie po to aby się chwalić ile to kasy wygrywam.