Witam.
Na początku chciałem podziękować za te ponad 21.000 wyświetleń mojego tematu w ciągu czterech miesięcy. Były wzloty i upadki, ale mam nadzieje, że niektórych kolegów przekonałem, że czasem warto odpuścić kto jest lepszy Barcelona czy Real, Manchester czy Chelsea i zaglądać do niszowych tematów.
Kilka słów ode mnie przede wszystkim do Administracji
Dwa tygodnie temu zamieściłem link o jednej ze stron zajmujących się tematyka zakładów bukmacherskich w Danii. Potraktowano to jako reklamę konkurencji. No to gratuluje koledze który dał mi bana, uznając, że większość kolegów zna język Duński, i od kiedy Duńska strona internetowa jest moja reklamą, bo taka była jak czytam podstawa.
Kolejną rzecz jaka mnie zaskoczyła to nastawienie FB jedynie na zyski z reklam, sponsoringu i.t.p. zapominając przy okazji, że takie forum powinno służyć pomocy w jak najlepszym doborze zakładów, a to można osiągnąć przez maksymalny dostęp do dostępnych informacji i właśnie dzieląc się tymi linkami robiłem to w takiej wierze. Cóż widać że koledzy z FB mają zupełnie inne nastawienie (materialne) do prowadzenia tego forum.
Dzisiaj mógłbym napisać tutaj kolejne moje propozycje, ale te dwa tygodnie dały mi trochę przemyśleń i spowodowały, że szukałem jakiejś alternatywy dla FB, bo doszedłem do wniosku, że tam gdzie nie liczy się motoryczność, a jedynie nastawienie czysto komercyjne nie mam czego szukać. Nie będę się pchał tam gdzie mnie nie chcą, co nie oznacza, że nie piszę dalej o niższych ligach Europy.
Nie zamieszczę tutaj linka bo uważam, że Ci co czytali moje opinie są ludźmi myślącymi wiec znaleźć moje propozycje nie będzie trudno.
Administracji FB trochę współczuję, bo z takim nastawieniem będziecie tracić co lepszych ludzi piszących na forum i pozostaną Wam jedynie osoby z tematami : od zera do milionera, które grają kursy z poziomu @ 1.30- @ 1.50 przy okazji nie pisząc zdania uzasadnienia swoich decyzji.
Dziadek dziękuje wszystkim czytającym moje wypociny pisane w jak najlepszej wierze i nie będzie w przyszłości korzystał z tego miejsca ale dziadek dalej typuje i typować będzie te swoje
niższe ligi Europy czy komuś się to podoba czy nie.
Życzę Administratorom powodzenia i wszystkiego co najlepsze.
Nie mniej jednak.
Żegnam