undertaker_tsw
Użytkownik
Tuluza- Raphael2@1,55 totolotek
Coś nabazgram później ale już teraz raczej idę w ten mecz.
Coś nabazgram później ale już teraz raczej idę w ten mecz.
Szwedzka liga jest tak samo chora jak Duńska.. nie krytykuje typu ale tam to masakra wyniki są.. przyklad w tym seoznie Skovde.. dostaja od słabego Hammarby zeby cisnac mocne Malmo.. a Hammarby dostaje od Malmo chyba z 8-9 bramkami... ja bym ominal ten mecz a pograłbym RNL na dziśSzwecja, Godzina 19:00
AIK Stockholm - Karlskrona Typ: 2 @2.23 fortuna
Nie wiem czemu taki wysoki kurs na gości. Żadnych problemów kadrowych w jednej i drugiej drużynie, a patrząc po tabeli nie rozumiem kursów. AIK przegrał do tej pory wszystkie 12 meczów w lidze. Karlskrona ostatnio zadziwia- 3 mecze z rzędu z wygraną, co pozwoliło uciec z przed ostatniego miejsca w tabeli. Dziś idealny przeciwnik by podtrzymać serię i zupełnie wydostać się z zagrożonej strefy. Powodzenia
Przed sezonem mowiono ze RNL powinno wygrac a zagrozic im moze magdeburg.. a tu flensburg w lidze same zwyceistwa ale... no zobaczymy ich w LM to nie jest tak kolorowo.. porazki bodajze z Zagrzebem i Celje? nnie pameitam dokladnie ale to pokazuje ze nie sa w tak kapitalnej formie.. ostatnio wygrali z magdeburgiem ale kto ogladal ten wie ze gdyby prawoskrzydlowy w ostatniej akcji meczu rzucil bramke bylby remis... RNL dla mnie ryzykuje swoja taktyka na granie 8 w polu... Widac, ze juz to lepiej funkcjonuje niz na poczatku sezonu ale dalej to spore ryzyko bo glupia strata i pusta bramka... ale sportowo sa lepsi od Flensburga moim zdaniem i w koncu musza z kims przegracadrianabch jezeli chodzi o RNL to uważam ze over 25,5 goli po kursie 1.69 jest godny gry. Bardziej pewny niż 1x2