godz 16:30 Red Bull Arena
Red Bull Salzburg - Austria Wiedeń
W dziewiątej kolejce austriackiej Bundesligi mamy starcie na szczycie tabeli, mistrz RB Salsburg podejmie trzecią obecnie siłę w lidze Austrie. Drużyna z Wiednia to jedna z najbardziej utytułowanych ekip w Austrii, lecz w tym spotkaniu faworytem jest ekipa RBS , która ostatni mecz Austrią przegrała prawie trzy lata temu. RBS może być zadowolony z obecnego sezonu , po za porażką że Sturm, którzy mieli już pięć punktów przewagi nad RBS , lecz trzy dni później Sturm doznali porażki i ponownie przewaga stopniała do dwóch punktów. Byki po za porażką że Sturm mają pięć zwycięstw i dwa remisy. W domu RBS jest nie pokonany w tym sezonie i mają dwa zwycięstwa i dwa remisy. W ostatnich meczach tych drużyn to ewidentnie dominacja byków, po za ostatnim meczem 3-2 dla RBS , reszta meczów to wyraźnie zwycięstwa 5-0 , 3-1 , 4-1 , 2-0 , 5-2 , 4-1 .
Austria po nieoczekiwanym remisie u siebie z Wolfsberg i porażce w
LE z Milanem, rozbiła drużyne St.Polten 5-1 i wróciła na właściwe tory. Prawda jest taka , że nie ma co lekceważyć drużyne z Wiednia, bo grają solidne i skutecznie , lecz ja myślę że atut własnego boiska będzie tu kluczowe . Ja postanowiłem zaryzykować i zagrać na Red Bull i mam nadzieję że padnie w nim kilka bramek.
Red Bull Salzburg -
Austria Wiedeń
0-0
Typ :
Red Bull Salzburg
Kurs :
1,44
Buk :
bet-at-home
Typ :
over 3 gole
Kurs :
1,80
Buk :
Unibet
Jakoś pech mnie nie opuszcza, wczoraj niewytłumaczalna porażka Feyenordu i niespodziewany remis Sportingu , dzisiaj mój pewniak dnia Salzburg. Mimo wyraźnej przewagi w meczu 24 strzały na bramkę, to żaden z nich nie wpadł do siatki. Nie ukrywam że jestem trochę podłamany i tłumaczyłem sobie przed zakładaniem tego tematu, żeby podchodzić do niego na luzie tak jak robiłem to przez całe dwadzieścia lat mojej przygody z bukmacherką. I muszę teraz przyznać że nie da się nie denerwować, tym bardziej że to ja polecam dany typ innym użytkownikom i ja podpisuje się pod nimi własnymi rękoma. Ja mam tylko nadzieję że moje analizy przydały się innym, do rozważenia własnego innego typu na dany mecz.
A ja? A ja mimo niepowodzenia dalej szukam jakiegoś typu do analizy i dalej będę męczył was moimi wypocinami. Powodzenia i sorry.