>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ZIO Milano-Cortina 2026 - Skoki narciarskie

Waldi1979 3,8M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Terminarz:

5 LUTEGO

17:00 – skoki narciarskie – oficjalny trening kobiet na skoczni normalnej
20:00 – skoki narciarskie – oficjalny trening mężczyzn na skoczni normalnej

6 LUTEGO
9:00 – skoki narciarskie – oficjalny trening kobiet na skoczni normalnej

7 LUTEGO
17:45 – skoki narciarskie – seria próba kobiet na skoczni normalnej
18:45 – skoki narciarskiekonkurs indywidualny kobiet na skoczni normalnej, finał

8 LUTEGO
16:30 – skoki narciarskie – oficjalny trening kobiet na skoczni normalnej
19:00 – skoki narciarskie – oficjalny trening mężczyzn na skoczni normalnej

9 LUTEGO
18:00 – skoki narciarskie – seria próbna mężczyzn na skoczni normalnej
19:00 – skoki narciarskiekonkurs indywidualny mężczyzn na skoczni normalnej, finał

10 LUTEGO
17:30 – skoki narciarskie – seria próbna przed zawodami drużyn mieszanych
18:45 – skoki narciarskiekonkurs drużyn mieszanych, finał

12 LUTEGO
17:00 – skoki narciarskie – oficjalny trening kobiet na skoczni dużej
20:00 – skoki narciarskie – oficjalny trening mężczyzn na skoczni dużej

13 LUTEGO
18:30 – skoki narciarskie – oficjalny trening mężczyzn na skoczni dużej

14 LUTEGO
9:00 – skoki narciarskie – oficjalny trening kobiet na skoczni dużej
17:30 – skoki narciarskie – seria próbna mężczyzn na skoczni dużej
18:45 – skoki narciarskiekonkurs indywidualny mężczyzn na skoczni dużej, finał

15 LUTEGO
11:30 – skoki narciarskie – oficjalny trening mężczyzn na skoczni dużej
17:30 – skoki narciarskie – seria próbna kobiet na skoczni dużej
18:45 – skoki narciarskiekonkurs indywidualny kobiet na skoczni dużej, finał

16 LUTEGO
18:00 – skoki narciarskie – seria próbna przed zawodami duetów
19:00 – skoki narciarskiekonkurs duetów mężczyzn, finał

Zapraszamy do dyskusji i podawania swoich typów

Nie masz konta w Betters, nic straconego - załóż je wchodząc na betters.pl lub klikając w baner i odbierz 310 PLN bonusu oraz Freebet 10 PLN bez depozytu na start
1000x200.png

megeczupal 19,5K

megeczupal

Użytkownik
Skoki kobiet .
proponuje, sam zagrałem po 50 zł na wygraną Kvandal na jednej i drugiej skoczni po kursie 30 na betclic. Nie zaktualizowali kursów po ostatnich dwóch konkursach w Willingen gdzie właśnie Kvandal wygrała dwa konkursy z dość dużą przewagą nad najlepszymi. Na sts kurs 4,5 i 6.75 - warte zagrania.

Otrzymane punkty reputacji: +2821
HelpBet 104,2K

HelpBet

Użytkownik
Prosze o informację jak ktoś gdzieś znajdzie ofertę na komplet złotych medali Domena (obie skocznie i duety, albo nawet 4 z mixtami) - tam gdzie sprawdzałem to łączyć nie można, może gdzieś specjala wrzucą

typerskoki 769,3K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
Prosze o informację jak ktoś gdzieś znajdzie ofertę na komplet złotych medali Domena (obie skocznie i duety, albo nawet 4 z mixtami) - tam gdzie sprawdzałem to łączyć nie można, może gdzieś specjala wrzucą
To ja się dołączam do prośby tylko nieco odwrotnej. Że Domen nie zdobędzie złota na małej skoczni, albo w ogóle żadnego medalu. Małe skocznie to zawsze był dramat dla Domena. Wiem, że forma potężna ale potężna przez pryzmat ostatnich 3 wekkendów i bardzo lotnych skoczni. Na TCS w pojedynczych konkursach pokazywali czy Tschofenig czy Nikaido, że da się Domena pokonać nawet na skoczni dużej, to tym bardziej na małej gdzie tacy "wybiciowcy" jak Embacher, Hoerl, Nikaido, Geiger(buduje się- ostatnio podium) będą mieli spory handicup. Nawet Lindvika czy Ryoyu przy perfekt wybiciu i dniu konia bym tutaj uwzględniał. Lanisek również lubi wyskoczyć jak skocznia spasuje. Także ktoś możę Domena na małej pozbawić złota i ciekaw jestem kursu czy będzie sensowny.

S 4,7K

skazany10

Użytkownik
To ja się dołączam do prośby tylko nieco odwrotnej. Że Domen nie zdobędzie złota na małej skoczni, albo w ogóle żadnego medalu. Małe skocznie to zawsze był dramat dla Domena. Wiem, że forma potężna ale potężna przez pryzmat ostatnich 3 wekkendów i bardzo lotnych skoczni. Na TCS w pojedynczych konkursach pokazywali czy Tschofenig czy Nikaido, że da się Domena pokonać nawet na skoczni dużej, to tym bardziej na małej gdzie tacy "wybiciowcy" jak Embacher, Hoerl, Nikaido, Geiger(buduje się- ostatnio podium) będą mieli spory handicup. Nawet Lindvika czy Ryoyu przy perfekt wybiciu i dniu konia bym tutaj uwzględniał. Lanisek również lubi wyskoczyć jak skocznia spasuje. Także ktoś możę Domena na małej pozbawić złota i ciekaw jestem kursu czy będzie sensowny.
Na STS masz zakłady specjalne: sam nie wiem który lepszy, ale chyba ten pierwszy.

Załączniki

RBR1one 855,7K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
forbet 2 zlote medale i na NIE - 1.70

HelpBet 104,2K

HelpBet

Użytkownik
Tu jasna sprawa, w pełni się zgadzam, po takich kursach jak są wystawione to kompletnie bez sensu, miałem nadzieję, że ktoś się trochę machnie i da kurs w okolicach 3, gdzie ryzyko byłoby właśnie głównie na małej skoczni.

Do góry Bottom