>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

20. kolejka Ekstraklasy + Zaległe [3.02.2026 - 9.02.2026]

ibis 2,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
💥 💥 💥

Departament Logistyki Rozgrywek, po rozpatrzeniu wspólnego wniosku @_GKSKatowice_ oraz @Jagiellonia1920 o przełożeniu spotkania z uwagi na panujące warunki atmosferyczne, podjął decyzję o odwołaniu środowej rywalizacji. Nowa data meczu zostanie ogłoszona w późniejszym terminie.​

Otrzymane punkty reputacji: +1643
versa 1,2M

versa

Typer
Piast Gliwice - Lech Poznań
Lech Poznań i powyżej 1.5 goli
Fortuna @3.10

W poprzedniej kolejce stawiałem na Piast w meczu z Górnikiem Zabrze, choć Ci jako pierwsi wyszli na prowadzenie to musieli uznać wyższość Zabrzan i finalnie spotkanie przegrali 2:1. W meczu Lecha z Lechią uważałem, że Lech wygra 2:1, a przegrał 3:1 z Lechią Gdańsk. Teraz zostanie rozegrane bezpośrednie starcie między tymi przegranymi drużynami i w niej już zdecydowanie typuje zwycięstwo Lecha Poznań, który choć co prawda przegrał aż 3:1 u siebie, to miał bardzo dużo sytuacji bramkowych i trzeba przyznać, że zaprezentowali się o wiele lepiej, niż Piast w meczu z Górnikiem, mimo że jedni grali na wyjeździe, a drudzy u siebie. W bezpośrednim starciu zwycięsko widzę drużynę z Poznania.

successful 4,3M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Piast - Lech
Typ: Poniżej 2.5 gola
@2.05 Superbet

Porażka Lecha z Lechią w ostatniej kolejce może być w pewnych kręgach uznawana za spore zaskoczenie. Jednak nie była to absolutnie jedyna niespodzianka ostatnich dni w Ekstraklasie. Najwyraźniej po przerwie jeszcze brakuje takiego zgrania, którego świadkami będziemy niechybnie za parę tygodni. Zarówno Lech jak i Piast przegrali swoje mecze. Co ciekawe, w obu spotkaniach zdobyto siedem bramek. Mimo wszystko dobrze pamiętam, że Piast to ekipa, z udziałem której przeważnie tych bramek zbyt wiele nie jest. Na 18 spotkań rozegranych w tym sezonie aż w dziesięciu padał wynik underowy. Biorąc pod uwagę fakt, że Lech nie wszedł jeszcze mocno w sezon, w następny mecz już za kolejne cztery dni, under bramkowy całkiem mi tutaj pasuje.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2318
ibis 2,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
versa versa powiem Ci, że trochę się obawiam tego Lecha. Piast rozegrał naprawdę dobre zawody w Zabrzu. Co prawda Górnik miał swoje szanse, ale na wysokości zadania stanął Plach, który ratował zespół. Do tego dobrze wyglądał Twumasi, który podłączał się w akcje ofensywne. Nieźle współpracował z Boisgard oraz Sanca, bo ci bodajże zmieniali strony.
Lech zalicza falstart i dostał trzy gole od Lechii czyli najlepszej ofensywy ligi. Kurs mocno zachęca pogranie zwycięstwo Lecha ale nie będzie to łatwa przeprawa

neutralny 869,8K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Piast Gliwice - Lech Poznań
Michael Iskah i Leandro Sanca oddadzą powyżej 1,5 celnych strzałów (SuperZmiana) 10.00 Superbet (SuperBets)
Wczoraj szukałem goli w Portugalii a trzeba było grać po prostu Casa Pie, ale wydawało mi się to nierealne.
Dziś mi wpadło w oko fajne zdarzenie. Po dwa celne strzały Ishaka i Sanci.
Szweda chyba nie muszę analizować. Najbardziej ofensywny zawodnik Kolejarza, jak ten zespół oddaje strzały to najprędzej za sprawą właśnie swojego kapitana.
Co do Sanci, podobał mi się w meczu z Górnikiem, choć liczbowo nie wyglądał jakoś wyjątkowo. Zaliczył jednak fajną asystę, do tego parę razy piłka do niego trafiła w polu karnym. Uważam, że może być ważnym, ofensywnym ogniwem Piasta w tej rundzie. Oczywiście w typ typie liczę trochę na łut szczęścia, jednak naprawdę widzę to potencjał i choć Leandro ostatnio strzałów nie oddawał to myślę, że to jest tylko kwestia czasu, a dziś w parze z Ishakiem dają bardzo fajny kurs.

successful 4,3M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Arka - Legia
Typ: Arka strzeli + Legia wygra obie połowy: Nie
@1.57 Admiralbet

Legia pod wodzą Papszuna, zimowa przerwa, otrzeźwienie. Runda wiosenna, która nawet gdy Legia była na dnie, okazywała się mocnym przełamaniem. Co może pójść nie tak? Osobiście po prześledzeniu sparingów byłem niemal przekonany o ich może nie spokojnej, ale jednak wygranej w meczu z Koroną Kielce. Otóż nic z tych rzeczy. Doznali kolejnej porażki, w fatalnym stylu, podkreślając zasadniczo swoje miejsce w szeregu. Komentarze w środowisku nie pozostawiły na Wojskowych suchej nitki. Dziś gram przeciwko Legii. Atmosfera w zespole z pewnością jest daleka od idealnej, a to nie sprzyja grze. Arka też jest w tyle tabeli ligowej, ale pięć ostatnich spotkań - w tym trzy towarzyskie pokazały, że w tym zespole tkwi większy potencjał.

Otrzymane punkty reputacji: +533
Do góry Bottom