>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Puchar krajowy Puchar Ligi Angielskiej EFL Cup 2025/2026

S 255,1K

sol

Użytkownik
Manchester City - Newcastle

W 1. meczu było 0:2 i i 5:6 w rr na korzyść City, w teorii jest to zaskoczenie, chociaż i tak trochę rożnych Sroki nabiły, ale oni tam zagrali po prostu dno, wyglądali na mocno przemęczonych, a parę dni po tamtym meczu zremisowali w lidze 0:0 z Wilkami. Czy to można kwalifikować jako kryzys? Może bez przesady, ale widać było gołym okiem, że potrzeba im odpoczynku. Trochę czasu minęło, kalendarz nie rozpieszczał i tak parę dni temu w Liverpoolu Sroki przegrały 4:1, niestety nie oglądałem, ale co mi się rzuciło w oczy to ich rożne, których zrobili tam 11 (!). Newcastle ogólnie jest 1. w PL pod względem cornerów i o ile wynik ten zawdzięczają grze u siebie, bo na wyjazdach jednak trochę tracą, o tyle wydaje mi się, że dzisiaj i tak te 7 rr zrobia. Trzeba gonić wynik od początku i to aż 2 bramki, City monolitem w obronie nie jest, także powinni mieć swoje szanse, kwestia tak na prawdę środka pola, czy Gordon nabrał sił i zrobi to co w poprzednich meczach, czy jednak City ustawi się na 80% posiadania piłki, czyli taki typowy Guardiola. Biorąc jednak pod uwagę, że to puchar i mimo, że to ten mniej znaczący, to w Anglii puchary są traktowane jak świętość i myślę, że Sroki ile mają sił, tyle ich rzucą na City dzisiaj. Proponuję linię over 4.5 rożnych, bo przy takim kursie wydaje się na prawdę rozsądna, do tego można o3.5 do ako ([email protected]+), a sam zagram jeszcze o6.5 rr po @4.30
Powodzenia

Newcastle over 4.5 rr @2.05 fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +661
inkub1986 868,9K

inkub1986

Użytkownik
Newcastle więcej rzutów rożnych 2,90 betclic

To ja pójdę dalej i postawię więcej RR dla Newcastle. Jak kolega wyżej wspomniał, Newcastle produkuje najwięcej rożnych w Premiership a wokół takiej informacji nie przechodzi się obojętnie. Robią ich "na co dzien" 6,54 średnio na mecz, natomiast City 5,58. Blisko, ale komu dziś będzie bardziej zależeć? Ponadto może być jak wczoraj w spotkaniu Arsenal - Chelsea. Kto ma przewagę z poprzedniego meczu, w tym wypadku Citizens mają 2 bramki do przodu, ten może grać bardziej "na wyjebce". Na to liczę, że puszczą Newcastle i po rogach nastrzelają ich tyle, by wygrać dzisiejszą rywalizację w tej materii. Fajny kurs od betclic.

Otrzymane punkty reputacji: +357
p-z. 252,9K

p-z.

Użytkownik
Man. City - Newcastle, dziś 21:00
Typ: 1 połowa - liczba goli drużyny: Newcastle powyżej 0,5 - Tak
@Superbet 2,15

Tak na szybko, bo mało czasu do meczu. Newcastle pierwsze 35 minut z Liverpoolem było naprawdę spoko, oglądałem i przyznam, że byłem pod wrażeniem, bo Liverpool początkowo nie wiedział co się dzieje... Dziś rewanż z City i to goście muszą gonić wynik by odrobić straty, a City ma problemy w obronie, więc zaryzykować można po dość fajnym kursie.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom