>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

20. kolejka Ekstraklasy + Zaległe [3.02.2026 - 9.02.2026]

ibis 2,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
💥 💥 💥

Departament Logistyki Rozgrywek, po rozpatrzeniu wspólnego wniosku @_GKSKatowice_ oraz @Jagiellonia1920 o przełożeniu spotkania z uwagi na panujące warunki atmosferyczne, podjął decyzję o odwołaniu środowej rywalizacji. Nowa data meczu zostanie ogłoszona w późniejszym terminie.​

Otrzymane punkty reputacji: +1643
versa 1,2M

versa

Typer
Piast Gliwice - Lech Poznań
Lech Poznań i powyżej 1.5 goli
Fortuna @3.10

W poprzedniej kolejce stawiałem na Piast w meczu z Górnikiem Zabrze, choć Ci jako pierwsi wyszli na prowadzenie to musieli uznać wyższość Zabrzan i finalnie spotkanie przegrali 2:1. W meczu Lecha z Lechią uważałem, że Lech wygra 2:1, a przegrał 3:1 z Lechią Gdańsk. Teraz zostanie rozegrane bezpośrednie starcie między tymi przegranymi drużynami i w niej już zdecydowanie typuje zwycięstwo Lecha Poznań, który choć co prawda przegrał aż 3:1 u siebie, to miał bardzo dużo sytuacji bramkowych i trzeba przyznać, że zaprezentowali się o wiele lepiej, niż Piast w meczu z Górnikiem, mimo że jedni grali na wyjeździe, a drudzy u siebie. W bezpośrednim starciu zwycięsko widzę drużynę z Poznania.

successful 4,3M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Piast - Lech
Typ: Poniżej 2.5 gola
@2.05 Superbet

Porażka Lecha z Lechią w ostatniej kolejce może być w pewnych kręgach uznawana za spore zaskoczenie. Jednak nie była to absolutnie jedyna niespodzianka ostatnich dni w Ekstraklasie. Najwyraźniej po przerwie jeszcze brakuje takiego zgrania, którego świadkami będziemy niechybnie za parę tygodni. Zarówno Lech jak i Piast przegrali swoje mecze. Co ciekawe, w obu spotkaniach zdobyto siedem bramek. Mimo wszystko dobrze pamiętam, że Piast to ekipa, z udziałem której przeważnie tych bramek zbyt wiele nie jest. Na 18 spotkań rozegranych w tym sezonie aż w dziesięciu padał wynik underowy. Biorąc pod uwagę fakt, że Lech nie wszedł jeszcze mocno w sezon, w następny mecz już za kolejne cztery dni, under bramkowy całkiem mi tutaj pasuje.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +586
ibis 2,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
versa versa powiem Ci, że trochę się obawiam tego Lecha. Piast rozegrał naprawdę dobre zawody w Zabrzu. Co prawda Górnik miał swoje szanse, ale na wysokości zadania stanął Plach, który ratował zespół. Do tego dobrze wyglądał Twumasi, który podłączał się w akcje ofensywne. Nieźle współpracował z Boisgard oraz Sanca, bo ci bodajże zmieniali strony.
Lech zalicza falstart i dostał trzy gole od Lechii czyli najlepszej ofensywy ligi. Kurs mocno zachęca pogranie zwycięstwo Lecha ale nie będzie to łatwa przeprawa

neutralny 869,2K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Piast Gliwice - Lech Poznań
Michael Iskah i Leandro Sanca oddadzą powyżej 1,5 celnych strzałów (SuperZmiana) 10.00 Superbet (SuperBets)
Wczoraj szukałem goli w Portugalii a trzeba było grać po prostu Casa Pie, ale wydawało mi się to nierealne.
Dziś mi wpadło w oko fajne zdarzenie. Po dwa celne strzały Ishaka i Sanci.
Szweda chyba nie muszę analizować. Najbardziej ofensywny zawodnik Kolejarza, jak ten zespół oddaje strzały to najprędzej za sprawą właśnie swojego kapitana.
Co do Sanci, podobał mi się w meczu z Górnikiem, choć liczbowo nie wyglądał jakoś wyjątkowo. Zaliczył jednak fajną asystę, do tego parę razy piłka do niego trafiła w polu karnym. Uważam, że może być ważnym, ofensywnym ogniwem Piasta w tej rundzie. Oczywiście w typ typie liczę trochę na łut szczęścia, jednak naprawdę widzę to potencjał i choć Leandro ostatnio strzałów nie oddawał to myślę, że to jest tylko kwestia czasu, a dziś w parze z Ishakiem dają bardzo fajny kurs.

Do góry Bottom