Na spokojnie się co miesiąc zwraca z dużą nawiązką, ostatnio sa problemy ze skanowaniem betclica przez co jest ich sporo mniej, ale zglosiłem sprawe supportowi z ktorym jest dobry kontakt i w miare szybko w przeszlosci to fixowalia masz wersje premium? Możesz podac jak często padają tam valuebety u wyłącznie polskich buków?
Serio znajduje takie surebety, że mimo podatku na polskich bukach opłaca się to? Będę musiał stestowacNa spokojnie się co miesiąc zwraca z dużą nawiązką, ostatnio sa problemy ze skanowaniem betclica przez co jest ich sporo mniej, ale zglosiłem sprawe supportowi z ktorym jest dobry kontakt i w miare szybko w przeszlosci to fixowali
valuebety to nie surebety, surebetów w polskich ze świeczką szukac, bo podatek zabija całą zabaweSerio znajduje takie surebety, że mimo podatku na polskich bukach opłaca się to? Będę musiał stestowac
Racja, mój błąd. Widziałem to co chciałem widzieć zamiast czytać ze zrozumieniemvaluebety to nie surebety, surebetów w polskich ze świeczką szukac, bo podatek zabija całą zabawe
Ktoś korzysta z Betburgera > ? po miesiący widać zyski ? Zakup się zwraca ?Betburger to maszynka do robienia kasy. Ale trzeba być przy kompie + bardzo duży koszt zakupu.
I totalnie losowo znalazłeś to forum, po czym totalnie losowo napisałeś tego posta. Podana strona też działa totalnie losowo bo wyświetlany jest na niej komunikat " Przerwa techniczna - wróć później". Nie wiem tylko dlaczego twój nick brzmi "yest", zamiast "totalnie losowy", ale pewnie wybrałeś go totalnie losowo. Raczej obawiałbym się, że zwroty z tej inwestycji tez mogą być totalnie losowe, niekoniecznie w zakresie liczb zmiennoprzecinkowych dodatnich. Aczkolwiek może to nie prawda, bo moją opinię zbudowałem totalnie losowo.Totalnie losowo znalazłem ArbiScan.pl, z tą różnicą, że to skaner surebetów a nie valuebetów. Mogę powiedzieć, że inwestycja tygodniowa się szybko zwracaMają polskich bukmacherów + krypto kasyna, z których osobiście nie korzystam ale widzę, że bardzo często na nich występują arbitraże.
Nie wiem jak nazywasz post w temacie na który odpowiedziałem w tym samym temacie "losowym" oraz nie wiem co przerwa techniczna serwisu na który nie mam wpływu ma ze mną doczynieniaI totalnie losowo znalazłeś to forum, po czym totalnie losowo napisałeś tego posta. Podana strona też działa totalnie losowo bo wyświetlany jest na niej komunikat " Przerwa techniczna - wróć później". Nie wiem tylko dlaczego twój nick brzmi "yest", zamiast "totalnie losowy", ale pewnie wybrałeś go totalnie losowo. Raczej obawiałbym się, że zwroty z tej inwestycji tez mogą być totalnie losowe, niekoniecznie w zakresie liczb zmiennoprzecinkowych dodatnich. Aczkolwiek może to nie prawda, bo moją opinię zbudowałem totalnie losowo.