Kurs zacny to fakt ale co ma overowy feyenord do Twojego typu skoro Ty dajesz X2 a nie over. Ten potężny Feyenord nie potrafił pokonać rumuńskiej steua Bukareszt ani celticu to tak samo może nie zremisować chociaż 1 połowy z Betisem który w lidze u siebie przegrywa tylko z Barceloną i Atletikiem MadrytBetis - Feyenoord
Typ: X2 w 1. połowie oraz X2 w 2. połowie
@3.20 Superbet
Kursy rzędu @1.60 na Betis? Oj nie kupuję tego zupełnie. Oczywiście - Hiszpanie są w jakiś sposób mocni, zajmują ósme miejsce i awansu są pewni, w lidze w czołówce choć nie ścisłej, dziś walczą o bezpośredni awans zamiast gry w play-offach. Jednak nie jest to powodem, dla którego należy aż tak ich faworyzować. Otóż Feyenoord także ma o co walczyć, bo muszą wygrać chcąc myśleć o dalszej grze w Lidze Europy. Ponadto to w końcu Feyenoord. Team, który w lidze strzela bramki aż miło. W poszczególnych spotkaniach LE także absolutnie nie rozgrywał spotkań underowych. Trzeba postawić kropkę nad "i" i zawalczyć o wygraną. Myślę, że Holendrów stać na to. Betis przegrał ostatnio spotkanie ligowe z Alaves, dlaczego nie miałby przegrać z zawsze niebezpiecznym Feyenoordem?
Tak samo Betis przegrał z PAOK i oddał tylko dwa celne strzały. Nie neguję, że Betis nie jest mocny - jedynie dziwi mnie aż tak mocne ich faworyzowanie i dlatego aż chce się spróbować zagrać pod prąd.Kurs zacny to fakt ale co ma overowy feyenord do Twojego typu skoro Ty dajesz X2 a nie over. Ten potężny Feyenord nie potrafił pokonać rumuńskiej steua Bukareszt ani celticu to tak samo może nie zremisować chociaż 1 połowy z Betisem który w lidze u siebie przegrywa tylko z Barceloną i Atletikiem Madryt
Wyjazd a dom to 2 inne sprawy. Feyenord na wyjeździe to dnoTak samo Betis przegrał z PAOK i oddał tylko dwa celne strzały. Nie neguję, że Betis nie jest mocny - jedynie dziwi mnie aż tak mocne ich faworyzowanie i dlatego aż chce się spróbować zagrać pod prąd.
W porządku, rozumiem. Co zatem proponujesz? Wysoka stawka na wygraną Betisu? Singiel czy w dublu?Wyjazd a dom to 2 inne sprawy. Feyenord na wyjeździe to dno
W porządku, rozumiem. Co zatem proponujesz? Wysoka stawka na wygraną Betisu? Singiel czy w dublu?
Nie gram takiego typu i tego meczu ale daje jakiś argument żeby ktoś się nie wpier..... w taki typ. A ty swój typ za ile grasz za 2 zł czy tylko dajesz typ i czekasz ilu początkujących graczy w to zainwestuje ? Skoro pytasz czy ja daję wysoka stawkę na betis ? Jesteś modem to jesteś nietykalny i nie można dać argumentów przeciwko twojemu typowi ? Jesteś nietykalny i nieomylny ? Bo większość tu takich zadufanych w sobie typków. Dasz argument przeciw to jesteś albo zwyzywany obrażany albo tak jak u ciebie zaraz przysryw za ile gram.W porządku, rozumiem. Co zatem proponujesz? Wysoka stawka na wygraną Betisu? Singiel czy w dublu?
Stary, to że jestem modem predysponuje mnie do tego, żeby prezentować wysoką kulturę osobistą i myślę, że w jakimś tam stopniu tak właśnie jest. Nikt nie jest nieomylny - wręcz przeciwnie, każdy ma prawo do własnej opinii na temat jakiegokolwiek zdarzenia, a ja jestem pierwszy, który każdego zachęca do zdrowej dyskusji, zresztą jesteś długo na Forum to sam to dobrze wiesz. Sugerujesz, że argumentowanie przeciw oznacza wyzywanie - znowu wręcz przeciwnie, pisałem, że rozumiem taki a nie inny pogląd i odpowiadam na niego bez agresji czy awanturowania się. Nie odpierałem ataku - tylko bezstronnie stwierdziłem, że jak najbardziej - Betis jest silny, tyle że silne faworyzowanie ich akurat dzisiaj jest dla mnie dziwne. Tyle. Na to że "ktoś się może w**** w typ" nie odpowiadam - tutaj ludzie myślą rozsądnie i każdy odpowiada za siebie.Nie gram takiego typu i tego meczu ale daje jakiś argument żeby ktoś się nie wpier..... w taki typ. A ty swój typ za ile grasz za 2 zł czy tylko dajesz typ i czekasz ilu początkujących graczy w to zainwestuje ? Skoro pytasz czy ja daję wysoka stawkę na betis ? Jesteś modem to jesteś nietykalny i nie można dać argumentów przeciwko twojemu typowi ? Jesteś nietykalny i nieomylny ? Bo większość tu takich zadufanych w sobie typków. Dasz argument przeciw to jesteś albo zwyzywany obrażany albo tak jak u ciebie zaraz przysryw za ile gram.