>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

8. kolejka fazy ligowej Ligi Europy w sezonie 2025/2026 [29.01.2026]

Status
Zamknięty.
successful 4,3M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Betis - Feyenoord
Typ: X2 w 1. połowie oraz X2 w 2. połowie Feyenoord był lepszy ale zabrakło skuteczności
@3.20 Superbet

Kursy rzędu @1.60 na Betis? Oj nie kupuję tego zupełnie. Oczywiście - Hiszpanie są w jakiś sposób mocni, zajmują ósme miejsce i awansu są pewni, w lidze w czołówce choć nie ścisłej, dziś walczą o bezpośredni awans zamiast gry w play-offach. Jednak nie jest to powodem, dla którego należy aż tak ich faworyzować. Otóż Feyenoord także ma o co walczyć, bo muszą wygrać chcąc myśleć o dalszej grze w Lidze Europy. Ponadto to w końcu Feyenoord. Team, który w lidze strzela bramki aż miło. W poszczególnych spotkaniach LE także absolutnie nie rozgrywał spotkań underowych. Trzeba postawić kropkę nad "i" i zawalczyć o wygraną. Myślę, że Holendrów stać na to. Betis przegrał ostatnio spotkanie ligowe z Alaves, dlaczego nie miałby przegrać z zawsze niebezpiecznym Feyenoordem?

Ostatnia edycja:
stanley-63 2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Liga Europy
Godzina 21:00
Spotkanie : Betis : Feyenoord
Typ : liczba kartek drużyny / Feyenoord over 3.5
Kurs : 3.05
Bukmacher : Superbet

Ostatnia kolejka i trzeba zagrać na maksa , z jednej strony Betis który zapewne będzie chciał utrzymać bezpośrednie miejsce w 1/8 finału a z drugiej Feyenoord który też chce być w TOP 24 , kolega wyżej częściowo opisał sytuację a ja oczywiście pójdę w karteczki , Feyenoord ostatnio mocno zawodzi bo w Eredivisie w końcu udało się wygrać po 4 kolejkach bez kompletu pkt , ostatni mecz niby wygrany 4:2 ale też mogą martwić te dwie stracone bo w końcu grali z czerwoną latarnią Heraclesem , w Lidze Europy po 7 rozegranych meczach dwa zwycięstwa i aż 5 porażek czyli też chwały to nie przynosi , liczę że w tym meczu dla nich może być nerwowo i fauli z ich strony nie zabraknie , w ostatnim meczu wygranym ze Sturm Graz zobaczyli 2 kartoniki , wrócę jeszcze do meczu wyjazdowego Feyenoordu w 4 kolejce wybrali się do Stuttgartu , polegli 2:0 w meczu popełnili 22 faule za co zobaczyli 4 żółtka , mecz dzisiejszy poprowadzi pan z Czarnogóry Nikola Dabanovic w tej edycji LE 3 mecze i 13 żółtek i czerwień , miał już pan Nikola okazję sędziować spotkanie z udziałem Feyenoordu kiedy grali wyjazd z Bragą , polegli 1:0 a zobaczyli 2 kartoniki , dziś podwoję sumę kartek Feyenoordu do 4 , zobaczymy !

maarcin14 2,5M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna / Liga Europy
Godzina: 21:00
Spotkanie: Basel - Viktoria Pilzno
Typ: X2
Kurs: 1.85
Bukmacher : Superbet

Witam, w czwartek 8 kolejka fazy ligowej Ligi Europy, wszystkie spotkania rozpoczną się o godzinie 21 a w jednym z nich zmierzą się Basel oraz Viktoria Pilzno. Goście są jedną z trzech drużyn bez porażki w tych rozgrywkach, i dlatego uważam że nie przegrają również w Szwajcarii i typuję X2. Kluczem dobrych wyników czeskiej drużyny jest bardzo dobra gra w defensywie, mają tylko 3 gole stracone co jest jednym z lepszych wyników. O dobrej grze z tyłu ciężko powiedzieć o klubie z Bazylei, ponieważ w Lidze Europy mają stracone 12 goli, a licząc wszystkie rozgrywki mają serię 7 spotkań ze straconym golem. Basel w lidze szwajcarskiej jest na 4 pozycji, ma wygrane 10 spotkań z 21, pozostałe kończyły się 6 remisami i 5 porażkami. Basel ma trudną sytuację by awansować do play offów, Viktorii może bardziej zależeć na tym meczu, cechy wolicjonalne mogą być po ich stronie, bo z pewnością drużyna z Pilzna chciała by wskoczyć do czołowej 16. Viktoria Pilzno w Lidze Europy jeszcze nie przegrała i liczę że jutro też tak będzie, typuję X2.

L 3,7M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Genk - Malmo
Bukmacher: Superbet
Typ: Genk powyżej 1.5 goli
Kurs: 1.43

Genk cały czas walczy o to, by zapewnić sobie wygodniejszą pozycję w fazie pucharowej - bez konieczności rozgrywania dodatkowego dwumeczu. Na ten moment ważna jest nie tylko wygrana, ale też jak najlepszy wynik, bo dzięki temu można nałożyć presje na takie zespoły jak m. in. Betis, Ferencvaros, Roma, Braga czy Midtjylland + także i FC Porto, które jest na 9. miejscu.
Liga Mistrzów udowodniła, że nikt nie może być niczego pewny, póki matematyka pozwala na nieprzewidywalne scenariusze. Malmo rozgrywa katastrofalny w Lidze Europy i myślę, że trend się utrzyma do samego końca. Typuje minimum dwa gole Genku, który jest bez wątpienia bardziej zdeterminowany do gry. Ofensywnie i kadrowo też lepiej prezentuje się ekipa miejscowych.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1098
successful 4,3M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Betis - Feyenoord
Typ: Ueda Aiase powyżej 1.5 celnych strzałów (Super Zmiana)
@4.00 Superbet

Nie ukrywam, że zdumiała mnie propozycja wystawienia kursu rzędu @4.00 na zdarzenie, które chciałoby się powiedzieć jest codziennością. Blisko 30-letni Japończyk jest niekwestionowanym liderem strzelców w lidze holenderskiej, zaś jego zespół w Eredivisie ustępuje jedynie PSV. Oczywiście Betis to zawsze silna drużyna na arenie europejskiej, to jednak nie do końca rozumiem takiego ich faworyzowania. Mimo wszystko Feyenoord to klasowa drużyna i osobiście wystawiałbym bardziej wyrównane kursy. Tym bardziej, że Betis ostatnio nic szczególnego nie pokazuje - stracili po 5 goli w meczach z Realem i Barcą. Nie widzę powodu, dla którego Feyenoord miałby nie stwarzać sytuacji bramowych, a do celnych strzałów, nierzadko skutecznie zamienianych na bramki. W dodatku będą dziś gryźć trawę, żeby powalczyć o awans. Ueda Aiase w tym teamie nadaje się do tego idealnie.

Ostatnia edycja:
M 16,6K

makalele007

Użytkownik
Betis - Feyenoord
Typ: X2 w 1. połowie oraz X2 w 2. połowie
@3.20 Superbet

Kursy rzędu @1.60 na Betis? Oj nie kupuję tego zupełnie. Oczywiście - Hiszpanie są w jakiś sposób mocni, zajmują ósme miejsce i awansu są pewni, w lidze w czołówce choć nie ścisłej, dziś walczą o bezpośredni awans zamiast gry w play-offach. Jednak nie jest to powodem, dla którego należy aż tak ich faworyzować. Otóż Feyenoord także ma o co walczyć, bo muszą wygrać chcąc myśleć o dalszej grze w Lidze Europy. Ponadto to w końcu Feyenoord. Team, który w lidze strzela bramki aż miło. W poszczególnych spotkaniach LE także absolutnie nie rozgrywał spotkań underowych. Trzeba postawić kropkę nad "i" i zawalczyć o wygraną. Myślę, że Holendrów stać na to. Betis przegrał ostatnio spotkanie ligowe z Alaves, dlaczego nie miałby przegrać z zawsze niebezpiecznym Feyenoordem?
Kurs zacny to fakt ale co ma overowy feyenord do Twojego typu skoro Ty dajesz X2 a nie over. Ten potężny Feyenord nie potrafił pokonać rumuńskiej steua Bukareszt ani celticu to tak samo może nie zremisować chociaż 1 połowy z Betisem który w lidze u siebie przegrywa tylko z Barceloną i Atletikiem Madryt

successful 4,3M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Kurs zacny to fakt ale co ma overowy feyenord do Twojego typu skoro Ty dajesz X2 a nie over. Ten potężny Feyenord nie potrafił pokonać rumuńskiej steua Bukareszt ani celticu to tak samo może nie zremisować chociaż 1 połowy z Betisem który w lidze u siebie przegrywa tylko z Barceloną i Atletikiem Madryt
Tak samo Betis przegrał z PAOK i oddał tylko dwa celne strzały. Nie neguję, że Betis nie jest mocny - jedynie dziwi mnie aż tak mocne ich faworyzowanie i dlatego aż chce się spróbować zagrać pod prąd.

shadow89 573,7K

shadow89

Użytkownik
Betis - Feyenoord
Typ: poniżej 3,5 gola
@1.80 Superbet

W meczach z udziałem Betisu w LE pada średnio 2,4 gola i tylko dwa razy wynik był wyższy niż 3,5 gola. Trochę więcej goli pada w spotkaniach z udziałem Feyenoordu - 3,4 gola, lecz w delegacjach tylko raz na 3 mecze było powyżej 3 goli. Betis zajmuje obecnie 8 pozycję i będzie walczyć o pozostanie w top8, z kolei Feyenoord będzie szukał szansy na zwycięstwo aby móc marzyć o zagraniu w 1/16 LE. U jednych i drugich sporo kontuzji. Nie spodziewam, że tutaj szaleńczych ataków od samego początku spotkania, żadnej z drużyn.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1098
zilzil 43,1K

zilzil

Użytkownik
Informacyjnie, może komuś się przydać.

W zeszłym roku w ostatniej kolejce ligowej LE była tylko 1 czerwona kartka. Najwięcej kartek ogólnie było w meczach Slavia- Malmoe oraz Rangers- RUSG, po 7 kartek. Co ciekawe w pierwszym wspimnianym meczu żaden zespół nie miał szans na awans do top24. Ponadto 2 mecze po 6 kartek, 2 mecze po 5 kartek, 6 meczów z 4 kartkami, 2 z 3 kartkami oraz 4 spotkania z jedną kartką jedynie.

W poprzedniej kolejce miały dziać się cuda, niestety nie działy się, przynajmniej pod kątem kartek.

Do grania kartek jedyne mecze jakie mi przychodzą do głowy to mecz Nottingham z Ferencvaros (16 zespół kontra 7); Basel kontra Pilzno (27 vs 17). W obu przykładach kursy na +4,5 kartonika oscyluja w granicach 2,0. Dodatkowo wpadł mi jeszcze pomysł grania fauli Romy. Linia na poziomie 13,5 a grają o utrzymanie miejsca w Top8. Grają z Panathinaikosem i myślałem o kartkach ale sędziuje Martinez z Hiszpanii, który słabo konwertuje duża liczbę fauli w kartki więc zostały faule.

Otrzymane punkty reputacji: +2206
M 16,6K

makalele007

Użytkownik
W porządku, rozumiem. Co zatem proponujesz? Wysoka stawka na wygraną Betisu? Singiel czy w dublu?
W porządku, rozumiem. Co zatem proponujesz? Wysoka stawka na wygraną Betisu? Singiel czy w dublu?
Nie gram takiego typu i tego meczu ale daje jakiś argument żeby ktoś się nie wpier..... w taki typ. A ty swój typ za ile grasz za 2 zł czy tylko dajesz typ i czekasz ilu początkujących graczy w to zainwestuje ? Skoro pytasz czy ja daję wysoka stawkę na betis ? Jesteś modem to jesteś nietykalny i nie można dać argumentów przeciwko twojemu typowi ? Jesteś nietykalny i nieomylny ? Bo większość tu takich zadufanych w sobie typków. Dasz argument przeciw to jesteś albo zwyzywany obrażany albo tak jak u ciebie zaraz przysryw za ile gram.

S 251,7K

sol

Użytkownik
Betis - Feyenoord

A ja tu właśnie widzę szaleńcze tempo i otwarty mecz. Nie wiem jak Betis gra, ale dużo Feyenoordu ostatnio oglądałem i to głównie ze względu na nich ten typ. Wyniki może i kiepskawe trochę, ale w każdym meczu zostawiają serducho na boisku i to się docenia, może Van Persie nie straci posady, szczególnie jak jego syn szaleje ostatnio, te 2 bramki vs Sparta to stadiony świata i to w odstępie paru minut, aż mi się łezka w oku zakręciła jak ostatecznie z kontry dali sobie wbić i przegrali. I to właśnie u nich jest częste, tzn sporo błędów w obronie, dlatego myślę, że tu Betis strzeli, zresztą to jest dla nich mecz o top8, na tym etapie to już chyba nie ma co odpuszczać, a w obecnej fazie sezonu wszyscy wiedzą ile daje 1 mecz mniej do rozegrania na top poziomie. Feyenoord z kolei gra o życie, a w Holendrach widać to chęć walki i na pewno nie będą grać na remis licząc na jakąś kontrę, to nie ich styl, dlatego spodziewam się otwartego spotkania. Rożne dodaje też głównie ze względu na Feye, bo jak muszą gonić wynik (a muszą od stanu 0:0 w zasadzie) to te linie często sami kręcą, a średnia rr Betisu z ligi wynosi ponad 10 (overall), a linia która proponuję jest na prawdę niska jak na taką stawkę meczu. Można oczywiście próbować wyższych, nawet taki over 11.5, co razem z o2.5 daje szaleńcze @4.60, jako główny typ jednak bezpieczniejsza wersja

over 2.5 + over 7.5 rr @1.85 fortuna

I z całego serca życzę Van Persiemu żeby jakimś cudem awansowali, LE sporo straci jak takie "widowiskowe" drużyny odpadają

Ostatnia edycja:
successful 4,3M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Nie gram takiego typu i tego meczu ale daje jakiś argument żeby ktoś się nie wpier..... w taki typ. A ty swój typ za ile grasz za 2 zł czy tylko dajesz typ i czekasz ilu początkujących graczy w to zainwestuje ? Skoro pytasz czy ja daję wysoka stawkę na betis ? Jesteś modem to jesteś nietykalny i nie można dać argumentów przeciwko twojemu typowi ? Jesteś nietykalny i nieomylny ? Bo większość tu takich zadufanych w sobie typków. Dasz argument przeciw to jesteś albo zwyzywany obrażany albo tak jak u ciebie zaraz przysryw za ile gram.
Stary, to że jestem modem predysponuje mnie do tego, żeby prezentować wysoką kulturę osobistą i myślę, że w jakimś tam stopniu tak właśnie jest. Nikt nie jest nieomylny - wręcz przeciwnie, każdy ma prawo do własnej opinii na temat jakiegokolwiek zdarzenia, a ja jestem pierwszy, który każdego zachęca do zdrowej dyskusji, zresztą jesteś długo na Forum to sam to dobrze wiesz. Sugerujesz, że argumentowanie przeciw oznacza wyzywanie - znowu wręcz przeciwnie, pisałem, że rozumiem taki a nie inny pogląd i odpowiadam na niego bez agresji czy awanturowania się. Nie odpierałem ataku - tylko bezstronnie stwierdziłem, że jak najbardziej - Betis jest silny, tyle że silne faworyzowanie ich akurat dzisiaj jest dla mnie dziwne. Tyle. Na to że "ktoś się może w**** w typ" nie odpowiadam - tutaj ludzie myślą rozsądnie i każdy odpowiada za siebie.

Otrzymane punkty reputacji: +1669
Psychosocial 2,2M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
"Alban56":

Panathinaikos v Roma 2+under 3,5 2,04 / piłka LE 21.00 / 1:1 BOX
Stawka 3/10

https://www.betexplorer.com/football/europe/europa-league/panathinaikos-as-roma/2P8Hs9jg/

PANATHINAIKOS (4-2-3-1): Lafont; Calabria, Palmer-Brown, Touba, Kotsiras; Chirivella, Gnezda Cerin; Pellistri, Bakasetas, Zaroury; Pantovic.
ROMA (3-4-2-1): Svilar; CelikGa, Ziolkowski, Ghilardi; Rensch, Pisilli, Cristante, Tsimikas; Soulé, Pellegrini; Ferguson.

Panata już zakwalifikowana do 1/16 . Roma walczy o 1/8 . Musi wygrać .
Roma nie może wystawić jeszcze Malena i Vaza / zagrają dopiero w następnej
fazie / ale na pewno mają więcej jakości od przeciętnych Greków .
Jesli Roma potraktuje mecz poważnie to na 80% wygra . Panata ma 6 poważnych
absencji i trener Benitez powołał 5-ciu młodzieżowców .
Alternatywą X2+ under 3,5

PS: Ja zagrałem Roma over 1,5 gola z kursem 2,02.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1638
R 3,2M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina: Piłka nożna LE
Godzina: 21:00
Spotkanie: FC Porto - Rangers
Typ Porto powyżej 15,5 strzału
Kurs: 1,72
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:

Niewiele zostało do wyboru na dziś, więc spróbujmy LE. Porto balansuje na krawędzi awansu bezpośrednio do 1/8 finału, ale musi wygrać i przeskoczyć punktowo przynajmniej jedną z ekip. Może się tak zdarzyć, że będą mieli tyle samo punktów i będzie liczył się bilans bramkowy. A za przeciwnika będą mieli Rangersów, którzy w LE nie odegrali żadnej roli i uzbierali ledwie 3 punkty, po zwycięstwie w poprzedniej kolejce z Ludogorcem. Ogólnie Rangersi w formie, bo wygrali 9 z 10 ostatnich spotkań patrząc na wszystkie rozgrywki. Wracając do początku Porto będzie cisnąć próbując wygrać i nastrzelać dużo bramek, żeby poprawić bilans. Rangers może wyprowadzić kontrę i nieoczekiwanie prowadzić i wtedy liczę, że porto jeszcze bardziej zacznie naciskać. W mojej opinii 16 wszystkich strzałów Porto w meczu realne. Spróbujmy.

Ostatnia edycja:
little-dj 972,6K

little-dj

Typer
Piłka nożna - Europa, Liga Europy
FC Midtjylland
-
Dinamo Zagreb

Dinamo Zagrzeb @ 4.10, Betcris

W teorii to gospodarze powinni mieć więcej motywacji do wygranej, żeby zapewnić sobie TOP8, Dinamo szanse na wypadnięcie poza TOP24 mają nikłe, a jednocześnie do TOP8 nie dobiją, więc w sumie urabia ich nawet remis. Z drugiej strony, czy Chorwaci faktycznie są aż tak słabsi od Duńczyków? Mieli ciężki terminarz, grali po kolei z Celtą Vigo, Lille i Betisem, wszystkie trzy mecze przegrali, ale jak ostatnio przyszedł słabszy rywal w postaci rumuńskiego FCSB, to zdołali wygrać 4:1, a we wrześniu zdołali nawet pokonać Fenerbahce. Midtjylland terminarz miało łagodniejszy, trzeba im oddać zwycięstwo nad Nottingham na początku października, ale wtedy angielski zespół generalnie dołkował i miał rotację trenerów z tego względu. Duńska liga jeszcze nie wróciła do gry po zimie, a pierwszy mecz o coś zremisowali w Lidze Europy z norweskim Brann. To Liga Europy, oba zespoły nie są najwyższych lotów, więc wiele się może zdarzyć.

Ostatnia edycja:
H 227,7K

hagi84

Użytkownik
zwykle gowno pod konkurs, nawet nie wspomniales o skladach gdzie Chorwaci maja spore rotacj...,
I tak upadaja te kanaly tematyczne co wiekszosci nie chce sie pisac, przewaznie bubel pod konkursy gdzie jedni wala wysokimi kursami na chybil trafil albo jakies potezne kursy 1,4
Cos tam jeszcze psychosocial probuje napisac za co naleza mu sie uklony.

Brawo dla tych co rozpierd.... te forum.

Ostatnio zmieniony przez Psychosocial:
Otrzymane punkty reputacji: +853
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom