>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Europy Mężczyzn - Dania, Norwegia, Szwecja (15.01.2026 - 1.02.2026)

lukas88 1,2M

lukas88

Forum VIP
Dania - Islandia
Typ: under 62,5
Kurs: 1,75

STS

Mecz za chwilę więc na szybko. Spotykają się dwa skandynawskie zespoły preferujące szybki handball więc linia dość wysoka, ja jednak spodziewam się twardej gry w defensywie. Islandia ma piekielnie silną druga linię, która też mocno broni. W bramka wirtuozi i koledzy klubowi z Barcelony Nielsen i Halgrimsson. W mojej ocenie skandynawskie derby będą mocno wyrównane, bo Islandczycy mają świadomość siły ofensywnej i szybkości Duńczyków więc musza spowalniać grę i agresywnie bronić bo jak Gidsel z Pytlikiem się rozkręcą to będą nie do zatrzymania.
Islandia ma kim odpowiedzieć na rozegraniu bo Smarason, Kristjanson, Magnuson czy Thrastrason to świetni zawodnicy więc spodziewam się że przysporzą Duńczykom trochę problemów.
Niech wygra lepszy....
Islandia (+5,5) @1,85 Superbet
Remis do przerwy lub w całym meczu @ 5,85 Superbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2431
louisarmstrong 2,9M

louisarmstrong

Użytkownik
Piłka ręczna Euro
godzina 15.15
Islandia - Chorwacja mecz o trzecie miejsce
typ remis
kurs 9.80 33:34 blizutko , za prawie nie płacą:)
forbet

Tak mocno w ciemno bo przyznam się że nic nie ogladałem z tego Euro głownie ze względu na szlema ale obie ekipy mierzyły się ze soba troche ponad tydzień temu w meczu grupowym i padł wynik 29:30 więc bardzo blisko.Dziś faworytami Islandczycy , 23trzeciego stycznia też byli a jednak ulegli Chorwatom jedną bramką.
Kursy dziś wystawione podobnie do tego meczu sprzed dziewięciu dni a stawka dużo powarzniejsza bo brązowy medal i miejsce na pudle do tego obie ekipy mają w nogach cały turniej.Obie ekipy przegrały mecze pólfinałowe tą samą różnicą trzech bramek.Chorwaci z Niemcami a Islandczycy z Duńczykami.
Wiadomo że w piłce ręcznej remisy padają stosunkowo żadko ale ten kur 9.80 kuszący , więc próbuję.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +180
Do góry Bottom