>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Mistrzostwa Europy Mężczyzn - Dania, Norwegia, Szwecja (15.01.2026 - 1.02.2026)

lukas88 1,2M

lukas88

Forum VIP
Islandia vs Chorwacja
Typ: Chorwacja (+2,5)
Kurs: 1,70
Betfan

W temacie pierwszego dzisiejszego spotkania mam nieco inne spojrzenie niż kolega powyżej. Chorwaci po mojemu jeszcze nie zatrybili na tych mistrzostwach. Owszem przegrali wysoko za Szwedami ale dlaczego? Głównie przez bardzo słabą skuteczność swoich liderów:
Sostarić 1 gol na 4 rzuty
Martinović 2 gole na 6 rzutów
Klarica 1 gol na 3 rzuty
Cindrić 1 gol na 3 rzuty
Lucin 1 gol na 6 rzutów.

Ogólna skuteczność rzutowa Chorwatów w tamtym spotkaniu to 51 % przy 66 % skuteczności Szwedów. Poziom bramkarzy w tam tym spotkaniu na podobnym poziomie więc decydowały niecelne rzuty.
Islandia ma świetny skład o czym już wcześniej pisałem, natomiast nie uważam by Chorwaci byli chłopcami do bicia z takimi zawodnikami jak Srna, Cindrić, Martinović czy Sostarić.
Uważam że może tutaj być mecz na styku więc poszukam też remisu do przerwy lub w całym meczu oraz skromnych handi na Chorwatów:
remis HT lub FT @ 4,30 Superbet
Chorwacja (+1,5) @ 1,98 STS
Chorwacja (+0,5) @ 2,35 STS

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3143
Pablito91 3,1M

Pablito91

Mistrz Typów Dnia 2025
Janc powyżej 4.5 bramki @1.85 superbet

Przed nami ostatni dzisiaj mecz na mistrzostwach świata. Będzie to spotkanie o pierwsze miejsce w grupie. Bowiem druga slowenia zagra z zajmującą pierwsze miejsce Szwecją. Faworytami jest reprezentacja Szwecji. Ale na igrzyskach też Szwedzi byli wyraźnymi faworytami a Słowenia sprawiła sensację ogrywając pewnie Szwedów. Bohaterem tamtego spotkania był Janc, który rzucił 10 bramek. Dzisiaj spróbuję zagrać jego bramki, gdzie Linia wystawiona jest na 4.5. Zawodnik Barcelony na tych mistrzostwach rzucal 5,5 i 8 bramek. Jeśli ktoś dzisiaj ma wziąć na barki mecz ze Szwedami to Janc.

Ostatnia edycja:
lukas88 1,2M

lukas88

Forum VIP
Francja vs Portugalia
Typ: Portugalia (+3,5)
Kurs: 1,95
Superbet

Spodziewałem się bardziej wyrównanych kursów na to spotkanie. Francuzi nie grają nic specjalnego, co prawda ostatnio dramat zagrali Mem i Prandhi i dziś nie wierzę w tak słaby ich występ ale uważam że Portugalię stać tutaj na walkę. Ograli Duńczyków (którzy zagrali co prawda słaby mecz) i walczyli do końca z silnymi Niemcami więc uważam że jak zagrają dobry mecz to Francuzi są w ich zasięgu. O wygrana może będzie ciężko ale porażka mniej niż 4 bramkami realna.
Poza tym spodziewam się w tym spotkaniu otwartej gry bo oba zespoły preferują szybki handball i nie mają zbyt silnej obrony, także nie zdziwi mnie jak zakręcimy się w okolicy 70 bramek, zatem:
over 31,5 HT @ 1,80 Superbet
over 32,5 HT @ 2,05 Superbet
over 63,5 @ 1,72 STS
over 64,5 @ 1,92 STS

over 67,5 @ 2,67 Superbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2180
S 12,1K

sudo

Użytkownik
Francja vs Portugalia
Typ: Portugalia (+3,5)
Kurs: 1,95
Superbet

Spodziewałem się bardziej wyrównanych kursów na to spotkanie. Francuzi nie grają nic specjalnego, co prawda ostatnio dramat zagrali Mem i Prandhi i dziś nie wierzę w tak słaby ich występ ale uważam że Portugalię stać tutaj na walkę. Ograli Duńczyków (którzy zagrali co prawda słaby mecz) i walczyli do końca z silnymi Niemcami więc uważam że jak zagrają dobry mecz to Francuzi są w ich zasięgu. O wygrana może będzie ciężko ale porażka mniej niż 4 bramkami realna.
Poza tym spodziewam się w tym spotkaniu otwartej gry bo oba zespoły preferują szybki handball i nie mają zbyt silnej obrony, także nie zdziwi mnie jak zakręcimy się w okolicy 70 bramek, zatem:
over 31,5 HT @ 1,80 Superbet
over 32,5 HT @ 2,05 Superbet
over 63,5 @ 1,72 STS
over 64,5 @ 1,92 STS
over 67,5 @ 2,67 Superbet
Ultra ryzykownie,moim zdaniem Francja ich zje z 10 bramkami

Otrzymane punkty reputacji: +230
lukas88 1,2M

lukas88

Forum VIP
Niemcy- Norwegia
Typ: Under 62,5
Kurs: 1,80
STS

Dziwnie wysoka linia na to spotkanie, pojedynek ważny dla obu zespołów bo wygrana dla Niemców to poważny krok w kierunku półfinału i zostanie im walka z Francją i Danią. Dla Norwegów wygrana to przedłużenie szans na fazę pucharową, stąd spodziewam się raczej twardej walki w defensywie niż radosnego szybkiego handballu jak to było w przypadku pojedynku Francuzów z Portugalią gdzie padło ponad 80 bramek. Poza tym prze mocnym faworyzowaniu Niemców spróbuję czegoś w kierunku Wikingów bo w mojej ocenie szanse 55-45 a kursy wskazują większą dysproporcję.
Poza tym patrząc na wyniki pomiędzy tymi reprezentacjami na przestrzeni ostatnich 10 lat to:
- na 7 pojedynków: 4 wygrane Norwegów, 2 wygrane Niemców i 1 remis
- na 7 pojedynków wszystkie pokrywały zaproponowany under bramkowy.

Moje inne propozycje:
- Norwegia (+3,5) @ 1,75 STS
- under 60,5 @ 2,25 Superbet

- Norwegia lub remis @ 2,70 Superbet
- remis do przerwy lub w całym meczu @ 4,65 Superbet
Wolf wygrał Niemcom ten mecz. 22 interwencje (przy 10 Bergeruda )i 46 % skuteczności. Nie kojarzę abym oglądał kiedyś mecz z taką ilością interwencji bramkarza 🫣

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1251
elkaraso0o 77,8K

elkaraso0o

Użytkownik
Trochę powiele typy na mecz Niemcy vs Norwegia

Norwegia win @4.20 STS
Norwegia wygra obie połowy @8.75 STS

Niemcy pomimo, że mają 4 punkty w grupie to nie są moim zdaniem faworytem to wygrania tej grupy. Nie mieli na razie większego potknięcia poza przegraną w początkwoej fazie z Serbami. Dwie wygrane w tej grupie z najsłabszymi drużynami, które nie wyjdą dalej.
Dzisiaj uważam, że się potkną i to boleśnie z Norwegami, którzy gdyby dzisiaj wygrali to wskoczą na trzecie miejsce.
Przy takich kursach to żal nie spróbować.

lukas88 1,2M

lukas88

Forum VIP
Słowenia- Węgry
Typ: Under 60,5
Kurs: 1,80
LVbet

Dotychczasowe spotkania Słoweńców mocno overowe, Węgrzy za to solidniej w obronie i na cztery mecze wszystkie poniżej 60 trafień. Przedmiotowe spotkanie to trochę takie bałkańskie derby więc spodziewam się wyrównanej walki i twardej gry w obronie. Buki faworyzują Słoweńców a jak dla mnie to mecz 50/50 z lekkim wskazaniem na Madziarów, stąd też próbuję delikatnego handicapu i gry w ich kierunku.

Węgry wygrają połowę lub mecz @ 1,78 Superbet
Węgry (+0,5) @ 1,88 STS

Ostatnia edycja:
R 3,2M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina: Piłka ręczna ME
Godzina: 18:00
Spotkanie: Hiszpania - Francja
Typ Francja wygra w I połowie
Kurs: 1,42
Bukmacher: Admiralbet
Post w dziale:
Analiza:

Na poniedziałek propozycja z EURO w piłkę ręczną i zakład na zwycięstwo Francji w pierwszej połowie. Admiralbet zaspał z aktualizacją kursów i można u nich jeszcze złapać to po 1,42. Inni już obniżyli do 1,3. Francuzi w trakcie tych mistrzostw wygrali wszystkie pierwsze połowy nawet w przegranym meczu z Danią. Hiszpanie po wielu latach z sukcesami ostatnio nie mogą odzyskać formy na arenie międzynarodowej i w tych mistrzostwach jest tak samo. Niby zaczęli od dwóch zwycięstw, ale okazało się, ze jak zaczęło się poważne grani i przeciwnicy z wyższej półki to już za wysokie progi. Liczę, że już nawet o honor nie będzie im się chciało walczyć i od razu od pierwszych chwil meczu Francuzi narzuca swój styl i swój tempo i będą prowadzili wygrywając w I połowie i w całym meczu. Zero punktów Hiszpanów po porażkach z Niemcami, Norwegią i Danią, teraz mecz z trójkolorowymi i może w ostatnim meczu z Portugalią uda im się wygrać. Francja dwa zwycięstwa w drugiej części z Portugalią i Norwegią i porażka w prestiżowym pojedynku z Danią. Jak dla mnie ta forma wystarczy na Hiszpanię już w I połowie.

Ostatnia edycja:
lukas88 1,2M

lukas88

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka ręczna ME
Godzina: 15:30
Spotkanie: Portugalia- Norwegia
Typ: under 64,5
Kurs: 1,83
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:

Pierwsze poniedziałkowe spotkanie zapowiada się niezwykle interesująco, Portugalia, która dostała srogi łomot od Francuzów podejmuje Norwegów, którzy za sprawą niesamowitego Wolfa polegli z Niemcami. Próbuję w tym meczu undera bramkowego przy dość wysokiej linii, liczę że po takim laniu Portugalczycy poprawią coś w ustawieniu i defensywa oraz bramka zaczną coś bronić, stracone 46 bramek na turnieju ME to katastrofa. Norwegowie mają z kolei silną defensywę i solidną bramkę w postaci Bergeruda. Na ostatnie 6 spotkań pomiędzy zespołami tylko raz zaproponowana linia została wyraźnie przekroczona, raz było 65 bramek, a 4 razy był under. Poza tym uważam że Norwegowie są bardziej kompletnym zespołem i jak zagrają mecz zbliżony poziomem do tego z Niemcami to powinni pokonać Portugalię, która ma niezwykle silna ofensywę ale z defensywą mają spore problemy co Sagossen i spółka powinni wykorzystać.

Inne propozycje:
Norwegia (+1,5)@ 1,65 LVBET
Norwegia wygra połowę lub mecz @ 1,72 Superbet

Norwegia wygra i under 64,5 @ 4,20 Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +143
B 75K

bosky

Użytkownik
A ja generalnie zgadzam się tak w 90% z małym zastrzeżeniem. Norwegowie są moim zdaniem faworytem tego meczu, ale czy mają silną defensywę? 69 bramek z Hiszpanią i 72 z Francją. W teorii wygrany tego meczu zwiększa szanse na 3 miejsce w grupie, ale mam wrażenie, że jednak trochę to spotkanie jest już o pietruszkę. Portugalia, podobnie jak i Norwegia - lubi polecieć w tango i tutaj może być over. Dlatego ja jednak zagrałem po prostu na wygraną Skandynawów.

Norwegia @2.35

Ostatnia edycja:
inzaghi78 5,6K

inzaghi78

Użytkownik
Ja to się czasami zastanawiam czy tam wogole grają bramkarze🤦 ja rozumiem że są bardziej ofensywne mecze niż standardowe ale są chyba jakieś granice...

lukas88 1,2M

lukas88

Forum VIP
Niemcy- Dania
Typ: under 62,5
Kurs: 1,78

Superbet

Po dwóch meczach z radosnym handballem bez udziału defensywy czeka nas prawdziwy szlagier na zakończenie dzisiejszego dnia. Niemcy zagrają z Duńczykami, uważam że będzie to twardy mecz dwóch silnych defensyw, oraz starcie dwóch najlepszych bramkarzy na świecie (wg mojej subiektywnej opinii) Wolf vs Nielsen. Mecz o spora stawkę, Niemcom zwycięstwo zapewnia medal, a w przypadku wygranej Duńczyków oba zespoły są o krok od medalu po porażce Francuzów, którzy sami sobie skomplikowali sprawę i awansować jeszcze mogą ale muszą w przypadku porażki Niemców z Duńczykami pokonać Niemców w w środę. Historia spotkań underowa, na ostatnie 15 pojedynków tylko dwa ostatnie mecze z overem i to wyraźnym, reszta pojedynków poniżej 60 bramek.
Uważam też że Duńczycy wygraja to spotkanie ale spodziewam się twardej walki do końca bez takiego pogromu jak przed rokiem na MŚ.
Moje inne propozycje:

Dania under 33,5 @ 1,73 Superbet
Dania wygra różnicą 1-5 bramek @ 2,25 Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2590
Do góry Bottom