No to na dzisiaj wlatuje
Brentford - Nott. Forest
Nott. Forest powyżej 10.5 fauli - Tak @superbet 1.76
To widzę tak, Forest w poprzedniej kolejce przyzwoity mecz z Arsenalem, utrzymali remis i mają punkt, w Lidze Europy słabo, wyjazd do Portugalii, 3 dni wolnego tylko, gdzie gospodarze mieli odpoczynku aż 8 dni. Forest przyjedzie pewnie dalej z wizją remisu, byle by łapać jakieś punkty, więc idę w stronę fauli.
Crystal Palace - Chelsea
Wygrana Chelsea - Tak @superbet 2.17
CP się sypią na naszych oczach, jeszcze niedawno w czołówce, dziś bliżej im do strefy spadkowej. Nie wiem jak atmosfera w zespole, ale wydaję mi się, że nie jest najlepsza, Do City poszedł solidny obrońca, Mateta chce ponoć odejść ich najlepszy snajper, trener ponoć po sezonie ucieka, a w Londynie powoli się coś stabilizuje i jeśli chcą być w topce, to takie spotkania muszą wygrywać ( X2 ) to bezpieczniejsza opcja, ale ja idę w czystą 2.
Arsenal - Man. Utd
Bukayo Saka (Ars) powyżej 1,5 celnych strzałów - Tak @superbet 2.80
Mam małą zagwozdkę co do tego meczu, Arsenal w PL, a w
LM to trochę inne zespoły , więc kto wygra, a kto przegra, to nie chcę tego typować, bo Arsenal pod presją lubi nie dowozić, ale pójdę w celne strzały zawodnika - Bukayo Saka z Arsenalu, widać, że powoli wraca do formy, jeszcze nie do swojej najlepszej, ale powoli, powoli coś tam sie szlifuje

więc warto spróbować, bezpieczniejsza opcja jest na 1 celny strzał tego zawodnika po kursie 1.39, no ale jak sie bawić, to się bawić.
Powodzenia.