>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betclic I Liga - Dyskusja, Typy, Newsy, Zakłady Długoterminowe - w sezonie 2025/2026

arass1 1,5M

arass1

NewsMan
Szeregi Wieczystej Kraków wzmocnił Natan Dzięgielewski, którego pozyskano w ramach wypożyczenia z Górnika Zabrze.
W umowie zawarto również opcję wykupu.

Otrzymane punkty reputacji: +1607
arass1 1,5M

arass1

NewsMan
Michał Feliks zamienił Wieczystą Kraków na Odrę Opole na mocy transferu definitywnego.

26-latek podpisał kontrakt obowiązujący do końca sezonu 2026/2027, z opcją przedłużenia o kolejny rok.

Otrzymane punkty reputacji: +1607
Prince de Belial 4M

Prince de Belial

Forum VIP
Dyrektor sportowy, któremu po ostatnim zimowym okienku (które wywaliło w kosmos i tak wysoki budżet płacowy) podziękowano i przesunięto na rolę szefa skautingu wraca tam, gdzie chciał być od początku.

Mem, klub mem.

Otrzymane punkty reputacji: +2298
arass1 1,5M

arass1

NewsMan
Wisła Kraków ogłosiła pozyskanie Jordiego Sáncheza,

31-letni Hiszpan ostatnio występował w japońskim Hokkaido Consadole Sapporo. Napastnik podpisał z pierwszoligowcem kontrakt do końca obecnego sezonu.

Otrzymane punkty reputacji: +1617
ibis 2,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Śląsk zaraz będzie otwierał szampany

Śląsk Wrocław jeszcze nie potwierdził ani jednego transferu przychodzącego, natomiast lada chwila to się stanie nieaktualne. Zeszłoroczny spadkowicz Ekstraklasy niebawem otrzyma 30 milionów złotych na zimowe wzmocnienia, które miałyby znacznie podnieść szanse zespołu na ekspresowy powrót do elity.

Otrzymane punkty reputacji: +1627
arass1 1,5M

arass1

NewsMan
Nowym piłkarzem Odry Opole został chorwacki pomocnik Adrian Liber.

25-latek przeniósł się do ekipy pierwszoligowca na zasadzie transferu definitywnego ze Slavena Belupo. Kontrakt parafowano do końca czerwca 2028 roku. Dodatkowo strony pozostawiły sobie otwartą furtkę w kwestii przedłużenia współpracy o następne dwanaście miesięcy.
Warto podkreślić, że zawodnik zapisał na swoim koncie ponad 100 występów na poziomie chorwackiej ekstraklasy.

Otrzymane punkty reputacji: +1628
arass1 1,5M

arass1

NewsMan
Nowym zawodnikiem Wieczystej Kraków został Mikkel Maigaard, którego pozyskano z Cracovii.

Duński pomocnik parafował z nowym pracodawcą umowę obowiązującą do 30 czerwca 2028 roku.
Według nieoficjalnych informacji 30-latek kosztował nieco ponad 300 tys. euro.

Otrzymane punkty reputacji: +1629
arass1 1,5M

arass1

NewsMan
Jan Łabędzki podjął decyzję o powrocie do Polski i związał się kontraktem z Polonią Bytom.

19-latek opuścił szeregi Bologny i na zasadzie transferu definitywnego przeniósł się do Polonii Bytom. Obie strony podpisały kontrakt do 30 czerwca 2027 roku z zawartą opcją automatycznego przedłużenia współpracy o następne dwanaście miesięcy.

Otrzymane punkty reputacji: +1630
arass1 1,5M

arass1

NewsMan
Nowym zawodnikiem Wieczystej Kraków został Aleksandar Đermanović.

23-letni środkowy obrońca dołącza do krakowskiego klubu na zasadzie transferu definitywnego z OFK Belgrad za kwotę przekraczającą 500 tys. euro. Zawodnik podpisał 2,5-letni kontrakt z opcją przedłużenia o kolejny rok.

K 325K

kossma

Użytkownik
Wisła Kraków - GKS Tychy
Wisła strzela u siebie mniej więcej 2.5 gola swoim przeciwnikom, goście z Tychów tracą w swoich wyjazdowych konfrontacjach 2.3. Obydwie ekipy prowadzą otwartą grę generując w swoich meczach sporo bramkowych overów. Wisła ma średnią na własnym obiekcie 3.6 goli/mecz, GKS w delegacjach 3.3.
Te dane jak również fakt, że oba zespoły dzieli w tabeli ligowej przepaść ( na półmetku rozgrywek gospodarze są liderem, goście znajdują się w strefie spadkowej) sugerują że wpadną tu gole jak nic. Krakowski klub rzecz jasna odniesie tu zwycięstwo, dysproporcja jakości jest zbyt duża by w to nie wierzyć, jestem wręcz zdania że wezmą ten mecz z handicapem. Goście będą musieli przełknąć gorycz kolejnej porażki ✅

Ostatnia edycja:
S 273,6K

sol

Użytkownik
Chrobry Głogów - Stal Rzeszów

Wreszcie wróciła najlepsza liga świata, przynajmniej do typowania, mocno to overa liga jak na nasze warunki, Stal oglądałem kilka razy przypadkiem i w każdym meczu bili rożne na potęgę i to nawet jak wygrywali. Dzisiaj faworytem Chrobry, nie wiem szczerze mówiąc jak grają, ale po prostu w meczach Rzeszowa rożne to taki must bet, tak jak wcześniej Wisła. Trochę się podparłem chatem, bo nie wiem w sumie gdzie statystyki sprawdzić, poza tym co w głowie mam, to chat podaje średnie Głogowa 10.8 na mecz i Rzeszowa 13.4. Nie wiem co tu więcej pisać, bo to bardziej na czucie trochę typ, ja gram maksymalną linię jaką daje sts, a tu wrzucę jeszcze coś bardziej rozsądnego do ako, czy ew. też solo

over 10.5 rr @1.77 fortuna
over 12.5 rr @2.75 sts

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3563
crossmen 13,7K

crossmen

Użytkownik
Statystyki Rzutów Rożnych podejrzysz bez problemu na sofascore,w zakładce mecze konkretnej drużyny

Otrzymane punkty reputacji: +117
I 125,2K

iti

Użytkownik
Chrobry Głogów - Stal Rzeszów

Wreszcie wróciła najlepsza liga świata, przynajmniej do typowania, mocno to overa liga jak na nasze warunki, Stal oglądałem kilka razy przypadkiem i w każdym meczu bili rożne na potęgę i to nawet jak wygrywali. Dzisiaj faworytem Chrobry, nie wiem szczerze mówiąc jak grają, ale po prostu w meczach Rzeszowa rożne to taki must bet, tak jak wcześniej Wisła. Trochę się podparłem chatem, bo nie wiem w sumie gdzie statystyki sprawdzić, poza tym co w głowie mam, to chat podaje średnie Głogowa 10.8 na mecz i Rzeszowa 13.4. Nie wiem co tu więcej pisać, bo to bardziej na czucie trochę typ, ja gram maksymalną linię jaką daje sts, a tu wrzucę jeszcze coś bardziej rozsądnego do ako, czy ew. też solo

over 10.5 rr @1.77 fortuna
over 12.5 rr @2.75 sts
Miałem podać, ale pierwszą kolejkę lepiej obserwować, bo Wisła pokazała, że przy takiej pogodzie i murawie niekoniecznie są chęci do takiego nabijania rożnych, a w mojej Stali troszkę zawirowań w zimie było i lekko obawiam się, że może to wyglądać podobnie jak wiosną ubiegłego roku czyli bardzo źle. Aczkolwiek młodzi mogą mimo wszystko po prostu chcieć grać w piłkę, więc spróbuje delikatnie, bardziej z sentymentu niż rozsądku.

Stal over 4.5 rożnego @1.52
Stal over 5.5 rożnego @1.95
Stal over 6.5 rożnego @2.60

weszło po 20 minutach :)

Kursy z superbetu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2572
S 273,6K

sol

Użytkownik
Ta, trochę im się nabiło ;d szkoda, że do 20 nie dojechali, bo byłby precedens chyba.
Btw, "moja stal", to kolega z Rzeszowa tez, czy po prostu im kibicujesz?

Do góry Bottom