>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Temat z analizami Biegi narciarskie 2025/2026 - temat zbiorczy

maniek81 775,6K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Dziś sprinty drużynowe. Kilka słów z bo człowiek w pracy, a przerwa krótka...

Szwajcaria - Norwegia II [1] 1.72 sts
Szwajcarzy u siebie, więc powinni walczyć mocno. Riebli ostatnio słaby występ indywidualnie, ale dziś na pewno będzie lepiej. U Norwegów nie przekonuje mnie Northug w tym roku, za to Grond u Szwajcarów solidny.

Włochy II - USA [2] 1.85 sts
Spróbuję tu typu na Amerykanki. Kern doświadczona, a Smith ostatnio świetnie się pokazała i liczę, że dziś także będzie dobrze, co pozwoli być lepszym od drugiej drużyny Włoch.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2895
maniek81 775,6K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Rydzek - Diggins [1] 1.62 forbet
Niemka wczoraj pokazała moc i świetnie rozegrała finisz w sprincie drużynowym. Pasuje jej ta trasa. Jessie z kolei nie startowała, ale klasyk to jej słabsza strona, więc dziś więcej szans daję Rydzek.

Chappaz - Northug [1] 1.49 forbet
Tak jak wczoraj pisałem, nie przekonuje mnie Norweg w tym sezonie. Chappaz z kolei wygląda od TdS wygląda dobrze i myślę, że dziś potwierdzi dobrą dyspozycję plasując się wyżej od Northuga.

Ładnie szło 6/6 od zeszłego tygodnia i koniec serii. Francuzi chyba ze smarami przekombinowali, bo odpadli w kwalach Chappaz, Chanavat i Jouve.

Ostatnia edycja:
jedrula 103,3K

jedrula

Użytkownik
Linn Svahn (SWE) - Johanna Matintalo (FIN) @1.76 Szwedka jest forma 3/10

Karoline Groetting - Nadja Kaelin @1.48 tu w strone Norweżki,u której coraz lepsze wyniki 3/10

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1633
maniek81 775,6K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Niskanen - Hennig [1] 1.50 sts
Finka już podczas TdS wyglądała lepiej. Tak to u niej jest, że notuje słaby początek sezonu i dalej się rozkręca. Igrzyska blisko, więc powinna być z formą jeszcze wyżej. Odpuściła start w ostatni weekend, aby zregenerować się po TdS. Hennig z kolei wygląda słabo w tym sezonie. Coś niby drgnęło, bo tydzień temu przyzwoity bieg, jednak do czołówki trochę straciła. Dziś wyżej widzę Finkę.

Halfvarsson - Korostelev [2] 1.45 sts / 1.42 forbet
Szwed wrócił, choć z przeciętnym skutkiem. Tydzień temu obaj byli blisko siebie w biegu indywidualnym. Jednak Korostelev ma trochę więcej startów i wygląda lepiej przede wszystkim jeśli chodzi o końcowe kilometry. Dlatego dziś stawiam na niego.

Stenshagen - Valnes [1] 1.65 sts / 1.70 forbet
Niestety grupa pościgowa bez motywacji pobiegła ostatnie kilometry
Dwóch Norwegów z czego Stenshagen lepiej wygląda na dystansach. Mattis notuje świetny sezon, bardzo dobry występ na TdS. Tydzień temu sobie odpoczywał. Valnes typowy sprinter i dziś te 20km będzie mu ciężko na ostatnich kilometrach. Gdyby to było 10km nie wyszedłbym w to, ale na takim dystansie szanse dla Stenshagena są już dużo większe.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2257
Do góry Bottom