W jakim polskim można to pograć oprócz wh?Elina Svitolina v Mirra Andreeva
Each Player Over 4 Aces kurs 21.00
williamhill
Kurs wiele mówi o szansach na powodzenie ale 21 to już moim zdaniem całkiem sporo by próbować.Mecz z podtdkstem wojennym gdyby był zacięty i poszedł tu w dystans to kto wie.Ostatnio obie nie serwują zbyt wielu asów raczej znikome ilosci ale też w tych meczach nie były zmuszone do podejmowania prób wygrywającego serwisu.Może dziś obie sie dobrze nawzajem przycisną?
Rzadko gram cokolwiek z kobiecego tenisa, bo go praktycznie w ogóle nie śledzę, a jak już śledzę (tylko zerkam oczkiemMartwić może jedynie fakt, że Fritz jest w kwiecie wieku dla człowieka - czyli te magiczne +/- 28 lat - po 30-35 robisz się już tylko starym piernikiemi tu żadne bajki o "drugiej młodości" nie pomogą, bo matkę oszukasz, ojca oszukasz, nawet siebie oszukasz, ale natury nie oszukasz.
Powiedzenia, jeżeli uważasz, że da się grać w tenisa ze złamanym żebrem. Ja przy stłuczonych miałem problem żeby sobie z dzieckiem piłkę w domu pokopać rekreacyjnie.Świątek @1.90 superbet
Dziwne te kursy. Spodziewałem się, że na Igę będzie ok 1.55-1.60, a tu kursy są wyrównane. Dla mnie value. Iga miewa problemy po wygranym pierwszym secie dosyć często od jakiegoś czasu, ale na hardzie Iga ma na nią patent. Ostatni raz Rybka pokonała Igę na hardzie 3 lata temu w IW, ale jeżeli mnie pamięć nie myli to wtedy Świątek grała ze złamanymi żebrami, więc de facto poprzednia porażka na betonie odbyła się równe 3 lata temu, właśnie w czasie AO. Od tego czasu Iga na betonie spotkała się z Eleną cztery razy i nie straciła nawet seta. A były to mecze i w USA i Doha (dwukrotnie) i w United Cup czyli w różnych warunkach na otwartym korcie. Mimo wyrównanego h2h to jakoś Iga mi się kojarzy z tym, że akurat z Rybakiną grać potrafi. Ostatni mecz to typówka Igi - wygrany set i oddane dwa następne, ale grały panie w hali, a te warunki bardzo mocno preferują ER.