>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

7. kolejka fazy ligowej Ligi Europy w sezonie 2025/2026 [22.01.2026]

ibis 2,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2025-12-15 o 08.16.03.png
Zrzut ekranu 2025-12-15 o 08.16.14.png

Nie masz konta w Betters, nic straconego - załóż je wchodząc na betters.pl lub klikając w baner i odbierz 310 PLN bonusu oraz Freebet 10 PLN bez depozytu na start
1000x200.png

stanley-63 1,9M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna | Liga Europy
Godzina: 18:45
Spotkanie: Malmo FF : Crvena Zvazda
Typ: Liczba kartek / over 5.5
Kurs: 2.45
Bukmacher: Superbet

Przedostatnia kolejka fazy ligowej i mecz Malmo z Crveną przykuł moją uwagę , Malmo od początku grudnia z nowym trenerem bo jak wiemy ich sezon 2025 to wielkie rozczarowanie bo zajęli dopiero 6 miejsce i pożegnali sie z trenerem Anes Mravec , obecnie zespół dali w ręce Miguela Ángela Ramíreza i tak po prawdzie dopiero rozegrali 1 mecz parę dni temu ze Spartą Praga wygrywając 1:0 , dziś czeka Angelo Ramireza pierwszy mecz w walce o punkty , co prawda Malmo już bez żadnych szans na awans bo mają zaledwie 1 pkt ale też nie wierzę żeby nie zagrali o pełną pulę , do rozpoczęcia nowego sezonu w Allsvenskan jeszcze dosyć daleko ale żeby nie powtórzyć wyniku z poprzedniego sezonu trzeba zacząć z wysokiego " C " i liczę że łątwo dziś skóry nie sprzedadzą , co do gości z Belgradu to ci są w dużo lepszej sytuacji bo zajmują 17 miejsce z 10 pkt ale drużyny które także liczą żeby wejść do TOP 24 mają tych pkt 7 tak więc u nich też każdy pkt ma spore znaczenie , ostatni mecz Crvena zagra u siebie z Celtą i nie będzie to spacerek , ale konkretnie czemu karteczki ? a no szukałem meczu w którym sędzia będzie z Niemiec bo na nich chyba idzie liczyć a tu mamy pana Sachę Stegemana i to w jego rękach aby typ na karteczki był na zielono , pan Sascha potrafi powyciągać z kieszonki trochę tych karteczek a np w poprzedniej edycji Ligi Europy dokładniej rok temu 23 stycznia też został wytypowany do sędziowania meczu Malmo FF z Twente , wynik 2:3 pod względem dyscyplinarnym 11 żółtek czerwień i 2 karne , wiem dziś nie musi być powtórki z rozrywki ale jakaś waga tego meczu też jest , dla jednych o dobry początek a drugich o dalszą fazę Ligi Europy , zobaczymy co się urodzi ale mocno liczę na pana Stegemana !

L 3,7M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: PAOK - Betis
Typ: Betis przedział goli 1-3
Kurs: 1.40

Betis wygląda w tym sezonie nieźle w Lige Europy i jest w zasadzie już pewny awansu w fazie pucharowej, ale na dwie kolejki przed końcem celem numer jeden będzie utrzymanie miejsca w TOP 8, ktore pozwala uniknąć rozegrania dwumeczu ekstra. PAOK jest solidny, ale miewa swoje problemy - szczególnie w defensywie. W przypadku gości można też pisać o większym potencjale kadrowym i większej sile ognia w ataku. Nastawiam się na minimum jednego gola gości, ale nie więcej nie trzy.

mrsmith 170,7K

mrsmith

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna | Liga Europy
Spotkanie: Freiburg - Maccabi
Typ: 1 połowa- Freiburg
Kurs: 1,59
Freiburg na 5 miejscu w tabeli z 14 pkt a goście na przedostatnim 35 z zaledwie 1 pkt. W czołówce tabeli ścisk, pierwszy Lyon ma 15pkt a na miejscu 10 Roma 12pkt,co oznacza że każde zwycięstwo przybliży do bezpośredniego awansu do 1/8.
Goście są słabi do bólu, jest to absolutnie najgorsza obrona w lidze Europy, w 6 kolejkach stracili 18 bramek strzelając raptem 2. Dziś też nie pograją sobie raczej. Freiburg ma bilans 4 wygrane, 2 remisy i 0 porażek bramki 9-3, a u siebie 3 wygrane na 3 spotkania i bilans bramkowy 5-1. W meczach u siebie bardzo fajnie to wygląda, może bramki nieco poniżej 2 na mecz to nie jest wybitny rezultat ale jest przyzwoicie, a w obronie bardzo dobrze. Statystyki do przerwy to 3 wygrane, 2 remisy i 1 porażka, a u siebie XHT to 2 wygrane i 1 remis. Freiburg jest tu dominantem zupełnym, goście bez atutów. Wykluczeni z gry po stronie gospodarzy 1 grajek a po stronie żydów 7 piłkarzy.

zilzil 40,9K

zilzil

Użytkownik
Z telefonu.

7 kolejka to kolejka, która wyjaśnia bardzo dużo oraz grzebie wiele szans. Spodziewam się, że trochę więcej kartek i fauli niz zwykle. Wyselekcjonowałem sobie 10 spotkań, które wg mnie mogą zakończyć się sporą liczbą kartek. Nie wchodziłem w szczegóły zbytnio, zwracałem głównie uwagę na pozycję w tabeli i czy zespoły mają o co grać. Nie patrzyłem również na obsadę sędziowska bo na papierze może być tak a wyjdzie siak. Kombinacja 2z10, wychodzi ich 45. Kurs każdego zdarzenia wynosi 50 (sts). Typ: +12 kartek w meczu. Jeśli wejdą 2 takie mecze to kurs 2200 po podatku. Rok temu w tej fazie był jeden mecz z +12 kartek, jeden z 11 oraz bodajze 2 z 9 kartkami.
Mecze:
Bologna- Celtic; Pilzno- Porto; Fenerbahce- AV; Feyenoord- Sturm; Paok- Betis; Roma- Stuttgart; Braga- Nottingham; Celta- Lille; Dynamo - FCSB; Ferencvaros -Panathinaikos.

Wg mnie te mecze wyglądają na takie gdzie tych kartek może być sporo.
Tyle z mojej strony, luźna propozycja ale ciekawa moim zdaniem. Można też zagrać wszystkie mecze, wtedy 2z19 to 171 kombinacji i eliminujemy ryzyko, że któryś mecz nie znajduje się na kuponie.

R 268,2K

roykeane2.0

Użytkownik
Kombinacja 2z10, wychodzi ich 45. Kurs każdego zdarzenia wynosi 50 (sts). Typ: +12 kartek w meczu. Jeśli wejdą 2 takie mecze to kurs 2200 po podatku. Rok temu w tej fazie był jeden mecz z +12 kartek, jeden z 11 oraz bodajze 2 z 9 kartkami.
Mecze:
Bologna- Celtic; Pilzno- Porto; Fenerbahce- AV; Feyenoord- Sturm; Paok- Betis; Roma- Stuttgart; Braga- Nottingham; Celta- Lille; Dynamo - FCSB; Ferencvaros -Panathinaikos.
Ja wybrałem Pilzno - Porto, Fenerbahce- AV, Dinamo Z - FCSB, Paok - Betis, 12+ kartek, Maxikombi 2z4, 3z4 i 4z4. Za piątaka for fun. Przy stawce powyżej 23pln nie trzeba zaznaczać 4z4.

Na singla 12+ kartek i czerwo proponuje Pilzno - Porto. Treimanis potrafi się odpalić, np w poprzednich sezonach były takie mecze z jego udziałem:

Legia - Larnaka 11 kartek (była czk) plus dwie żk dla trenerów
Slavia - Ajax 11 kartek (Była czk) plus czerwo dla trenera
Lyon - Eintracht 12 (same żk) plus czk dla trenera

Otrzymane punkty reputacji: +208
R 3,1M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina: Piłka nożna Liga Europy
Godzina: 21:00
Spotkanie: Utrecht - Genk
Typ powyżej 3,5 kartki
Kurs: 1,59
Post w dziale:
Analiza:

Nic z lig krajowych co pasowałoby pod moje założenia nie znalazłem, więc idę w propozycję, która krąży gdzieś po necie a mianowicie kartki w meczu Ligi Europy. Zastanawaiałem sięnad faulami, ale liczba kartek, którą pokazuje sędzia Hennessy z Irlandii jest zaskakująco wysoka i liczę, że w pucharach też wyciągnie kartonik minimum 4 razy. Nie przytoczę dokładnych liczb, ale Utrecht w poprzednich meczach ligowych był kartkowany kilkukrotnie i ich rywale w meczach ligowych też otrzymywali żółta. Liczę, że na arenie międzynarodowej będą grali twardo i sędzia znajdzie okazję do ukarania za zagranie niezgodne z regulaminem. Linia niska, więc w mojej opinii warto spróbować

maarcin14 2,5M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Europy
Spotkanie: Bologna - Celtic
Typ: Celtic strzeli gola & Celtic powyżej 2,5 rzutów rożnych
Kurs: 2,10
Analiza:

Witam, dziś gra Liga Europy, w jednym ze spotkań rozpoczynających się o 18:45 zagrają ze sobą Bologna oraz Celtic. W tym meczu typuję gola strzelonego przez drużynę gości oraz że Celtic będzie miał więcej niż 2,5 rzutów rożnych. Bologna lekko spuściła z tonu, regularnie traci gole, ostatnie czyste konto miała 22 listopada, od tamtej pory 14 spotkań z rzędu ze straconym golem licząc wszystkie rozgrywki. A od początku grudnia grali 13 spotkań o stawkę, i w regulaminowym czasie wygrali zaledwie 3, nie liczę tu wygranych karnych z Interem w Superpucharze. Celtic w 2026 roku grał 4 spotkania, przegrał z Rangers 1:3 a potem 3 wygrane bez straty gola. Celtic bardzo rzadko kończy mecz bez strzelonego gola, w Lidze Europy zajmują 24 miejsce, a więc ostatnie które daje play offy. Celtic w LE ma średnio 5 rożnych na mecz, w lidze szkockiej aż 6,8 rożnych na mecz. Na 6 spotkań Ligi Europy tylko raz linia 2,5 rożnych Celticu nie została pokryta, z Feyenoordem mieli ich 2. Obie drużyny o coś grają, szykuje się fajne spotkanie, Bologna dużo i regularnie traci, Celtic sporo strzela, typuję gola gości i over 2,5 rzutów rożnych Celticu.

shadow89 562,7K

shadow89

Użytkownik
Roma - Stuttgart
Typ: powyżej 2,5 gola
@ 1.90 Superbet

Dwie drużyny, które walczą o bezpośredni awans do TOP8. Stuttgart na 9. miejscu a Roma na 10. Stuttgart strzela średnio 2 gole w tej edycji na mecz a Roma 1,67 gola/mecz. Dziś również zapowiada się mecz walki, bowiem runda grupowa zbliża się ku końcowi i warto uniknąć dwóch dodatkowych spotkań, co jest możliwe przez zajęcia miejsca 1-8. W pojedynkach z udziałem Stuttgartu w 9 z ostatnich 12 padło powyżej 2,5 gola. Stuttgart strzelał minimum 2 bramki w 5 z ostatnich 6 wyjazdowych spotkań o stawkę.

inkub1986 847,3K

inkub1986

Użytkownik
AS Roma - Vfb Stuttgart BTS 1,70 betclic

No przecież aż przecieka pachnie i czuć w intuicji, że tu padnie więcej niż 1 gol i strzelą właśnie obie drużyny. Wiem że mi słabo teraz idzie, ale jeśli bukmacher nic nie namiesza, to tu spokojnie padnie BTTS. Kurs miodzio. Zespoły o podobnych parametrach tudzież potencjałach. Przewidywany wynik to 2-2 lub 1-1. Stuttgart świetna forma. Roma trzyma fason. Będzie dobrze. Nie wierzę tutaj w under 1,5 gola.

Ostatnia edycja:
little-dj 951,3K

little-dj

Typer
Piłka nożna - Europa, Liga Europy
Celta Vigo
-
Lille

Obie drużyny strzelą gola @ 1.77, Betcris

Dla obu drużyn to trochę must-win, jeśli marzą o wspięciu się do TOP8 i awansie do 1/8 zamiast 1/16 finału LE. I obie cholernie lubiły dotąd gole w meczach Ligi Europy. Celta ma bilans bramkowy 12:9, Lille 10:7, w sześciu spotkaniach. O ile Lille zdarzało się w ogóle nie strzelać z Crveną czy Young Boys, tak Hiszpanom nie zdarzyło się jeszcze zagrać na zero z przodu. Francuzi przegrali ostatnie dwa spotkania w lidze, w międzyczasie odpadli z Pucharu Francji, więc prócz walki w lidze francuskiej zostaje im już tylko ta Liga Europy, na której się mogą bardziej skupić.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4442
Do góry Bottom