>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Europy Mężczyzn - Dania, Norwegia, Szwecja (15.01.2026 - 1.02.2026)

inzaghi78 5,6K

inzaghi78

Użytkownik
Ja nie mówię że ktokolwiek oczekuje rezultatów z czasów Wenty ale litości, zakładasz koszulkę z Orłem na piersi i jesteś reprezentantem Polski. Przecież oni grają na poziomie krajow 3 świata, nie wiem czy jako wiernemu kibicowi jest mi bardziej wstyd czy żal, miernoty bez grama ambicji :(

lukas88 1,1M

lukas88

Forum VIP
1768761948116.png

Dwa plusy po tym spotkaniu:
- poprawa skuteczności z 7 metra 4/4
- dobra postawa bramkarzy 13 odbitych piłek (przy 8 interwencjach w bramce rywala)

Natomiast skuteczność w ataku 45 % (przy 54 % rywala), oraz straty własne 17 (przy 10 rywala) robią robotę.
Przegrywamy wysoko nie dlatego że rywal jest za silny, czy zagrał świetny mecz tylko dlatego że popełniamy błędy ja amatorzy. W profesjonalnej piłce 10 strat w meczy to już słaby wynik, a 17 to katastrofa. Gdyby bramkarze dziś nie zagrali dobrego meczu, byłoby -15.
Potencjał w zawodnikach jest, nie da się tego ukryć, ale przy takiej ilości błędów ciężko o dobry wynik.

lukas88 1,1M

lukas88

Forum VIP
Odnośnie meczy o 21.00 widzę to tak:

Rumunia - Dania
Typ: Rumunia + 15,5
Kurs: 1,85

Wysokie handi, Duńczycy mają kluczowy mecz we wtorek z Portugalią, czy będą się dziś "zabijać" o pogrom z Portugalią? Nie sądzę. Szybkie + 10 i kontrola wyniku.
Stąd proponuję:
Dania under 40,5 @ 1,90 Superbet
Gidsel under 7,5 @ 2,45 Fortuna

Myślę że najlepszemu piłkarzowi ręcznemu na świecie dziś należy się trochę odpoczynku przed szlagierem z Portugalią, więc idę w under 7,5.

Szwajcaria- Słowenia
Typ: Słowenia wygra połowę lub mecz
Kurs: 1,75

Słoweńcy bez Ferlina, Vlaha, Zarabeca, Mitji Janca, Blagotinseka, Szwajcaria zdeterminowana bo mają wielu ciekawych zawodników grających w Bundeslidze, uważam że może być mecz na styku, za drobne próbuję Helmutów.

Włochy -Węgry
Over 60,5
Kurs: 1,85
STS

Oba zespoły nastawione na ofensywę, dla Wegrów może to być pieczęć na awansie, dla Italiańców walka o przedłużenie szans na awans. Jednak w mojej ocenie spora różnica klas i zobaczymy raczej jednostronny pojedynek z szybka wymianą ciosów, stąd mój typ na over.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +615
Do góry Bottom