Manchester United - Manchester City
Panowie wyżej już opisali, a ja się z tym zgadzam, mam zagrane w trochę innej formie, ale zasada prosta, delikatne overy w stronę City. Mają
LM zaraz co prawda, ale tam sporo przewagi, a w lidze trzeba gonić Arsenal, United znowu jakieś problemy, ale oni to akurat overowa drużyna, także nie przedłużając:
over 1.5 + X2 + over 7.5 rr @2.01 sts
over 7.5 rr + każdy over 2.5 rr + over 1.5 @1.82
fortuna
===
Chelsea - Brentford
Mocno otwarty mecz się zapowiada. Jak już wcześniej wspominałem, Riosenior raczej nie będzie wielkich rotacji robił (jakby miał coś do gadania w ogóle) i powinien to być styl gry jak do tej pory, zresztą w Strasbourgu też tak grał, czyli ofensywnie, bo londyńczykami i tak nie ma co bronić na chwilę obecną, ich "obrona" to jest po prostu dramat. Mecz z Arsenalem pucharowy oglądałem tak 2/3 i Kanonierzy ich po prostu zmiażdżyli, może nie wynikowo, bo Garnacho honor trochę uratował, ale w ciągu meczu Chelsea nie miała w zasadzie nic do powiedzenia. Z Brentfordem tak trudno o utrzymanie piłki może nie będzie, ale o sam wynik już tak. Pszczoły ostatnio mega forma, obecnie 5 miejsce, a przede wszystkim co mnie interesuje grają w otwartą piłkę, także tu powinna być czysta wymiana ciosów. Rożne goście zawsze kilka kręcą, niebiescy to różnie bywa, ale u siebie po tych zmianach.. no trzeba na głowie stanąć, żeby tu wynik wykręcić, a przy tym trochę cornerów powinni nabić. W środę mają
LM co prawda, ale u siebie z Pafosem, także powiedzmy, że mecz z gatunku tych "lżejszych", poza tym, tabele PL trzeba gonić, bo zaraz
LM na dobre ucieknie, a włodarze będą chcieli udowodnić kibicom, że dobrze postąpili zatrudniając marionetkę zamiast gościa z własnym zdaniem, a że obroną nie mają nawet co próbować grać, to spodziewałem się w kolejnych kilku meczach ich mocno ofensywnego nastawienia
over 2.5 + każdy over 2.5 rr @2.40
fortuna
over 1.5 + over 8.5 rr @1.65 sts
over 2.5 + over 11.5 rr @3.94 sts
===
Leeds - Fulham
Ah i znowu to wspaniałe Leeds u siebie z zawyżonymi kursami, przecież oni muszą mieć jakiś wypadek przy pracy, żeby w ich meczach bramek nie było, a u siebie jak grają to jeszcze mocniej atakują, z dużą ilością rożnych. Może wyniki jak ostatnio ze Srokami nie będzie (4:3), ale Fulham na pewno nie przyjedzie się bronić, ich ostatnie wyniki: 2:1 Chelsea, 2:2 Liverpool, 1:1 CP, West Ham 0:1, 1:0 z Nottingham, te 2 ostatnie, to akurat zespoły w kryzysie mniejszym, czy większym, poza tym jak Leeds zaatakuje, a tak zrobi, to Wieśniacy na pewno nie będą się zamykać w polu karnym, co najwyżej pod kontrę, ale raczej sami będą dążyć do przejęcia inicjatywy. Mecz na pewno z typu tych otwartych stąd typy takie, a nie inne:
over 1.5 + over 2.5 rr każdy @1.86
fortuna
over 1.5 + over 7.5 rr @1.68 sts
Pewnie będę jeszcze szukać wyższych linii pod solo granie, ale to się pomyśli jutro, po więcej typów zapraszam do siebie
o tu
===
Jeszcze słowem na niedzielę, uważałbym z graniem czegoś w stronę Newcastle, Wilki trochę odżyły, tak jakby nawet cieszyli się grą, a już na pewno próbują atakować, natomiast Sroki w tym pucharze z CIty wyglądali na przemęczonych, bardzo słabo zagrali i gdyby nie VAR (gdzie dzień później identyczna sytuacja prawie i bramka była uznana) to tam mogło spokojnie się skończyć 0:3-4 dla City, do tego bardzo ważny i intensywnie zapowiadający się mecz z PSV w
LM, jak zagrają tak jak z City to też będzie porażka, bo PSV nie ma co robić w lidze i na pewno się mocno rzucą. Także na miejscu Eddiego szukałbym jakiegoś odpoczynku dla czołowych graczy, tych bez kontuzji, bo tam sporo ostatnio problemów ze zdrowiem jeszcze.