>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
    Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

• Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie.
    Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
    Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu

Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Info Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

neutralny 859,4K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Nie wiem, jak reszta odpowiedzialnych za konkurs, ale jak dla mnie jasnym jest, że podajemy kurs, jaki "wisi" u bukmachera w chwili pisania postu. Czasem ruchy kursów są ogromne. W jakichś egzotycznych ligach, dyscyplinach czasem z kursu 5,00 potrafi zjechać na 1,30 więc wstawianie typu konkursowego z kursem z "przedwczoraj' troche mija się z celem, bo wówczas każdy mógłby sobie dać kurs najwyższy jaki był kiedykolwiek.

Otrzymane punkty reputacji: +2096
Waldi1979 3,7M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Panowie chyba naturalne jest, że kurs powinien być taki jak w momencie podawania typu na forum, powiedzmy +/- 5 minut, jeżeli kurs wczoraj wynosił ileś tam i go zagrałeś, a nie wrzuciłeś na forum to na drugi dzień jak kurs spadł lub nie ma takiego handi czy danego typu u buka to jak można go podawać w konkursie? Fajnie, ze masz dowód w postaci screena kuponu, ale jeżeli w tamtym momencie nie miałeś czasu wrzucić go do konkursu, a na drugi dzień ten typ nie spełnia warunków konkursu to po prostu nie możesz go dodać.

Odnośnie regulaminu to może nie jest to szczególnie uwzględnione, ale od zawsze podaje się typ w momencie pisania analizy, trochę słabo to wygląda jak użytkownik z prawie 20 letnim stażem na forum próbuje nagiąć w ten sposób regulamin i sugerować jakieś widełki czasowe. Nigdy tak nie było i nie przewiduję, żeby takie coś wprowadzić, a już na pewno nie kursy z "wczoraj" wrzucane "dzisiaj".

Z racji, że ten mecz się już rozpoczął, a nie miałem czasu prędzej odpisać to dzisiejszy typ zostanie już rozliczony normalnie, ale na przyszłość takie "obejścia" regulaminu nie będą akceptowane. Pozdrawiam

R 3,1M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Wszystko jasne. Wykładnia regulaminu przedstawiona klarownie. Do dalszego stosowania. Dalsza dyskusja jest bezzasadna.
Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +1596
mrsmith 165,6K

mrsmith

Użytkownik
zapomniałem podać linka w zamieszczonym typie

link do wklejenia jest tu:

prośba o korektę

successful 4,2M

successful

ModTeam
Członek Załogi

Omyłkowo podałem drugi typ na niedzielę. Oczywiście uznaję nieliczenie go do konkursu.

Usunięty //Waldi1979

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
bfred 1,2M

bfred

Typer
Proszę szanownych adminów o korektę mojego ponizszego typu z typów dnia z dnia 02-01-2026 i przyznanie punktów w regulaminowym czasie było 3-3. Dziękuję

Dyscyplina: Hokej, Europa Alpejska Liga Hokejowa
Godzina 19:30
Spotkanie: Kitzbuhel - Bregenzerwald
Typ: over 5,5 gola
Kurs: 1,48
Bukmacher: Betters
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/europejskie-ligi-sezon-2025-2026.175090/page-6#post-7381258
Analiza: No to lecimy dalej. Już wytrzeźwiał em po sylwku także jest ok😄 Trochę mały kurs jak na mnie na te gole ale próbujemy. Gra 4 drużyna z 7. Gospodarze w rundzie wygranych a goście co wiadomo w przegranych. Gospodarze jak na tę ligę bardzo przyzwoity bilans bramkowy bo 100-83 i 47 oczek na koncie ale goście też nieźle bo 84-95 i 42 pkt. Ostatnio gospodarze 5-6 z outsiderem dziś chyba też zapowiada się strzelanie z obu stron i ja w to wchodzę. Tym bardziej że w statystykach jest prawie 5/5 zarówno w ostatnich meczach jak i bezpośrednich. Można grać do dubla ja bym spróbował. Powodzenia 😃

Poprawione // neutralny

Ostatnio zmieniony przez neutralny:
ferguson2 1,4M

ferguson2

Typer

Jeżeli jest to problem to można zmienić w moim typie zamiast 54.5 na 55+ tak jak jest to w superbecie. Po prostu nie zmieniłem po poprawionym kursie z betclica, co nie zmienia faktu że typ jest taki sam

Jest ok //Waldi1979

ferguson2 1,4M

ferguson2

Typer
ferguson2 1,4M

ferguson2

Typer

Poprosiłbym o zmianę godziny na 18 45, po prostu zeedytowalem przez pomylke

Poprawione //deepred

Ostatnio zmieniony przez deepred: