>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

WASZE KUPONY Podziel się swoim kuponem!

jozzy22 1,1M

jozzy22

Użytkownik
Zaczynamy kwale do AO więc spróbujmy takie cuś za drobne z konta

541126110024672936_1768151476244.jpg

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2690
Ardnas 298,8K

Ardnas

Typer
👉 Typ pod promocję kompletnie od czapy. Promocja w Betters kończy się dzisiaj o 23:59, a sprawa jest prosta jak budowa LHC - Wielkiego Zderzacza Hadronów, stawiasz 20 PLN bez wymaganego kursu i w razie porażki Freebet na tą samą kwotę.
*Jak wejdzie, albo i nie leci typ PSG -1 HA, Juventus -1 HA, Celta Vigo O 0,5 G (lub w meczu O 1,5 G) + MOŻE Huesca - Cordoba O 1,5 G. // @Edit: Poszło kurs 3,12 do wyjęcia 54,91 PLN.

O 2,5 G.png

PS.
O 2,5 G - Do kasy! 💸

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2690
Ardnas 298,8K

Ardnas

Typer
Powyższy drugi kupon został przegrany 🙏 za co otrzymałem Freebet (po trochę "ciężkich perypetiach" 🙆‍♂️ - zresztą kolejny raz - dokładnie to drugi, ale na supporcie skończyło się wszystko pozytywnie 🤝 ).

Ajax miał być w niedzielę (by weszło), ale szybkie przelewy dały ciała i trzeba było czekać do sesji Elixir w poniedziałek.

Ajax Betters

Surowce 💸 z wygranego pierwszego wczorajszego zakładu wylądowały w LV BET, a dokładnie to:
*Pod promocję - stawiasz 20 PLN przez aplikację, w razie porażki Bonus 20 PLN do obrotu, z minimalnym kursem 1,75.
**Tu też mam do wyjaśnienia pewną kwestię z LV BET'em. 😐

Maroko LV BET

Otrzymane punkty reputacji: +1081
lukas4826 38,8K

lukas4826

Użytkownik
Rozgrzewka przed AO, dawno nie grałem tenisa więc z braku laku coś za drobne na nockę poleci 🙂
1000006518.jpg

Przemkowsky. 647,4K

Przemkowsky.

Znawca - e-sport
Weibo Gaming vs Invictus Gaming - 1 mapa - IG liczba eliminacji bohatera powyżej 16.5 - 1.85 @ SuperBet

W SuperBet taki fajny typ na dziś. Bardzo polecam, zwłaszcza po tym co IG zrobiło na Demacia Cup. Myślę, że również śmiało można iść w ich wygraną, kurs bardzo kuszący. Wei i Photic pokazali się naprawdę z dobrej strony. Myślę, że ta dwójka, zwłaszcza po Demcia Cup, pokazała, że mogą wygrać będąc nawet jako spisani na straty nawet. Co prawda to pierwsze spotkania, tak zwane rozgrzewające się, ale w moim odczuciu śmiało można już typować IG jako mocną drużynę, która w LPLu może coś zamieszać. Korciło mnie również na zagranie na 0:2 dla IG, ale jako, że początkowe spotkania w Splicie, może być tak, że zawodnicy będą grać 3 pełne mapy.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom