>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 11.01.2026 (niedziela)

Status
Zamknięty.
little-dj 933,4K

little-dj

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania, Superpuchar Hiszpanii
Godzina: 20:00
Spotkanie: FC Barcelona - Real Madrid CF
Typ: Zwycięzca finału: Barcelona
Kurs: 1.62
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale: Analiza:
Idę po najmniejszej linii oporu. Pomimo ostatnich dobrych wyników, to ten Real dalej jest dla mnie zagadką, a brak Mbappe w takim spotkaniu powinien się odbić. Już z Atletico trochę im się upiekło, bo Real tak zdecydowanie nie był stroną dominującą. A dziś jeszcze Xabi posadził Rudigera na rzecz Huijsen, dla mnie to trochę dziwna decyzja. Barcelona bez kontuzji i powinna rozdawać karty, myślę, że mają w pamięci mecz z października ligowy, który przegrali. Generalnie nie ufam tutaj sile ofensywnej Realu, nijak mnie i fatalny w tym sezonie Vinicius, i beznadziejny od jeszcze dłużej Rodrygo, nie przekonują. No i trzeba dodać, że defensywnie Barcelona w ostatnich tygodniach trochę się ustabilizowała, ostatnie pięć spotkań na wielu frontach z zerem z tyłu, nie zdziwiłaby mnie mała liczba bramek, bo każdy oczekuje ich wielu.

162

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +3661
Ardnas 320,2K

Ardnas

Typer
Dyscyplina: ⚽ Piłka Nożna - Superpuchar Hiszpanii
Godzina: 20:00
Spotkanie: Barcelona - Real Madryt
Typ: BetBuilder:
Liczba goli: powyżej 2.5
Finał - zwycięzca: Barcelona
Barcelona - liczba goli: powyżej 1.5
Real Madryt - liczba goli: powyżej 0.5
Zawodnik - liczba celnych strzałów: Yamal, Lamine - powyżej 0.5
Barcelona - liczba rzutów rożnych: powyżej 2.5
Real Madryt - liczba rzutów rożnych: powyżej 2.5
Liczba kartek: powyżej 4.5
Real Madryt - liczba kartek: powyżej 1.5
Barcelona - liczba kartek: powyżej 1.5
Liczba celnych strzałów - Real Madryt: powyżej 3.5
Liczba celnych strzałów - Barcelona: powyżej 4.5
2.połowa - podwójna szansa: 1X
Obie drużyny otrzymają powyżej X kartek: Tak - 1.5
Kurs: 7,50
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:

⚽ Barcelona - Real Madryt
Liczba goli: powyżej 2.5 - Dużo goli w El Clasico, a tym bardziej w Superpucharze jest od lat.
Finał - zwycięzca: Barcelona - Stawiam na Barce od dekady ktoś inny wygrywa co roku, ostatnio był Real. Na samo zwycięstwo Barcelony jest tylko 1,61, a jakoś ten mecz musi wyglądać, najczęściej był to ostry mecz, z dużą ilością bramek, rożnych i kartek.
Barcelona - liczba goli: powyżej 1.5
Real Madryt - liczba goli: powyżej 0.5
Zawodnik - liczba celnych strzałów: Yamal, Lamine - powyżej 0.5 - Ktoś tam musi strzelać w światło bramki, a on to gwiazda. Jeszcze Raphinha mi chodził po głowie.
Barcelona - liczba rzutów rożnych: powyżej 2.5 - Spokojnie w ostatnich latach linia była pokryta niekiedy bardzo wysoko np. 9-5.
Real Madryt - liczba rzutów rożnych: powyżej 2.5
Liczba kartek: powyżej 4.5 - Kartki w ich meczach to norma, linia pewnie wystawione na około 7-9? - Minimum po 2 na drużynę to norma.
Real Madryt - liczba kartek: powyżej 1.5
Barcelona - liczba kartek: powyżej 1.5
Liczba celnych strzałów - Real Madryt: powyżej 3.5 - Ofensywny mecz grają oba zespoły.
Liczba celnych strzałów - Barcelona: powyżej 4.5 - Tu mam obawy, ale zobaczymy.
2.połowa - podwójna szansa: 1X - To jest anty, że Real nie będzie odrabiał strat w 2 połowie, choć z nimi wiadomo jak jest. Tu gramy do końca, a ja gram Barcę pod schemat typu to mi tak wychodzi.
Obie drużyny otrzymają powyżej X kartek: Tak - 1.5

750

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +5266
ferguson2 1,4M

ferguson2

Typer
Dyscyplina: NFL
Godzina: 22:30
Spotkanie: Phila - SF 49ers
Typ: McCaffrey Christian +100 rushing yards
Kurs: 6
Bukmacher: superbet
Post https://forum.bukmacherskie.com/threads/nfl-ncaaf-2025-26.175064/post-7384065
Analiza: CMC to zawodnik który w każdej chwili moze odpalić. Eagles prezentuja się dobrze w obronie, ale pamiętajmy ze Phila pozwalała na trochę więcej biegaczom w tym sezonie. McCaffrey dostaje często pilke od Purdy'ego, tak wiec mysle ze dzisiaj CMC pokaże się z dobrej strony.

0

Ostatnio zmieniony przez deepred:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom