>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Superpuchar Superpuchar Hiszpanii 2025/2026 [07.01.2026 - 11.01.2026]

Status
Zamknięty.
ibis 2,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Rywalizacja o Superpuchar Hiszpanii 🏆 już po raz piąty odbędzie się w Arabii Saudyjskiej.
Spotkania zostaną rozegrane na stadionie King Abdullah Sports City w Dżuddzie.

Terminarz Superpucharu Hiszpanii 2025/2026

– środa, 7 stycznia

20:00 FC Barcelona – Athletic Bilbao

– czwartek, 8 stycznia

20:00 Real Madryt – Atlético Madryt

– niedziela, 11 stycznia

20:00 finał

Najbliższą edycję Superpucharu Hiszpanii z udziałem FC Barcelony, Realu Madryt, Atlético Madryt i Athletic Club polscy kibice obejrzą na żywo w Eleven Sports Eleven Sports posiada wyłączne prawa transmisyjne - i to nie tylko na ten rok! Umowa obejmuje także kolejne edycje turnieju

Zrzut ekranu 2025-12-22 o 15.30.11.png

Nie masz konta w AdmiralBet, nic straconego - załóż je i zgarnij do 1300 PLN z naszym kodem FORUMBUKAdmiralBet_1000x200.png

ibis 2,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Oficjalnie: Kylian Mbappé kontuzjowany 🚨

U Kyliana Mbappé przez Sztab Medyczny Realu Madryt zdiagnozowano skręcenie lewego kolana.
L’Équipe podaje, że atakujący wypada z gry na przynajmniej 3 tygodnie, ale COPE twierdzi, że ma minimalne szanse na powrót na półfinał Superpucharu Hiszpanii, który odbędzie się za tydzień.

Jeśli pauza Francuza wyniesie 3 tygodnie, przegapi on kolejno mecz ligowy z Betisem, Superpuchar Hiszpanii, mecz Pucharu Króla, mecz ligowy z Levante oraz mecz Ligi Mistrzów z Monaco.

Otrzymane punkty reputacji: +1588
ibis 2,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
21:00 Barcelona - Athletic
Barcelona SP @ 1.50
Barcelona i powyzej 2.5 gola w meczu @ 1.95
Superbet

Barcelona można powiedzieć, że będzie bronić tego Superpucharu z poprzedniego sezonu gdzie również był rozgrywany w Arabii Saudyjskiej. Barcelona po raz kolejny faworytem w tak ważnym spotkaniu i nic w tym dziwnego. Zespół ten wygrał ostatnie osiem spotkań i nie zamierza się zatrzymywać. Flick ma w swoim składzie wszystkich dostępnych graczy, a do składu wracają Olmo i Pedri. Na dodatek, bramkarz Garcia jest w świetnej formie i oby utrzymał ja jak najdłużej. (tu polecam obejrzeć jego interwencje z spotkania przeciwko Espanyol czy tez wcześniejsze z Villarreal). Problemy ma natomiast Valverde, który nie będzie mógł skorzystać z dwóch podstawowych defensorów - stopera Aymerica Laporte i lewego obrońcy Yuriego Berchiche. W składzie są za to bracia Williams.
Co to dużo pisać, Athletic jest mocno pod forma od kilku tygodni i nie potrafi jej ustabilizować. W zespole są ciagle kontuzje podstawowych graczy i to również nie pomaga. Na półfinał musiał powołać młodzieżowca do środka pola, bo ma zaledwie dwóch graczy na tej pozycji. Podsumowując, Barcelona wyszła z dołka z początku sezonu i idzie po swoje. Ten mecz trzeba wygrać w 90. minutach i patrzeć na swoich kolejnych potencjalnych rywali w finale...

Zrzut ekranu 2026-01-6 o 09.18.24.png Zrzut ekranu 2026-01-6 o 09.18.32.png

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1246
L 3,7M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Barcelona - Real Madryt
Bukmacher: Superbet
Typ: Barcelona wygra dowolną połowę
Kurs: 1.42

Na obecną chwilę to Barca jest na fali i potwierdziła to w lidze - śrubując piękną serię zwycięstw i odrabiajac z nadwyżką straty, ale też i w ostatnim meczu z Bilbao, gdzie dosłownie nie było co zbierać po Baskach. Real wygląda ostatnio bardzo nierowno i pozwala na wiele swoim rywalom, potencjalnie nie zagra również od 1. minuty Mbappe, ktory miał mieć problemy zdrowotne. Myślę że Barca wygra ten mecz już w regulaminowym czasie, ale typ dopuszcza każdy scenariusz - nawet ew. wygraną Realu przy odpowiedniej kombinacji. Myślę, że Barca jest faworytem w tym starciu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2805
shadow89 534,5K

shadow89

Użytkownik
FC Barcelona - Real Madryt
Typ: powyżej 2,5 gola + powyżej 7,5RR /betbuilder/
@1.50 FORTUNA
Finał superpucharu Hiszpanii zapowiada się bardzo. Spotkają się bowiem dwie najlepsze drużyny La Liga. Obecnie Barcelona wyprzedza Real o 4 pkt w lidze. Biorąc pod uwagę ligową średnią, to w meczach Barcy pada średnio 3,8 gola a w spotkaniach z udziałem Realu 3,1 gola. Są to dwie najwyższe ligowe średnie. Obydwie drużyny grają ofensywny football, dlatego bramki będą tylko kwestią czasu. Barca rewelacyjnie zaprezentowała się w półfinale, gdzie rozgromiła Ath. Bilbao aż 5:0 a w spotkaniu było 10RR. Real z kolei awansował do finału, tylko dzięki nieudolności piłkarzy Atletico. Mieli oni bowiem kilka bardzo dobrych sytuacji i tylko niewiarygodny refleks Courtois'a sprawił, że stracili oni tylko jednego gola. W tym pojedynku również było 10RR. W dwunastu ostatnich bezpośrednich meczach El Clasico padały minimum 3 gole.

F 455,9K
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania, Superpuchar
Godzina: 20:00
Spotkanie: FC Barcelona - Real Madryt
Typ: Betbiuder
Liczba kartek: powyżej 3.5
Liczba goli: powyżej 2.5
Barcelona - liczba goli: powyżej 1.5
Kurs: 1.85
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:
I czas na ciekawy mecz w ramach super pucharu Hiszpanii. W meczach bezpośrednich to jest spora strzelanina: 3, 7, 5, 7, 4 goli. Arbitrem spotkania będzie José Luis Munuera Montero. W tym sezonie gwizdał w 14 spotkaniach we wszystkich rozgrywkach i karał piłkarzy 54 żółtymi i aż 6 czerwonych. Będzie ostra walka o prestiż, o duże pieniądze. Nie będzie dopuszczania. Barca od klęski 3:0 z Chelsea regularnie strzela po przynajmniej 2 bramki. Dziś liczę na utrzymanie formy ofensywnej.
Z fartem 💪 👍

ibis 2,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:00 FC Barcelona - Real Madryt
obie drużyny strzelą w 1. połowa / 2. połowa TAK/TAK @ 5.15
Strzelec zdejmie koszulkę podczas celebrowania gola TAK @ 4.50
Superbet

Czas na powtórkę finału z poprzedniego roku. Tam oglądaliśmy aż siedem goli i liczę na powtórkę z rozrywki.
Barcelona z meczu na mecz wyglada coraz lepiej, a o kryzysie drużyna już dawno zapomniała. To, że Barcelona wyglada coraz lepiej świadczą o tym ostatnie wyniki, jak i sama wygrana z Athletic 5:0.
Barcelona staje się bezlitosna dla swoich rywali i dzisiaj zapewne będzie chciała głowy Realu za ostatnia porażkę w lidze.
Flick ma do dyspozycji wszystkich graczy z pierwszego składu. Garcia to mur i liczę na jego kolejny świetny występ. Z przodu Yamal, Torres i Raphinha. Do tego przecież są jeszcze Lewandowski, Rashford oraz bijąc się o skład Roony Bardghji. Świetny w środku pola Pedri i pracujący Garcia, który stał się ważna postacią w układance Flicka.
Real Madryt wygrał 2:1 z Atletico, ale zespół nie wyglądał tak dobrze jak Barcelona. Xabi ma ból głowy bo zapewne nie wie czy postawić od początku na Mbappe, który wraca po urazie, czy może dopiero wpuścić go na druga polowe, na zmęczonego rywala. Ja wybrałbym druga opcje.
Jednak Real to nie tylko Mbappe, tu są jeszcze Vinicius, Bellingham, Rodrygo czy świetny Valverde, który musi sobie radzić na prawej obronie, a w półfinale popisał się świetnym golem.
Obie drużyny strzelają ostatnio jak na zawołanie i dzisiaj mam nadzieje, że celowniki będą dobrze nastawione, a worek z bramkami rozpruje się już od pierwszych minut tego spotkania.
Ten mecz to kolejna dawka emocji dla kibiców na całym świecie. Niech to będzie kolejne świetne widowisko.

Drugim typem jest, że jeden z strzelcom zdejmie koszulkę. Końcówka spotkania, gol dla jednej z drużyn i z euforii koszulki wędrują do ręki. Kurs fajny i wart ryzyka. Przecież za samo ściągnięcie koszulki jest tylko żółta kartka, a więc czemu by nie spróbować?

Ostatnia edycja:
little-dj 930,1K

little-dj

Typer
Piłka nożna - Hiszpania, Superpuchar Hiszpanii
FC Barcelona
-
Real Madrid CF

Zwycięzca finału: Barcelona @ 1.62, Fortuna

Idę po najmniejszej linii oporu. Pomimo ostatnich dobrych wyników, to ten Real dalej jest dla mnie zagadką, a brak Mbappe w takim spotkaniu powinien się odbić. Już z Atletico trochę im się upiekło, bo Real tak zdecydowanie nie był stroną dominującą. A dziś jeszcze Xabi posadził Rudigera na rzecz Huijsen, dla mnie to trochę dziwna decyzja. Barcelona bez kontuzji i powinna rozdawać karty, myślę, że mają w pamięci mecz z października ligowy, który przegrali. Generalnie nie ufam tutaj sile ofensywnej Realu, nijak mnie i fatalny w tym sezonie Vinicius, i beznadziejny od jeszcze dłużej Rodrygo, nie przekonują. No i trzeba dodać, że defensywnie Barcelona w ostatnich tygodniach trochę się ustabilizowała, ostatnie pięć spotkań na wielu frontach z zerem z tyłu, nie zdziwiłaby mnie mała liczba bramek, bo każdy oczekuje ich wielu.

Ostatnia edycja:
Ardnas 295,5K

Ardnas

Typer
BetBuilder
⚽ Barcelona - Real Madryt
Liczba goli: powyżej 2.5 - Dużo goli w El Clasico, a tym bardziej w Superpucharze jest od lat.
Finał - zwycięzca: Barcelona - Stawiam na Barce od dekady ktoś inny wygrywa co roku, ostatnio był Real. Na samo zwycięstwo Barcelony jest tylko 1,61, a jakoś ten mecz musi wyglądać, najczęściej był to ostry mecz, z dużą ilością bramek, rożnych i kartek.
Barcelona - liczba goli: powyżej 1.5
Real Madryt - liczba goli: powyżej 0.5
Zawodnik - liczba celnych strzałów: Yamal, Lamine - powyżej 0.5 - Ktoś tam musi strzelać w światło bramki, a on to gwiazda. Jeszcze Raphinha mi chodził po głowie.
Barcelona - liczba rzutów rożnych: powyżej 2.5 - Spokojnie w ostatnich latach linia była pokryta niekiedy bardzo wysoko np. 9-5.
Real Madryt - liczba rzutów rożnych: powyżej 2.5
Liczba kartek: powyżej 4.5 - Kartki w ich meczach to norma, linia pewnie wystawione na około 7-9? - Minimum po 2 na drużynę to norma.
Real Madryt - liczba kartek: powyżej 1.5
Barcelona - liczba kartek: powyżej 1.5
Liczba celnych strzałów - Real Madryt: powyżej 3.5 - Ofensywny mecz grają oba zespoły.
Liczba celnych strzałów - Barcelona: powyżej 4.5 - Tu mam obawy, ale zobaczymy.
2.połowa - podwójna szansa: 1X - To jest anty, że Real nie będzie odrabiał strat w 2 połowie, choć z nimi wiadomo jak jest. Tu gramy do końca, a ja gram Barcę pod schemat typu to mi tak wychodzi.
Obie drużyny otrzymają powyżej X kartek: Tak - 1.5
7,50
w Superbet // Edit po meczu: Po 1 połowie kartki już były w śmietniku 🗑 , ale koniec końców sprawdził się w 100% scenariusz na ten mecz. 👍

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3678
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom