Wydaje mi się, że mecz Miedwiediew D. - Michelsen A. to powinno być ciekawe spotkanie. Michelsen to kolejna 21-letnia nadzieja Amerykanów vs. doświadczony Rosjanin.

Lorenzo Musetti - Andrey Rublev
Andrey Rublev
2,00 w
Superbet // @Edit po meczu: 2:1, mecz zacięty, chyba głowa nie wytrzymała u Rublova, bo miał jeszcze na odłamanie 3 piłki pod koniec decydującego seta.
Strasznie trudny mecz do wytypowania sądząc nawet po kursach. H2H 0:2, ale bez większego znaczenia sprzed lat - jeden mecz to jakaś pokazówka, drugi sprzed 6 lat, gdzie Musetti aktualnie ma 23 lata. Sprawdziłem też kluczową w tym meczu sprawę czyli
Rublev vs. "One-handed Backhand Player Rankings - LINK" i tu też jest dość wyrównana sprawa. Na początku turnieju myślałem, że Włoch przyleciał tutaj odciąć kupony i zaraz wyleci na najmniejszy kontynent na ziemi - nie mylić z Antarktydą, a tu proszę pograł sobie na
ATP 250 i jest już w półfinale. Osobiście uważam, że granie jednoręcznym backhandem to tenisowy archaizm w obecnych czasach.
Rublev rok temu zaliczył niezwykle nieudany falstart w sezonie, bo wylot na wyżej wspomnianym turnieju już w 1 meczu -
GDZIE BRONIŁ PUNKTÓW ZA ZWYCIĘSTWO TUTAJ SPRZED ROKU i zaraz kolejny wylot tym razem z
Australian Open po meczu z Fonsecą - nadzieją która może zagrozi komuś z dwójki Alcaraz vs. Sinner. Aspekt poza sportowy czyli gramy w rzeczywistości w Chinach i każdy wie, że relacje Chińsko-Rosyjskie są OKAY.