>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher umożliwiający większą wygraną.

P 0

piotras147

Użytkownik
Cześć.Słuchajcie mam do Was ogromną prośbę oraz pytanie ,który bukmacher pozwala na zabranie np.2 zdarzeń za większą kwotę gotówkową a co za tym idzie możliwość pomnożenia tego dwu lub 3 krotnie .Mam konto na superbecie to na pojedynczym lub podwójnym zdarzeniu jest możliwosc tylko zagrania za kwotę którą ustala bukmacher .Wiem że na betclicu można było kiedyś jedne zdarzenie zagrać nawet za 5 tys ,tylko że tam mam usunięte konto bez możliwości założenia.Prosze o odpowiedź bez żadnego hejtu . Pozdrawiam.

machlak 11,6K

machlak

Użytkownik
Cześć.Słuchajcie mam do Was ogromną prośbę oraz pytanie ,który bukmacher pozwala na zabranie np.2 zdarzeń za większą kwotę gotówkową a co za tym idzie możliwość pomnożenia tego dwu lub 3 krotnie .Mam konto na superbecie to na pojedynczym lub podwójnym zdarzeniu jest możliwosc tylko zagrania za kwotę którą ustala bukmacher .Wiem że na betclicu można było kiedyś jedne zdarzenie zagrać nawet za 5 tys ,tylko że tam mam usunięte konto bez możliwości założenia.Prosze o odpowiedź bez żadnego hejtu . Pozdrawiam.
Jak masz usunięte konto na betclic to na te same dane jak Mail czy nr telefonu możesz założyć nowe, tylko musisz zmienić login 😉

P 0

piotras147

Użytkownik
Rozumiem ale też jestem w takiej sytuacji że muszę przynajmniej trochę odrobić tego z tego względu moje pytanie czy jest jakiś buk na którym można zagrać dwa jakieś kupony za duża kwotę ?

H 220,6K

hagi84

Użytkownik
jesli jestes w takiej sytuacji, ze "musisz troche odrobic" to juz wogole zaklady bukmacherskie nie sa kompletnie dla Ciebie.
Temat powinien byc zamkniety i usuniety

Otrzymane punkty reputacji: +334
inkub1986 835,4K

inkub1986

Użytkownik
hagi84, człowiek do serca przyłóż. Mam nadzieję, że nie obraziłem?
Jak chcesz odrobić, to z reguły się nie udaje. Nie jesteś jednym z tych, co im wychodzi i tyle.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom