>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

19. kolejka Premier League 2025/2026 [30.12.2025 - 1.01.2026]

ibis 2,3M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2025-12-28 o 18.20.15.png
Zrzut ekranu 2025-12-28 o 18.20.23.png

Nie masz konta w Betclic, załóż je z kodem FORUMBUK lub klikając w baner i graj cały czas bez podatku na wszystko!
1000x200.jpg

successful 4M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Liverpool - Leeds
Typ: powyżej 2.5 gola + powyżej 1.5 kartek + obie drużyny powyżej 0.5 RR
@1.95 Superbet

Pierwsza analiza w tym roku. Mówią, że jaki Nowy Rok, taki cały rok. Oby więc trafiony! Liverpool wciąż jeszcze nie złapał na tyle optymalnej formy, aby móc wygrywać mecz za meczem i z powodzeniem przewodzić w tabeli Premier League. Coś jednak drgnęło w ostatnich tygodniach, bowiem rozegrali ostatnich sześć meczów, żadnego nie przegrywając, a wygrywając cztery spośród nich. Czy to wystarczy, żeby Leeds nie zagroził bramce? Moim zdaniem będzie to otwarte, ciekawe dla kibiców widowisko. Historycznie tak to właśnie się układało. Przed niespełna miesiącem w Leeds było 3:3. Przed dwoma laty padło aż siedem bramek, z czego sześć dla Liverpoolu, ale jest to na tyle odległa przeszłość, że należy ją rozpatrywać bardziej jako ciekawostkę. Podobnie - fakt, że pięć ostatnich bezpośrednich meczów kończyło się overem 2.5 gola. Jednak ten najstarszy był we wrześniu 2021. Nie zmienia to jednak faktu, że typ uznaję za atrakcyjny.

Otrzymane punkty reputacji: +315
R 2,8M

rr62dga

Mistrz Typer MLB 2025
Dyscyplina: Piłka nożna - 1. Anglia
Godzina: 20.30
Spotkanie: Chelsea - Bournemouth
Typ: BetBuilder: Chelsea wygra, 1X do przerwy i obie strzelą
Kurs: 2,90
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Obydwie drużyny przegrały swoje poświąteczne mecze: Chelsea przegrała u siebie 1:2 z rewelacyjną Aston Villą, natomiast Bournemouth aż 1:4 na wyjeździe z Brentfordem. W rozegranym w grudniu meczu 15 kolejki Bournemouth zremisował bezbramkowo z Chelsea a ciekawostką jest, że The Blues nie wykonali wówczas ani jednego rzutu rożnego. Bournemouth po znakomitym wejściu w sezon utknęło w głębokim kryzysie ale potrafi powalczyć jak choćby niedawne 4:4 z MU. Ostatni mecz w tym roku powinien wyzwolić w obydwu drużynach dodatkowe motywacje: Chelsea będzie chciała wrócić do pierwszej czwórki i odzyskać formę przed meczem z MC, natomiast Bournemouth nie mając nic do stracenia powinna zagrać odważnie, podobnie jak w połowie grudnia w Manchesterze.

Ostatnia edycja:
dobi 308K

dobi

Znawca - Premier League
Arsenal - Aston Villa / BTTS @2.02 Superbet
AV ov 1.5 celnego + obie ov 1.5 RR + handicap AV +2.5 @1.90 Superbet
/ nie można się było spodziewać, że Arsenal zagra taki koncert w drugiej połowie

Spodziewałem się kursów w okolicach 1.7-1.75 ale taki kurs na to spotkanie to po prostu trzeba wykorzystać.
O Arsenalu pisałem już ostatnio, bramki strzelają praktycznie w każdym meczu ale coś się w tej ekipie zacięło. W ostatnich spotkaniach wykreowali xG na poziomie 6,61 i poza karnym nie strzelili z tego gola. Duży brak skuteczności i odrobiny szczęścia pod bramką. Oczywiście bramki i punkty Arsenal zdobywa ale niestety styl pozostawia wiele do życzenia.

Aston Villa po serii 11 (!) wygranych z rzędu i nawet w ostatniej kolejce na Stamford Bridge przegrywając do przerwy z Chelsea 1:0 po tragicznej połowie, otrząsnęli się aby odwrócić wynik spotkania na swoją korzyść. Emery zmontował tam niezłą pakę, a i trzeba przypomnieć, że ma on sposób na Artetę. Wystarczy tu wspomnieć, że były trener The Gunners wygrał aż 3 z ostatnich 5 spotkań przeciwko zespołowi Artety.
W ostatnim starciu pomiędzy zespołami na Emirates padł remis 2-2, oczywiście liczę, że dziś Arsenal zgarnie pełną pulę ale jak już wspomniałem gra podopiecznych Artety nie zachwyca więc przy tak rozpędzonych The Villans może być problem osiągnąć korzystny rezultat.

Nie można patrzeć tylko krytycznie na Arsenal bo wciąż liderują czy to w Premier League czy w Lidze Mistrzów, ale należy tu wspomnieć choćby o tym, że przez pierwsze 16 spotkań sezonu stracili oni zaledwie 3 bramki, natomiast w ostatnich 11 spotkaniach tych bramek stracili 10. Oczywiście plaga kontuzji w obronie nie pomogła, bo jak pisać o tym inaczej, jeśli wraca Gabriel a zaraz przed meczem wypada Timber i Calafiori, a na prawej obronie z Brighton awaryjnie musiał zagrać Rice...

Kolejnym aspektem jest to, że w ostatnich spotkaniach choćby z Brighton czy Crystal Palace oraz Wolves nawet jak Arsenal całkowicie dominuje spotkanie, to zamiast zamknąć mecz już w pierwszej połowie albo do około 60. minuty bo jest na tyle dogodnych okazji, to często cofają się bardzo nisko oddając piłkę, tracąc kontrolę nad spotkaniem czego efektem były straty goli w końcówkach spotkań. Z Aston Villą było podobnie, gdzie bramka na wagę zwycięstwa padła w ostatniej minucie po rozpaczliwej obronie.

Mam nadzieję, że dziś będzie inaczej ale niestety Arteta rzadko kiedy wyciąga wnioski z popełnionych błędów więc spodziewam się, że i dziś nie będzie łatwo. Co prawda wrócił Gabriel więc środek obrony to znów powinien być monolit do spółki z Salibą, ale jeśli gra obronna będzie wyglądać jak w ostatnich spotkaniach bądź znów wkradnie się chaos i rozpaczliwa obrona to Villans skrzętnie to wykorzystają a i bez tego mają kim postraszyć w ataku.

Ostatnie 6 spotkań AV to overy z BTSami więc i oni nie są nieomylni w obronie a Arsenal mimo problemów w ataku zawsze znajduje drogę do bramki, również H2H nie wygląda to źle. Co może zadziałać na korzyść Arsenalu jeszcze to fakt, że za kartki pauzują Cash i Kamara, w dalszym ciągu nie ma Mingsa i Torresa a do składu po kontuzji wrócił także Havertz (decyzja czy będzie w składzie meczowym zostanie podjęta przed spotkaniem) więc zapowiada nam się solidne meczycho. Liczę, że to Kanonierzy zgarną pełną pulę ale przypuszczam, że bez czystego konta.

Edit: Poszło info, że braknie Rice'a dziś prawdopodobnie i niepewny występ wciąż Calafioriego i Timbera, to musiałem pograć betbuildera jak wyżej.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +110
J 1,2K

jgruszka1994

Użytkownik
Pełna zgoda co do dwóch powyższych typów. Kurs na bts arsenal av mocno przesadzony ale przy absencjach w obronie AV wątpię by udało im się wywieźć 1pkt więc gram 1+bts i analogicznie w meczu Chelsea 1+bts co daje nam @8.55
Dodatkowo arsenal bts @2.0+ Chelsea win @1.55 i mamy @3.1

Otrzymane punkty reputacji: +1068
dobi 308K

dobi

Znawca - Premier League
Pełna zgoda co do dwóch powyższych typów. Kurs na bts arsenal av mocno przesadzony ale przy absencjach w obronie AV wątpię by udało im się wywieźć 1pkt więc gram 1+bts i analogicznie w meczu Chelsea 1+bts co daje nam @8.55
Dodatkowo arsenal bts @2.0+ Chelsea win @1.55 i mamy @3.1
Ryzykowny pierwszy dubel, ale w sumie zgoda bo AKO jak najbardziej adekwatne do ryzyka. Co do drugiego dubla, sam takiego planowałem grać z tej racji, że Bournemouth to przede wszystkim zespół własnego boiska. Nie zdążyłem dopisać analizy ale widać w Chelsea dużą poprawę względem poprzednich miesięcy czy zeszłego sezonu. Nie zawsze wychodzi - jak mecz własnie z AV, ale przegrali go na własne życzenie bo w pierwszej połowie podopieczni Emeryego nie mieli absolutnie nic do powiedzenia. Problemem Chelsea jest to, że czasami robią istny kryminał w obronie i czasami udaje się, że Sanchez ratuje sytuacje ale no własnie - nie zawsze.
Wisienki po niezłym starcie, spory regres, nie wygrali meczu od 2 miesięcy co jest katastrofą. No i jak wspomniałem na początku - B'mouth u siebie 4-4-1 i bramki 11:6, na wyjazdach 1-3-5 z bilansem 16-27. Dla mnie to przepaść pomiędzy grą przed własnymi kibicami i w delegacjach więc z czystym sumieniem polecam grę w kierunku Chelsea.
Chelsea - B'mouth / 1 @1.54 Superbet haha dramat

Ostatnia edycja:
ibis 2,3M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
A co powiecie na temat spotkania West Ham - Brighton. Remis i obie drużyny strzela gola?. Obie ekipy mocno pod forma, a więc na kilometr śmierdzi mi tutaj remisem.

dobi 308K

dobi

Znawca - Premier League
A co powiecie na temat spotkania West Ham - Brighton. Remis i obie drużyny strzela gola?. Obie ekipy mocno pod forma, a więc na kilometr śmierdzi mi tutaj remisem.
Ja zawsze jestem daleki od typowania remisów, jakoś nigdy tego nie czuje, ale BTS? Zdecydowanie bardziej. West Ham to tragiczna defensywa, a Brighton to ekipa, która potrzebuje zrywu. W meczu z Arsenalem w pierwszej połowie piach, w drugiej jak poczuli krew, to byli nawet bardzo blisko wyrównania, więc i w tej ekipie ma kto strzelać. Nie jest to najwyższa półka ofensywna w lidze, ale naprzeciw słabej defensywie Młotów powinni sobie poradzić.
Ja lubię podbijać kursy rogami/kartkami więc zamiast remisu dodać każda po kartce i obie po min. 2 rogi i już robi się fajny kurs. A spodziewam się, że powinno być sporo walki w środku pola. Rzeczywiście co do wyniku wygląda to jak wzorowe 1:1, ale jak mówię ja stronię od grania X. Ewentualnie niektóre buki mają zakład - "remis w dowolnej połowie".

gats 38,3K

gats

Użytkownik
Arsenal - Aston Villa
Kurs 3.35 @ Betclic (MYCOMBI)

1767090538414.png

Można się rozpisywać do woli na temat tego spotkania ale jedno jest pewne, będzie intensywnie.
Dwie drużyny ze szczytu tabeli z aspiracjami do mistrza. Na pewno poprzednie rywalizacje będą tu kluczowe.
Solidne ataki w obydwu zespołach dają spore szanse na gole (do tego popełniają sporo błędów w obronie).
4 kartki w takim spotkaniu to dla mnie solidne minimum bo nikt nie będzie tu odstawiał nogi.
Myślę że obydwie ekipy będą chciały zakończyć ten rok na plus więc będzie to otwarte spotkanie.
Sędzia Darren England (średnio 3.60 kartki na mecz w tym sezonie).

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1396
dx2 372,4K

dx2

Użytkownik
Najwiekszy problem Chelsea to jest taki, ze kolejny mecz w nowym roku graja na wyjezdzie z Man City, wiec jak dzis nie zapunktuja to beda sie dalej martwic.

ibis 2,3M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Ja zawsze jestem daleki od typowania remisów, jakoś nigdy tego nie czuje, ale BTS? Zdecydowanie bardziej. West Ham to tragiczna defensywa, a Brighton to ekipa, która potrzebuje zrywu. W meczu z Arsenalem w pierwszej połowie piach, w drugiej jak poczuli krew, to byli nawet bardzo blisko wyrównania, więc i w tej ekipie ma kto strzelać. Nie jest to najwyższa półka ofensywna w lidze, ale naprzeciw słabej defensywie Młotów powinni sobie poradzić.
Ja lubię podbijać kursy rogami/kartkami więc zamiast remisu dodać każda po kartce i obie po min. 2 rogi i już robi się fajny kurs. A spodziewam się, że powinno być sporo walki w środku pola. Rzeczywiście co do wyniku wygląda to jak wzorowe 1:1, ale jak mówię ja stronię od grania X. Ewentualnie niektóre buki mają zakład - "remis w dowolnej połowie".
Zgadzam się, że granie remisów jest ciężkie i trudne do przewidzenia.
Tu jednak patrzę na forme obu ekip. A ta na kolana nie powala.
Co do typu, że obie strzela gola, to wygląda dobrze, lecz kurs mizerny.

F 440,6K
Godzina: 21:15
Spotkanie: Arsenal - Aston Villa
Typ: Bet Builder
Obie drużyny strzelą: tak
Liczba rzutów rożnych: powyżej 7.5
Liczba kartek: powyżej 2.5
Obie drużyny powyżej X rzutów rożnych: tak - 1.5
Kurs: 3.40
Post w dziale:
Analiza:
Hit Premier League. Lider Arsenal kontra rewelacja Aston Villa która jest w gazie.
Arsenal pozwala rywalom w tym sezonie średnio na zaledwie 2,94 rzutu rożnego na mecz, co jest najniższym wynikiem w lidze. W meczach bezpośrednich w Londynie było: 10:1, 4:6, 10:3, 7:4, 3:8 rożnych czyli 4/5 było na plusie.
Arbitrem spotkania będzie Darren England. W tym sezonie gwizdał w 11 spotkaniach Premier League i karał piłkarzy 38 żółtymi i 1 czerwem. W 4/5 ostatnich meczach bezpośrednich w Londynie było przynajmniej 3 kartki i w 3/5 obie strzelały.
Z fartem 💪👍

A 55,6K

arekzk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: Sunderland - Manchester City
Typ: Manchester City (-1.5) handicap
Kurs: 2.11
Bukmacher: Betters

Witam Forum . Po dłuższej przerwie postanowiłem wrócić do aktywności a rozpocznę od Analizy na Pierwszy Dzień 2026 roku . Pod lupę biorę spotkanie 19 kolejki Angielskiej Premier League pomiędzy 7 w Tabeli Sunderlandem a 2 Manchesterem City. Mecze na przełomie grudnia / stycznia pokrywają się z Pucharem Narodów Afryki a co w związku z tym wielu czołowych piłkarzy klubów Premier League opuściło Anglię by wspomóc swoje drużyny narodowe . Tutaj mamy braki zarówno u gospodarzy jak i gości ale to Sunderland będzie w trudniejszej sytuacji . 6 graczy powołanych w tym 3 naprawdę kluczowych i 3 solidnych zmienników . Widać było już w meczu z 16 Leeds spadek jakości ,wyłączony remis ale to goście mieli więcej do powiedzenia . Manchester City zagra bez Marmousha i Ait Nouriego ale nie byli to gracze podstawowego składu , cała najlepsza 11 na tą chwilę będzie gotowa do gry a są w mega gazie wygrywając 8 ostatnich spotkań strzelając w każdym z nich minimum 2 bramki a w sumie 23 co daje średnia prawie 3 na mecz . Główny rywal w walce o tytuł wygrał wczoraj swój mecz i tej chwili strata wynosi 5 pkt , jeśli chcą gonić Kanonierów muszą takie potyczki wygrywać tym bardziej z osłabionym rywalem . Kursy lecą w dół ja tutaj liczę na pewna wygrana The Citizens dlatego leci handicap (-1.5) Oby pierwszy typ na + w Nowym Roku . Wszystkiego Dobrego dla użytkowników Forum 🎇🎇🎇🍾🍀

R 2,8M

rr62dga

Mistrz Typer MLB 2025
Godzina: 18:30
Spotkanie: Liverpool - Leeds
Typ: superprzewaga: Liverpool
Kurs: 1,56
Analiza:
Piłkarze Liverpoolu przełamali potężny kryzys formy i po wygraniu z Interem w Mediolanie w fazie ligowej LM wygrali też ostatnie trzy spotkania w Premier League, co pozwoliło ulokować się na czwartym miejscu w tabeli. Strata do poprzedzających drużyn jest bardzo duża ale obrońca tytułu z pewnością powalczy o wygraną na półmetku rozgrywek i o dobre otwarcie nowego roku. Leeds po serii czterech przegranych spotkań zanotował serię tym razem pięciu meczy bez porażki i z pewnością na Anfield również podejmie walkę o korzystny wynik. W ostatnich dwóch spotkaniach pomiędzy nimi padało 7 i 6 bramek i przypuszczam, że takiego otwartego spotkania możemy się spodziewać ze wskazaniem oczywiście na wracających do gry o stawkę gospodarzy.

L 3,6M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Crystal Palace - Fulham
Typ: gol Fulham
Kurs: 1.44

Obie ekipy mają dokładnie tyle samo punktów w ligowej tabeli (26), ale obie mają tez zgoła inną formę. Crystal przegrało ostatnie 3 mecze w lidze i można mówić o małym kryzysie i o ile porażka z City mogła być wkalkulowana tak lanie od Leeds czy nawet choćby brak gola z Tottenhamem to już rozczarowujące rezultaty. Rywalem jest Fulham, które zaś ma serie 3 kolejnych zwycięstw i na pewno warto wyrożnić skuteczność gości pod bramką rywali. Nastawiam się na wyrównane starcie, w którym goscie zdobędą przynajmniej jednego gola. Czy to wystarczy do zdobycia 3 punktów to trudno powiedzieć, ale bez wątpienia nawet h2h pokazuje, że Fulham dobrze się gra na tym stadionie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1591
ibis 2,3M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
18:30 Liverpool - Leeds | Liverpool i powyżej 1.5 gola w meczu @ 1.75
21:00 Sunderland - M. City | City I powyżej 1.5 gola w meczu @ 1.58
AKO: 2.77
Betclic

Nowy rok, to nowe możliwości. Zobaczymy co przyniesie nam granie na faworytów i goli w spotkaniach. Uważam, że oba typy są dużym value w dniu dzisiejszym. Liverpool wyszedł z dołka i wydaje się, że będzie teraz na fali wznoszącej. Gospodarze dalej bez Salaha ale jak widać nie przeszkadza to w wygrywaniu. Leeds również nie ma zamiaru zwalniać tempa i gdyby forma Liverpoolu była tak jak jeszcze pare tygodni temu to szło się pokusić o zwycięstwo gości. Tu jednak liczę, że Leeds doda coś od siebie i będzie to chociaż strzelony gol. Bezpośrednie starcia to gard goli i oby nie zabrakło ich dzisiaj.
Drugi mecz to wygrana City i również gole. Bardzo trudne zadanie przed ekipa gośćmi, bo muszą pokonać rywala, który w tym sezonie Premier League jeszcze u siebie nie poległ. City cały czas drepcze po piętach Arsenalowi i sam musi uważać na goniąc ja drużyny. Uważam, że i w tym meczu nie zabraknie goli, a City dołoży jednego więcej aby wywieźć cenna wygrana.

gats 38,3K

gats

Użytkownik
Spotkanie: Crystal Palace - Fulham
Bukmacher: Betclic
Typ: Czerwona kartka

Kurs: 5.25

Odrobina ryzyka w Nowy Rok ? Czemu nie, to w końcu derby południowego Londynu.
CRY ostatnio w poważnym dołku a FUL radzi sobie przy tym całkiem dobrze.
Ja wiem że czerwone kartki w tej rywalizacji występują rzadko ale mam przeczucie że
dzisiaj nie będzie miętkiej gry szczególnie ze strony CRY który u siebie w pierwszy dzień
2026 roku będzie chciał wystartować z punktami. FUL na pewno nie będzie łatwym przeciwnikiem.
Do tego mamy w FUL Jimenez-a który chce pobić rekord swojego rodaka Javiera Hernándeza
w rozgrywkach europejskich a więc motywacji i gorącej atmosfery nie zabraknie.
Jednyną przeszkodą może być tylko sędzia Tony Harrington który kartkowy nie jest i pozwala na ostrą grę.
Mam nadzieję że na bosku zwycięży dzisiaj noworoczny kac a wtedy czerwona kartka jest w zasięgu ręki :cool:

1767269546802.png

Nie tym razem ale 5 żółtych kartek to i tak spora pula jak na tego sędziego.

Ostatnia edycja:
B 17,7K

brof123

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Premier League
Godzina: 18:30
Spotkanie: Liverpool - Leeds
Typ: powyżej 2,5 goli + obie drużyny strzelą
Kurs: 2,2@
Post w działe: https://forum.bukmacherskie.com/thr...026-30-12-2025-1-01-2026.176003/#post-7381060

Krótka analiza :
1) Leeds grali 6 grudnia z liver u siebie i było 3:3
2) liverpool lubi tracić bramki ze słabymi drużynami , chocby ostatnio z wolves u siebie 2-1 i są nieobliczalni - słaby nottingham ich ograł na wyjeżdzie 0-3
3) Leeds to ogórki, ale od 8 spotkan zawsze strzelili bramke . z Manchasterem city bylo 3-2 , chelsea ograli 3-1 , wystarczy zobaczyć statystyki 8 spotkań zawsze bramka strzelona.
4) a over bo licze na bardzo otwarte spotkanie może i być 3-1 a i może być 2-1 , a i może niespodzianka jakaś typu 2-2 , lub powtórka 3-3:p

dobi 308K

dobi

Znawca - Premier League
Brentford - Tottenham / Brentford gol + obie ekipy ov 0.5 ŻK @1.65

Tottenham ostatnimi czasy gra w kratkę. Na ostatnie 10 spotkań zaledwie 3 wygrane, 2 remisy i aż 5 porażek. Wygrane właśnie z Brentford i Slavia u siebie; oraz ostatnia kolejka z Crystal Palace na wyjeździe. Co ciekawe to ich druga wyjazdowa wygrana od października. Dziwić jednak może fakt, że przy tak bądź co bądź miernej grze i okupowaniu 13. lokaty w lidze, są najlepszą ekipą w lidze pod względem gry w delegacjach.
Brentford z kolei 4. drużyna jeśli chodzi o grę na własnym obiekcie ustępując w tej kwestii tylko Arsenalowi, City i Aston Villi. Tutaj upatruje szansy, bo jak wspomniałem Spurs grają dużo lepiej wyjazdowo niż u siebie, ale liczę na podopiecznych Keitha Andrewsa, którzy w 9 spotkaniach zdobyli aż 20 bramek co jest 3 wynikiem w lidze. Grając przed swoimi kibicami nie udało im się strzelić tylko City.
W kwestii tej świetnej gry ekipy Franka ja jednak nie jestem takim hurraoptymistą. Najlepiej grająca ekipa na wyjazdach w tym sezonie to raczej pokłosie początku sezonu i wygranych z City, West Hamem, Evertonem czy Leeds. Poza naprawdę świetnym meczem na Etihad - no nie wygrywali z tuzami, a od wspomnianej wygranej z Evertonem w październiku gra wygląda dużo gorzej i poza już też wspomnianym meczem z CP w każdym meczu tracili minimum gola a 4 z 5 meczów przegrali.
Ciężko mi rokować jak skończy się mecz 1X2, ale biorąc pod uwagę grę u siebie Brentfordu, bardzo dobrą formę w tym sezonie Schade oraz Thiago uważam, że na bramkę ze Spurs stać ich spokojnie.
Dlatego, że ten mecz według mnie nie ma jednoznacznego faworyta uważam, że może być tam też sporo walki więc sądzę, że po 1 kartoniku dla obu ekip to minimum. Statystycznie też wygląda to nieźle, gdyż Brentford nie dostało kartki tylko dwukrotnie w tym sezonie - z Leeds i Burnley więc z drużynami z dolnych rejonów tabeli. Sytuacja w Tottenhamie bardzo podobna - też unikneli napomnień dwukrotnie - ponownie Burnley oraz Everton. W spotkaniach bezpośrednich na 8 ostatnich spotkań w lidze zaledwie w jednym taka sytuacja nie miała miejsca., co też pozwala napawać optymizmem.

Obie ekipy robią też sporo rożnych więc można dodać obie ekipy ov 1.5 RR - Brentford nie zrobiło 2 rogów u siebie zaledwie raz, Spurs na wyjazdach dwukrotnie - na wspomniane 8 ostatnich spotkań H2H linia pokryta 8/8 (!). Kurs wtedy podskakuje do 1.80

Ostatnia edycja:
IgaŚwiątek 264,4K

IgaŚwiątek

Użytkownik
Liverpool - Leeds BTS w obu połowach 16.50 - Betclic Bez komentarza. Leeds jak 4-ligowiec, murarka, a LFC to w ogóle, że ten Slot dalej tam męczy kibiców. Trzeba było jednak postawić X2, bo czułem, że łatwo dla Liverpoolu nie będzie, ale zły pomysł.

Dla mnie wyniki ostatnie wyniki Liverpoolu nie wynikają wcale z jakiejś dużo lepszej gry i dziś intuicja mówi, że mogą stracić punkty. Skoro stracili z Leeds 3 gole w ciągu 20 minut (w tym dwa w dwie minuty), to ciężko uwierzyć by dziś zachowali czyste konto. Tym bardziej, że Slot mało rotuje, gra wąskim składem i jest dużo kontuzji - i widać, że LFC nie jest w stanie grać na dużej intensywności przez 90 minut i ma bardzo dużo momentów w spotkaniach, gdzie spuszcza z tonu (chociażby ostatnio oddanie inicjatywy u siebie najsłabszemu w lidze Wolverhamptonowi). Bardzo duże value na ten kurs. Leeds gra w kratkę, ale 5 spotkań jest niepokonane, a we wcześniejszych 3 porażkach i tak strzelali gole (w tym chociażby 2 gole na Etihad). Ostatni mecz bez gola Pawi to 01 listopada. Dla mniej odważnych po prostu BTS po 1.75

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom