Szkoda tylko, że szamani z Ulabuta Tongbu podziałali i kursy już się posypały w niektórych meczach.
Na "szybko", rzut okiem
na 3 kolejkę fazy grupowej AKA (czyt. Ej Kej Ej) "Ustaffki minimum absurdalne 11/10 peffności"
.
A)
Maroko jako gospodarz - Raczej tu nic się mądrego nie wydarzy, może remis?
Drugi mecz z grupy to walka o awans, spodziewam się underu, albo fauli? Komory to państwo z liczbą ludności poniżej dużej "bańki". Raczej Mali i sensacji tu się nie spodziewam.
Single za real money: Mali -1 HA 1,75 i Zambia +1 HA po 2,97 .
B)
Egipt awansował. Kursy na Angolę spadły już drastycznie i tu widzę niespodziankę, sam gram Angolę DNB.
W drugim walka o awans, ale raczej remisem śmierdzi.
Single za real money: Angola DNB 2,08 i Zimbabwe REMIS RPA po 3,45 .
C)
Sytuacja podobna jak w grupie B. Uganda pokona Nigerię?
Tunezji raczej wystarczy tylko remis, bo jest jeszcze mała tabelka reprezentacji z 3 miejsca.
Single za real money: Tanzania lub remis 2,28 i Uganda DNB 2,43 .
D)
Bostwana lub remis tu jest value jak nic. Na remis ponad 5,00.
Benin ustawia remis w małej tabeli, a Senegalowi to też jest na rękę, bo w przypadku remisu w drugim meczu grupy D to i tak wygrywają grupę.
Single za real money: Benin lub remis 3,40 i Bostwana lub remis 3,83 .
E)
Algieria mecz praktycznie o nic, czyli remis, ewentualnie z podpórką.
W drugim meczu też remis, bo ustawia to raczej obie reprezentacje. Kursy i tak już spadły.
Single za real money: EDYCJA BĘDZIE
F)
Gabon czyli Panom już dziękujemy - zresztą ostatnio odpali w kwalifikacjach do MŚ na ostatniej prostej, a mieli być "sensacją", albo o Benin chodziło

- mniejsza z tym... Zbyt słaby bilans bramkowy, czyli mecz o nic, mecz na remis lub z pomocą.
Mozambik aktualnie lideruje w "małej" tabeli z 3 miejsc. Wydaje mi się, że z remisu będą zadowoleni.
Single za real money: EDYCJA BĘDZIE
*Przypomnę wszystkim, że z każdym dniem sytuacja w małej tabeli powinna się zmieniać.
Lata wcześniej i wcześniej... Były podobne wyniki - jednak nie chce mi się szczegółowo roztrząsać jaka była sytuacja w tabelkach, a tak to się prezentowało w np. 2024 roku:
- - - - - - - -
ANALIZA Z TYPÓW DNIA:
BOSTWANA 14,00 Superbet // @Edit po meczu:
Tak widzę PNA w najbliższych dniach - LINK.
*Typy tak pewne jak "murzyńskość p0laków" Radosława Sikorskiego - obecnego MSZ.
Miałem na początku podać
typ 1X który sam będę grał po kursie w okolicy 4,00 jednak do konkursu
Typy Dnia, gdzie nie mam i tak żadnych szans, a w przypadku trafienia to by fajnie wyglądało to na prawie zakończenie roku Pańskiego (łac. Anno Domini) 2025. Odnośnie meczu to wszystko jest tutaj już jasne w grupie D.
Bostwana o nic już nie gra, mają ostatnie miejsce w tabelce, a do tego -4 w bilansie bramkowym.
"DR. - Doktor Kongo" - ma raczej pewny awans i wątpię by na Pucharze Narodów Afryki reprezentacje kalkulowały czy lepiej trafić przykładowo na jakieś RPA, czy może lepiej na jakiś Egipt, czy inny Kamerun, WKS itd. itd. Różnica w potencjalne praktycznie żadna - przynajmniej w mojej opinii. Z ciekawostek dodam, że na poprzedniej edycji takie Wybrzeże Kości Słoniowej jako gospodarz przerżnęło 4:0 (kursy były podobne) w ostatnim meczu grupowym, gdzie zajęli 3 miejsce,
a koniec końców wygrali cały turniej. Dla mnie takie kursy typu 1,25 w meczach o nic, a tym bardziej reprezentacji narodowych to jawny kryminał bukmacherski.
PS.
Afrykański szaman z Ulabuta Tongbu po spożyciu sporej ilości khatu rzekł tak: "PEWNE INFO ! WEJDZIE !"