Wczoraj kontrowersyjny VAR trochę zepsuł zabawę, dzisiaj próbuję trochę podobnie
Chelsea - Arsenal
W poprzednim meczu Chelsea ta nowa marionetka nawet udawała że coś robi, machając rękami przy bocznej linii, ciekaw jestem co właściciele rozkażą mu dzisiaj, i tyle wypowiedzi na temat tej nowej sytuacji, bo jako odwieczny kibic The Blues przemawia przeze mnie hejt i wkurw***. Teraz o samym meczu, nie wiem ile do powiedzenia miał Rosenior w Strasbourgu, ale drużyna była ustawiona mocno ofensywnie, przypuszczam, że podobnie będzie chciał zrobić w zespole nr 1, zresztą na obronę nie ma co się ustawiać, bo tam nie ma kim bronić nawet i nie chodzi już o licealną średnią wieku, tylko obronę jako całość, nietrafione transfery, brak takiego dowódcy typu Terry kiedyś, wcześniej jeszcze James grał na lewej obronie to mógł zawsze coś pokierować, teraz na szczęście przesunięty słusznie do przodu, ale obrona na tym straciła na pewno. Myślę, że potwór jakiego stworzył Arteta kilka bramek tu strzeli, mimo, że to dwumecz, bo jeżeli niebiescy się otworzą, a nie ma sensu grać na 0:0 nawet jakby potrafili, bo tak czy tak wynik bez zaliczki tutaj to krzyż na drogę na Emirates, to Kanonierzy ich powinni zmieść z boiska, Caicedo nawet nie wiem w sumie, czy zagra, ale on sam Arsenalu nie zatrzyma, poza tym jemu często puszczają nerwy i niewykluczone, że znowu wyleci. Z przodu Chelsea ma kim straszyć i na prawdę nie ważne w jakim ustawieniu ofensywnym wyjdą, Arsenal trochę rozluźnił szyki obronne i strata bramki przez nich jest imo bardzo możliwa. Rożne tu na dwoje babka, bo Chelsea potrafi zrobić okrągłe 0 albo nabić 2 cyfry, myślę, że pod wodzą nowego "trenera" będzie to jednak w dużej mierze oparte na grze skrzydłami. Arsenal bo "wynalezieniu" nowego rozwiązania cornerów jest w tym elemencie topką, nie jeśli chodzi o ilość, ale o bramki, stąd chcąc nie chcąc oni zawsze kilka rr w meczu robią. Linie na główny zakład proponuję jednak niską, z uwagi na Chelsea, drugi typ za dużo mniejszą stawkę, bo kurs jednak trochę przesadzony
over 1.5 + over 7.5 rr @1.78 sts
over 2.5 + over 11.5 rr @6.37 sts
//heh, w 60' zrobili