Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Linia i kurs pozniej. Trwaja ustalenia telefoniczne
dzis bede tez ustawial wyscig Formuly 1, obiecałem udupić Norrisa, pierwszy raz szczeniak wygrał bo nie dopiąłem szczegółów ale teraz już go mam w garści
Czemu typy które podajesz przed meczem ciągle są przegrane a te podane po meczu kiedy wynik jest już znany zawsze wygrane i tylko te dodajesz do bilansu? Pytam dla kolegi któremu usunięto konto.
Weston - Worthing powyzej 2,5 1,53 walilem po podziemnych bukmacherach ale znajdziecie pewnie wiecej.
Bukmacherzy nic nie wiedza sa slepi mozecie ich orzynac jak chcecie
Dlaczego do tej pory nie rozliczyłeś meczu Brighton-West Ham?? Jak wychodzi to od razu dajesz na zielono ale jak w [CUT] to się nie odnosisz do tego, jesteś zwykły pajac co próbuje grać szefa
Regulamin działu kupony: 1. Dział przeznaczony jest dla użytkowników, którzy chcą podzielić się swoimi kuponami/typami. Mile widziane są także własne przemyślenia, komentarze lub analizy do tych kuponów/typów. 2. Użytkownik zobowiązuje się do prowadzenia tematu zgodnie z wytycznymi zawartymi w...
forum.bukmacherskie.com
więc albo zaczniesz się stosować i podawać typy zgodnie z wytycznymi: mecz, typ, kurs, buk a nie jakieś swoje urojenia "dzwoniłem do...", "zamówiłem..." itd bez konkretnego typu czy wklejanie screenów po czasie z jakiś płatnych stron, bez znaczenia czy to jest twoje konto czy nie to nie ma na to zgody, nie było typu to się nie chwal po czasie. Posty nie zgodne z tematem będą usuwane, a ty odpowiednio "nagradzany", jak to nie pomoże to odpoczniesz od forum. Więcej upomnień nie będzie.
Coventry nazywane jest Miastem Feniksów (Phoenix City) ze względu na jego odrodzenie po zniszczeniach wojennych, a także bywało określane jako "Brytyjskie Detroit" w czasach powojennego boomu motoryzacyjnego.
Czy sa juz wiesci z "Miasta Feniksow" poza informacjami o depilacji ?