Nie masz konta w AdmiralBet, nic straconego - załóż je i zgarnij do 1300 PLN z naszym kodem FORUMBUK
Na Betclic masz over 4.5 kartki za @2.22 i bez podatku. Typy popieram, powodzenia!Hamrun vs Lincoln:
Powyżej 4.5 kartek @1.83
Powyżej 5.5 kartek @2.47
Czerwona kartka @4.35
2 czerwone kartki @12.00
Superbet
Przed nami hit na Malcie, gdzie Spartans podejmie Red Imps. W takich spotkaniach często szukam kartek, wszak zespoły to półamatorzy i rzadko zdarza się w europejskich pucharach sytuacja, że zespół z Malty, czy też z Gibraltaru jest faworytem.
Dla obu ekip to idealna okazja, aby zapunktować i liczyć się w historycznym awansie do fazy pucharowej. Hamrun z Lincoln mierzyły się ze sobą w eliminacjach do LM w poprzedniej kampanii i tam oglądaliśmy 2 i 1 czerwień. Sędzia ciekawy, bo z Macedonii i już w tej kampanii europejskich pucharów wyrzucił jednego zawodnika.
Spodziewam się przysłowiowej kopaniny i walki o każdy centymetr boiska. Statystyki z pozostałych rywalizacji w fazie ligowej LK nie mają znaczenia, bo to mecz dwóch drużyn zbliżonych do siebie poziomem.
A nie powinno być 1.65 ?!
Chodzi o pierwszego gola w meczuA nie powinno być 1.65 ?!
STS oferuje na ten mecz absurdalnie wysokie linie na kartki - np. 12+ po absurdalnie wysokim kursie @500. Może ktoś spróbuje.Spodziewam się przysłowiowej kopaniny i walki o każdy centymetr boiska. Statystyki z pozostałych rywalizacji w fazie ligowej LK nie mają znaczenia, bo to mecz dwóch drużyn zbliżonych do siebie poziomem.
jesteś kotemAZ vs Shelbourne:
Troy Parrot strzeli 1. gola @3.65
Troy Parrot strzeli 2 gole @3.27
Troy Parrot strzeli 3 gole @9.75
Troy Parrot strzeli gola i zanotuje asystę @7.75
Betclic
Troy Parrot show w meczu ze swoimi rodakami?
Widzę tutaj spory potencjał w stronę Parrota. Troy'a bardzo dobrze już znamy z eliminacji do MŚ i z Węgrami popisał się hat-trickiem. Bohater Irlandii zmierzy się dzisiaj ze swoimi rodakami. Shelbourne to oczywiście outsider LK i stracił do tej pory tylko 2 gole.
Mam nadzieję, że bohater Irlandii pokusi się dzisiaj o trafienia. Większej motywacji nie będzie a Troy jest w formie. Jego AZ jest poza strefą play-off i kiedy jak nie u siebie pokusić się i drugi triumf. Potrzebny jest do tego Parrot.
No i super, oficjalnie siedziHamrun vs Lincoln:
Powyżej 4.5 kartek @2.22
Powyżej 5.5 kartek @3.43
Powyżej 6.5 kartek @5.50
Czerwona kartka @4.75
Betclic
2 czerwone kartki @12.00 Superbet
Obie drużyny powyżej 0.5 czerwonej kartki @35.00 BETFAN
Na sam koniec zostawiłem sobie hit Ligi Konferencji, a więc rywalizację ekip z Malty i Gibraltaru. Należy spodziewać się tutaj ciekawego widowiska dwóch drużyn, które walczą o historyczny awans do fazy pucharowej.
Jak na ten moment w lepszej sytuacji są goście, którzy przecież pokonali Lech Poznań i zremisowali z Rijeką. 5 punktów zdobytych do tej pory robi wrażenie, jak na klub z Gibraltaru. Spartans do tej pory ma okrągłe 0 oczek na koncie, ale postara się to zmienić dzisiaj.
Samo spotkanie odbędzie się na znanym mi obiekcie, gdzie Maltańczycy postawili trudne warunki Polakom w ramach eliminacji do Mistrzostw Świata. Czy Ta’Qali National Stadium będzie szczęśliwe dla Hamrun?
Trzeba tutaj iść w stronę kartek. Rzadko zdarza się, aby zespół z Malty lub z Gibraltaru był faworytem w europejskich pucharach, a tak się właśnie dzieje. Dla obu ekip to idealna okazja, aby zapunktować i liczyć się w historycznym awansie do fazy pucharowej. Hamrun z Lincoln mierzyły się ze sobą w eliminacjach do LM w poprzedniej kampanii i tam oglądaliśmy 2 i 1 czerwień. Sędzia dobry, bo z Macedonii i już w tej kampanii europejskich pucharów wyrzucił jednego zawodnika.
Spodziewam się przysłowiowej kopaniny i walki o każdy centymetr boiska. Statystyki z pozostałych rywalizacji w fazie ligowej LK nie mają znaczenia, bo to mecz dwóch drużyn zbliżonych do siebie poziomem.
Edit. jak pisałem nie było kartek na Betclic, a tutaj lepsze kursy i bez podatku

Sam sobie wziąłem. Za dyszku. Teraz myślę TYLKO za dyszku. Ale i tak fajnie że weszło, chociaż na żyletkiJestem Ci coś chyba winienDziękuję <3
pytałem o to na czacie, odpowiedź supportu :