>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Skoki 25/26 Falun

Status
Zamknięty.
S 47,2K

sobolekk

Użytkownik
Tschofenig vs prevc domen 1 1.57
Tomasiak vs Kubacki 2 2.10
Granerud vs Geiger 2 2.00
Sundal vs forfang 2 2.00

Typy pod skocznie normalna na kwalifikacje . Wszystko w sts.
Typy głównie przeciwko tomasiakowi i domenowi którzy zdecydowanie są overrated po dobrych występach w pierwszym weekendzie. Pamiętajmy że skocznia była duża. Zaznaczam że Kubacki nawet mimo to w jednym konkursie był przed tomasiakiem a normalna skocznia będzie go premiować dużo bardziej podobnie jak domen może radzić sobie znacznie gorzej niż na dużej. Podobna sytuacja z geigerem i forfangiem którzy w porównaniu do swoich przeciwników są lepsi na normalnych skoczniach

lukas88 1M

lukas88

Forum VIP
Kraft- Domen Prevc 1 @ 1,45 ETOTO
Skocznia normalna czyli faworyzujaca takich zawodników jak Kraft, Lanisek, Geiger czy Lindvik. Szczególnie bonusowany tutaj w mojej ocenie jest krat, który przy porównywalnych odległościach zawsze nadrabia 1-1,5 metra notami, bo rzadko schodzi poniżej 19- tek. W tej parze w mojej ocenie Domen z nikłymi szansami, to typowy lotnik, tylko huragan pod narty może sprawić że pokona Stefana.
Kraft Top 3 @ 2,00 ETOTO
Domen- Lanisek 2 @ 2,01 Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2786
lukas88 1M

lukas88

Forum VIP
Hoerl - Top 3 @ 2,35 Etoto
Dla mnie Janek skacze bardzo solidnie tylko cały czas czegoś brakuje w konkursie. Dziś mam wrażenie że nieco odpuścił skok w kwalifikacjach, przez co dobrze wyglądają kursy. Wygrał jeden z treningów, także w mojej ocenie stać go tutaj na pudło, mało tego uważam ze ma duże szanse na zwycięstwo. Zatem delikatnie też spróbuję.
Hoerl WIN @ 6,50 Etoto

Lanisek- Hoerl -2 @ 2,40 Forbet

Po takim kursie żal nie spróbować. Lanisek to mistrz treningów i kawlifikacji, w konkursie często zawodzi głowa. Uważam że ma spore szanse na pudło ale wyżej widzę dziś Austriaka, który ma coś do udowodnienia.
Lanisek Top 3 @ 1,70 Etoto

Jak jesteśmy przy Lanisku to Fortuna wystawiła moim zdaniem irracjonalny kurs na Embachera w parze ze Słoweńcem. Owszem Anze jest faworytem ale znając jego mental po takim kursie zaryzykuję na młodego Austriaka, który wygrał kwalifikacje i w obu treningach był w Top 4.
Lanisek- Embacher -2 @ 3,95 Fortuna (dla porównania w Forbet kurs 2,65)

Idąc za ciosem Embacher skacze tutaj bardzo powtarzalnie zatem próbuję jego miejsce w Top 6 @ 2,00 Fortuna

Raimund- Hoffman - 2 @ 2,05 STS

Niemiecka para w której Felix jest bardziej stabilny, wczoraj jednym skokiem zabłysnął Raimund, ale od początku sezonu lepiej prezentuje się Hoffman. Dziś oba treningi dla Felixa, a w kwalifikacjach o 1,8 pkt wygrał Raimund. W konkursie uważam że Felix wróci na swoje miejsce przed Raimundem.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom