>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Taniec z gwiazdami

5xharoldx5 2,7M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
o to ciekawe gdzie teraz zaprosza te Kaczorowska, mam nadzieje z nigdzie bo wszedzie jej pelno
To tylko pokazuje jakie mamy chore czasy. Kiedyś taka osoba(zwłaszcza kobieta) by się ze wstydu zapadła pod ziemię, a obecnie im więcej dużych skandali tym lepiej, bo zwiększają się zasięgi, rośnie popularność. A potem ludzie się dziwią, że młodzież jest coraz bardziej zdemoralizowana...

'Corek 482,9K

'Corek

Znawca - e-sport
Co za bzdury konfiarskie. Przecież Pavlović to jedyna jurorka od pierwszej edycji, już ikona/legenda tego programu, w dodatku profesjonalna tancerka i sędzina z sukcesami. Niby dlaczego ktoś miałby ją zastąpić, skoro Iwona = tzg. Używaj mózgu, misiu.
Dokładnie, Ivonka to profesjonalistką pełną gębą, zna się na tańcu lepiej niż wszyscy tam wzięci.
Odnośnie Kaczorowskiej to dawniej prostytutki można było zobaczyć przy ulicy, teraz wystarczy włączyć TV.

S 47,1K

sobolekk

Użytkownik
Bagiński 3.0 betclic
Biorąc pod uwagę jak działają punkty od widzów i punkty jurorów to Bagiński musiał mieć najwiecej głosów co wogole nie dziwi jako postać z internetu. Gorodecka z max punktów od jurorów musiała tańczyć w dogrywce. W finale będą w praktyce decydować tylko widzowie więc czemu gorodecka jest faworytką u bukmacherów to chyba wiedzą tylko bukmacherzy

C 4,8K

christianus

Użytkownik
W finale nie decydują wyłącznie widzowie, odkąd są w nim 3 pary. Bagiński najprawdopodobniej będzie ostatni w punktacji jury, co da mu 1 duży punkt, a w przypadku wygranej w SMS-ach 3 duże punkty, czyli łącznie 4. Wystarczy, że Popiel i Gorodecka zremisują w punktacji jury, czyli dostaną po 3 duże punkty i już sytuacja zmienia się całkowicie. Identyczna sytuacja, jak sprzed 2 edycji, kiedy wszyscy myśleli, że wygra Żugaj z internetu.

Byłbym ostrożny ze stawianiem na Bagiego, a wręcz uważam, że nie wygra tego programu. Zupełnie nie zdziwiłaby mnie Kryształowa Kula w rękach Maurycego.

vsky 144,9K

vsky

Użytkownik
Bagiński to przykład drewna, typ się rusza jak wóz z węglem. Jeżeli wygra, będzie to kompromitacja.

S 47,1K

sobolekk

Użytkownik
W finale nie decydują wyłącznie widzowie, odkąd są w nim 3 pary. Bagiński najprawdopodobniej będzie ostatni w punktacji jury, co da mu 1 duży punkt, a w przypadku wygranej w SMS-ach 3 duże punkty, czyli łącznie 4. Wystarczy, że Popiel i Gorodecka zremisują w punktacji jury, czyli dostaną po 3 duże punkty i już sytuacja zmienia się całkowicie. Identyczna sytuacja, jak sprzed 2 edycji, kiedy wszyscy myśleli, że wygra Żugaj z internetu.

Byłbym ostrożny ze stawianiem na Bagiego, a wręcz uważam, że nie wygra tego programu. Zupełnie nie zdziwiłaby mnie Kryształowa Kula w rękach Maurycego.
Masz rację popełniłem błąd ale i tak błędnie rozumujesz. Kurs na 3x3 czterdziestki Popiela 4.75. mała szansa

A 15,1K

asia8564

Użytkownik
Ja obstawilam na Baggiego 100 zł z kursem 5 zł jakieś 3 tygodnie wcześniej . Ale jak poczytałam ,że jury tez ma jakiś wpływ to czuje ,że wygra Maurycy . Najlepsze jest to ,że jeszcze przed startem edycji obstawiłam 30 zł na wygranie Maurycego kurs był wtedy 15 zł i po 1 odc gdzie zdobyli tylko 32 pkt wypłaciłam cashout teraz żałuje .

A 15,1K

asia8564

Użytkownik
Tu wygrana będzie między Baggy /Maurycy . Jeśli głosowaliby sami widzowie to pewniak ,że wygra Baggy ,ale jury też ma wpływ i Maurycy też ma jakieś poparcie (widać to po komentarzach na fb ) i jego wygrana też jest możliwa . Zastanawiają mnie wysokie kursy u buków ,rano było jeszcze 4,70. Wiktoria nie ma szans .jest najlepsza ,ale dużo ludzi zarzuca jej ,że już wcześniej tańczyła,pochodzi z Litwy i nie jest jakoś lubiana . Śmiem twierdzić ,że jeśli wygra to program będzie ustawiany .

vsky 144,9K

vsky

Użytkownik
Asia, ale ty naprawdę nie widzisz, że Bagi to drewniak i tańczy zdecydowanie najgorzej z tej trójki? Nie powinno go być w finale, ale Polsat + dziewczynki z tiktoka go przepchnęły głosami. Jeżeli wygra Bagiński, to będzie to kompromitacja.

A 15,1K

asia8564

Użytkownik
Asia, ale ty naprawdę nie widzisz, że Bagi to drewniak i tańczy zdecydowanie najgorzej z tej trójki? Nie powinno go być w finale, ale Polsat + dziewczynki z tiktoka go przepchnęły głosami. Jeżeli wygra Bagiński, to będzie to kompromitacja.
Wiem o tym ,patrząc na Żugaj/Jeleniewska to on tańczy fatalnie . Ale ma bardzo dużo fanów i wszyscy się dziś mobilizują i będą głosować . Wystarczy ,że Maurycy nie zdobędzie 3x40 i będzie na 2 miejscu wtedy wszyscy będą mieć po 4 pkt i będą brali pod uwagę liczbę głosów i wygra Baggy . Na drugi rok nie powinni zapraszać influ bo każdy będzie w finale ,ale mają z tego ogromne zyski i oglądalność.
Post automatycznie złączony:

Najlepiej technicznie tańczy Wiktoria ,ale brakuje mi u niej tego czegoś i wolę oglądać występy gorzej tańczącego Baggiego czy Maurycego gdzie więcej robi Sara.

S 47,1K

sobolekk

Użytkownik
Ale co to ma wogole do rzeczy? On ma praktycznie pewne 1 miejsce od ludzi , są jedynie dwie szanse że nie wygra : Maurycy musiałby zdobyć exekwo z gorodecka max punktów w co szczerze watpie a druga opcja to gorodecka musiałaby wyprzedzić Maurycego w głosowaniu ludzi i wtedy ona wygra w co też watpie

Czyja kompromitacja ? Programu? Przecież to nie jest wina produkcji na kogo głosują ludzie. Kompromitacja to by była jakby wałek zrobili

A 15,1K

asia8564

Użytkownik
D
Ale co to ma wogole do rzeczy? On ma praktycznie pewne 1 miejsce od ludzi , są jedynie dwie szanse że nie wygra : Maurycy musiałby zdobyć exekwo z gorodecka max punktów w co szczerze watpie a druga opcja to gorodecka musiałaby wyprzedzić Maurycego w głosowaniu ludzi i wtedy ona wygra w co też watpie

Czyja kompromitacja ? Programu? Przecież to nie jest wina produkcji na kogo głosują ludzie. Kompromitacja to by była jakby wałek zrobili
Dokładnie Wiktoria tańczy pięknie ale ma mało fanów . Wystarczy wejść na fb tam wszyscy są za Maurycym ,ig + tik tok - Baggy .

W głosowaniu wygra ze sporą przewagą Baggy.
2 Maurycy
3 Wiktoria

Baggy zajmie ostatnie widzów u jury ,Maurycy zgarnie pewnie 2x40 a Wiktoria 3 x 40.
Wygra Baggy ,mimo ,że nie tańczy wybitnie zrobił ogromny progress i fajnie się patrzy na ich taniec. Maurycy pewnie 2 i Wiktoria 3 .

vsky 144,9K

vsky

Użytkownik

Polsat wielokrotnie ustawiał w TZG wyniki, o czym sam kiedyś mówili ludzie z ekipy. Poza tym, w finale nie liczą się wyłącznie głosy, bo gdyby tak było, to wygrywałby każdy lamus taneczny. Tam jednak chodzi też o taniec, więc się doinformuj.
Powtarzam, jeżeli wygra Bagiński, to będzie to taneczna kompromitacja, bo typ tańczy tak słabo i drewnianie jak Karolak, a może i nawet gorzej.
Post automatycznie złączony:

D

Dokładnie Wiktoria tańczy pięknie ale ma mało fanów . Wystarczy wejść na fb tam wszyscy są za Maurycym ,ig + tik tok - Baggy .

W głosowaniu wygra ze sporą przewagą Baggy.
2 Maurycy
3 Wiktoria

Baggy zajmie ostatnie widzów u jury ,Maurycy zgarnie pewnie 2x40 a Wiktoria 3 x 40.
Wygra Baggy ,mimo ,że nie tańczy wybitnie zrobił ogromny progress i fajnie się patrzy na ich taniec. Maurycy pewnie 2 i Wiktoria 3 .
Polsat lubi iść pod prąd w finałach, więc wątpię, żeby drugi raz z rzędu wygrał influencer. Zobaczysz, że wygra Popiel albo Wiktoria.

A 15,1K

asia8564

Użytkownik
Ja obstawiłam na Baggiego z kursem 5 zł i dziś rano symboliczną kwotę na Maurycego z kursem 4,30 jeśli wygra Baggy uda się zarobić ,jeśli Maurycy wyjdę na 0. Jeśli Wiktoria przegram.Wierzę tylko,że nie będzie ustawki i nie wygra Wiktoria ,bo wtedy się załamię ,nie tym ,że przegrałam ale nie trawię jej .Może tańczy dobrze ,ale brakuje mi u niej takiego seksapilu ,jest taka bezbarwna . Życzę miłego oglądania i trzymam kciuki za Baggiego i Maurycego :)

vsky 144,9K

vsky

Użytkownik
Żenada. Najgorzej tańczący, najbardziej drewniany i przehajpowany zwycięzca TzG w historii tego programu. I jeszcze milionerowi z tiktoka dali 200k, a biedni aktorzy 10x lepiej tańczący przegrali XD nazwa programu powinna się zmienić na taniec z influencerami.

S 47,1K

sobolekk

Użytkownik
Żenada. Najgorzej tańczący, najbardziej drewniany i przehajpowany zwycięzca TzG w historii tego programu. I jeszcze milionerowi z tiktoka dali 200k, a biedni aktorzy 10x lepiej tańczący przegrali XD nazwa programu powinna się zmienić na taniec z influencerami.
To nie jest konkurs tanca tylko program rozrywkowy dla "gwiazd" wiec nie wiem czego ty oczekujesz . Tak jak mowilem, logiczne bylo ze bagi dostanie najwiecej glosow, jedyna szansa zeby nie wygral byla jakby dali maurycemu same 40 ale oni woleli pchać gorodecką

'Corek 482,9K

'Corek

Znawca - e-sport
Ludzie, tutaj nie wygrywa najlepszy tancerz. To program rozrywkowy, wygrywa ten, kto zdobędzie największą sympatię widzów. Tak jest od lat, więc nie rozumiem skąd tutaj jakieś oburzenia i zdziwienia, że wygrał bagi, na którego głosowało pół tiktoka.

vsky 144,9K

vsky

Użytkownik
Ludzie, tutaj nie wygrywa najlepszy tancerz. To program rozrywkowy, wygrywa ten, kto zdobędzie największą sympatię widzów. Tak jest od lat, więc nie rozumiem skąd tutaj jakieś oburzenia i zdziwienia, że wygrał bagi, na którego głosowało pół tiktoka.
Kolejny ekspert, który nie ma pojęcia, o czym pisze. To jest program TANECZNY, w którym najgorsi tancerze NIEWAŻNE JAK BY BYLI POPULARNI odpadają bardzo szybko lub maksymalnie po kilku odcinkach i zawsze tak było. W dodatku w finale i wcześniej liczą się też głosy jury i nie bez powodu Bagiński był zawsze ostatni w tabeli w takich głosowaniach. Gdyby takie programy zawsze miały wygrywać osoby najbardziej znani lub lubiani w internecie czy innych mediach, to wielokrotnie by wygrywali ten program, a tak nie było, bo Polsat wielokrotnie grzebał w wynikach. Przejrzyj sobie typie wyniki finałów z ostatnich np. 10 edycji i zobacz sobie jacy anonimowi ludzie wygrywali ten program, bo po prostu najlepiej tańczyli lub Polsat tak sobie wymyślił. Poprzednią edycję wygrała Jeleniewska i ok, ale ona przynajmniej tańczyła świetnie, na bardzo wysokim poziomie, a i tak w finale wcale nie była faworytką mimo milionów na tiktoku. Tutaj wygrał przehajpowany drewniak z siostrą z zespołem downa i milionem dziewczynek na ig i tiktoku, które nie wiedzą, na czym polega dobry taniec. Bagiński ruszał się jak wóz z węglem, jak Karolak, i taki typ nie miał prawa być w finale, a co dopiero go wygrać. I kropka. Polsat po raz drugi z rzędu chciał się podlizać influencerom, ale w tym przypadku to było po prostu żenujące. Jedno jest pewne - możecie stawiać domy, że następną edycję wygra ktoś spoza internetu, zapewne nieznany szerszej publiczności.

Otrzymane punkty reputacji: +231
Do góry Bottom